Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

mergytės, aš tik rytoj atsigulsiu vakare į ligoninę, bet tyrimų nedarys, nes atvažiuosiu tik apie septintą vakaro, ir gersiu tą kontrastą tyrimui, o tyrimas trečiadienį aštuntą ryto...Labai bijau...kad neišgirsčiau blogo atsakymo...Dieve apsaugok....

parašysiu jau kai gryšiu iš ligoninės jau po chemijos. Ir dar šiandien biški bei ryt kol bus laikas važiuot...
Atsakyti
Sveikos, mamytės.... 4u.gif
žaviuosi jumis...ir tiek net ir nežinau ką daugiau pridurti 4u.gif

paskaitinėju jūsų temelę vis, bet galvoju.....kad gal ne į temą...todėl atidariau kitą...galvoju gal kas patars kažką, nes mūsų šeimos nario diagnozė kaip suprantu blogesnė- o gal ir ne g.gif .....

http://www.supermama...?...428851&st=0

o jūs visos pasveiksite- šaunuolės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 30, 13:08)
mergytės, aš tik rytoj atsigulsiu vakare į ligoninę, bet tyrimų nedarys, nes atvažiuosiu tik apie septintą vakaro, ir gersiu tą kontrastą tyrimui, o tyrimas trečiadienį aštuntą ryto...Labai bijau...kad neišgirsčiau  blogo atsakymo...Dieve apsaugok....

parašysiu jau kai gryšiu iš ligoninės jau po chemijos. Ir dar šiandien biški bei ryt kol bus laikas važiuot...

ačiū už kvietimą 4u.gif

viskas tau bus gerai.....tu stipruolė....

yra tokia knyga secret (paslaptis).....paskaityk
Papildyta:
QUOTE(adis @ 2009 03 29, 20:10)
. Kokios buvo mano perspektyvos – jokių. Buvo pasakyta: vėlu, neprognozuojam nes negalim nieko gero prognozuoti. Išmokau gyventi be prognozių. Atsimenat obely ant Vytauto kalno Birštone?: nuraudota nustūgauta...ten manoji REIKI. Ant kalno vieniša, palūžusi, aplūžusi, gyva. Dar ir obuoliukų sugeba užauginti. Labai rūgščių, kelis sugraužiau, rudenį raukydamasi. Klausiat kodėl man reikia įprasminti savo ligą, todėl kad viskam suteikiu prasmę. Noriu, kad liga būtų ne bausmė, bet neštų kažkokią naudą, man tos naudos iš jos mažai, tai gal kitam? Papasakoju apie petą, apie portą, keliems žmonėms padėjau nuvažiuoti iki to peto. Grįžo su gerom žiniom – smagumėlis. Galėčiau būti kiaule taupykle, ką sužinojau – viskas mano. Kiti aiškinkitės, jei išsiaiškinau aš -Jūs taip pat galit. Bet gi man labai daug kas padeda! Noriu vis pasakyti ačiū ragnez, arunei NBA, kad įspėjot dėl rankų, saugau. Jei ne jūs, nesaugočiau.  Susitepu riebiu kremu. Padeda.

nu bet ir daug jėgos šiuose žodžiuose wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2009 03 30, 03:55)
Adis, o gal Jus galite patarti, ka sakyti mamos onkologei ( db ja gydo siauliu radiologe ), kad leistu gimda operuot, juk itariu, vien is noro, gydytojai neoperuotu, salintu tik miomas... unsure.gif

Pasikalbėti (konsultuotis) su gydytoju ginekologu-onkologu. Šiauliuose šiuo metu tokio nėra, tad reikia vykti konsultuotis į KMUK arba Vilnių. .GABIJA. gydosi Kauno klinikų ginekologiniam, tai gal rekomenduotų kokį nors gerą chirurgą-onkologą-ginekologą. (trys viename smile.gif ). Pasverti operacijos naudą ir žalą. Jei storėja gimdos sienelė, t.y. vešėja gimda, keičia tamoksifeną į kitus vaistus, Jų yra ne vienas, kad ir FEMARA. (Mama yra pomenopauzėje? Sudėtingiau su tomis, kurios yra priešmenopauzę, labai ribotas medikamentų pasirinkimas). Jei po konsultacijos paaiškės, kad išties reikia gimdos šalinimo operacijos – ją pašalins.
Sprendimas turi būti visokeropai apsvarstytas ir pasvertas. Išėmus – neįdėsi. Jei vėžys linkęs plisti, jis ras kur plisti, jei ne į gimdą, tai į kiaušides, žarnas ar kepenis. Visko neišoperuosi. Pašalinant gimdą kaip ir atimat galimybę jam ten reikštis. Atverdami kelią kitur...Gimda lyg atsarginė apsauginė zona, ji geriau nei kepenys ar žarnynas...Atsiradus MTS gimdoje, gimda šalinama, gydoma: procesas kuriam laikui pristabdomas. Žmogus gyvena ilgėliau...
(Čia tik mano samprotavimai, nesu medikė! Galiu klysti!).
QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 30, 11:43)
Labutis visoms ir visiems. 4u.gif  wub.gif
Reiki - gėrio skleidėjai...Bet kaip su Jūsų minėtais mokytojais? Juk kiti žmonės tai eina pas juos. Ar kiekvienas susiranda savo mokytoją? Gal kitam tas pats mokytojas "tinkamas". Jei ne - kaip jie gali būti (vadintis) Reiki meistrais?

ūkanota, tark žodį, ar aš teisi? Nors tu ką, netikiu, (tiksliau žinau, mokiausi kvantų chemijos ir kvantų fizikos, tik gaila kad seniai. Negaliu paaškinti iš esmės ir protingai. Vaistininke, aš chemikė, 1984 m. VU laida. Vidurinėje mokykloje lietuvių kalbos mokė taip, kad šiandien galiu dirbti savo darbą. Kvalifikacijos tam užtenka.), kad reiki meistras, būdamas energijos laidininku, neįneša savo asmeninio energijos srauto, t. y. nedaro jokio poveikio energijai kuri juo teka ir kurią jis perteikia recipientui. Jei reiki yra energija, o ji tokia yra, tai turi būti energtiniai atomų ir kitų elementarių dalelių mainai šiame lygmenyje. Net pats inertiškiausias elementas nėra tiek inertiškas, kad jame nevyktų elektronų judėjimas, nebūtų skleidžiamos atitinkamos bangos. Todėl, kur yra du laukai bus tų laukų vienokia ar kitokia sąveika. Šiuo atveju laukai, tai reiki energija ir laidininkas– reiki meistas. Logiška? Kiekvienas žmogus užsiimantis reiki galvoja, kad jis yra vienintelis teisingas ir nepakartojamas. Aš galvoju ir taip. Būdamas nepakarojamas įdeda į mane to savojo nepakartojamumo. Aš to nenoriu... Pasakymas tave stabilizuoju ir subalansuoju yra jo pasakymas, tai ką jis su manim daro aš neturiu kaip patikrinti tik savimi. Todėl belieka pasitikėti. „Tikrinau“ jau vieną tokį osteopatą. Per grubus jo darbas buvo. Sakė, nepasitiki –nevaikščiok. Buvau būsenoje, kai nežinojau nei kur eiti, nei ką daryti... (buvo apeiti visi įmanomi medikai, greibiausi alternatyvų). Teko pasitikėti. Ką vėliau sužinojau: osteopatija kaip ir akupunktūra griežtai kontraindikuotina onkologiniams ligoniams. Vėl viską žinau, juokinga ir graudu nuo to žinojimo...Kuo pasitikėčiau? Mama, tėvu, broliu, seserimi, žmogumi su kuriuo pas mane yra ryšys. Dauguma tą ryšį jaučiam. PVZ. man užteko pasižiūrėti į V. Sinelnikovo nuotrauką, kad suprasčiau – tai ne mano. Kliūna jo biografija. (Rykei jis tinka, vadiansi tai yra jos). Man asocijuojasi su antruoju Kašpirovskiu. O Kašpirovskio seanasai mane per TV veikė. Užteko vieno karto.(Kodėl jungiau, pirmą kartą? Tai įdomu labai buvo...nauja, netikėta...nežinoma). Antrą kartą TV nejungiau ...yra žmonių, kurie iki šiol juo tiki ir garbina. Kokais energijas, bangas jis naudojo? Kaip jos vadinasi? Poveikį jaučiau, vadinasi galių jas siųsti turi. Intencijos kuo kilniausios – padėti sergantiems. Kažkam jis tinka.

Agote nepervertink manęs, buvau visą gyvenimą TRYDA. Sunkiai sergančiu vaiku nesugebėjau pasirūpinti kai reikėjo, vaikščiojau pas psichologus. Dabar tokia...Kartais pati save stebinu. Liga, nesyk rašiau: nei bausmė, nei dovana. Liga yra liga. Suteikianti mano gyvenimui naujų prieskonių. Kaip jų suteikia be koks kitas blogas ar geras dalykas. Gyvenime būna tokių tragedijų ir nelaimių, kad šiurpsti vien nuo žinojimo apie jas.
Labai suprantu saulėlydžio vyrą. Žaviuosi. Llinkėjimai jam nuoširdžiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 30 kovo 2009 - 15:26
QUOTE(adis @ 2009 03 30, 16:17)
Labai suprantu saulėlydžio vyrą.  Žaviuosi. Llinkėjimai jam nuoširdžaiusi.

Oi, ADIS, žemai lenkiuosi wub.gif Skaitau su pagarba Jūsų pasisakymus ir net nedrįstu leistis į diskusijas blush2.gif . Jūs nepaprasta asmenybė ir šio skyrelio gera, kartu ir griežtoka dvasia.

Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2009 03 30, 16:25)
Oi, ADIS, žemai lenkiuosi  wub.gif  Skaitau su pagarba Jūsų pasisakymus ir net nedrįstu leistis į diskusijas  blush2.gif . Jūs nepaprasta asmenybė ir šio skyrelio gera, kartu ir griežtoka dvasia.

tongue.gif sena, tuoj švęsiu savo 48-metį. Gal dėl amžiaus leidžiu sau daugiau nei reikėtų? doh.gif Nemoku patylėti. Va su šita yda reikia tvarkytis labai rimtai. wub.gif nes net nežinau ar tai naudinga, reikalinga, gal tik eterio teršimas...

Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 03 29, 18:07)
Aš esu buvus A.Valkausko paskaitoje. Nusiteikus buvau skeptiškai, iš išvaizdos tikėjausi "grubijano" paskaitos. Bet man jis patiko. Mano nuomone, jei kviečia, važiuokit. Kaip jis pats pasakojo, net psichiatrai savo ligonius pas jį siunčia. Ne taip paprasta pas jį įsiprašyti....

Pamenu kai pirmąkart jį pamačiau, negalėjau patikėt kad čia kunigas, o dar egzorcistas hihihi.gif

QUOTE(shaiba @ 2009 03 29, 20:56)
Važiuosiu pas kapeioną į pulką,man čia netoli.

Sekmadieniais 11 val Ruklos Mokomojo Pulko koplyčioj jis Mišias laiko, nuvažiuokit, jei netoli. Įleidžia ir ne kariškius, tik reik prie praleidžiamojo punkto pasakyt, kad į Mišias važiuoji tongue.gif

QUOTE(vaistininkas @ 2009 03 30, 00:12)
Taip, Reiki - ne religija. Ir dar. Kunigai neigia tokias praktikas. Kodėl? Reiki - gydymas (ar situacijų keitimas) naudojant ir (bet ne vien) rankų prisilietimais. Taip, taip gydė Kristus. Taigi, pamėgdžioti Kristų, susitapatinti su juo yra didžiulė šventvagystė. Bet... Ar esate matę įšventinimus į kunigus? Tai beveik vienas ir tas pats, kas Reiki iniciacija.
Reiki praktikavimo metu nepasigausi jokių velnių ar piktų sielų, tad kalbėti apie egzorcizmą yra tiesiog neišmanėliška.

Nedrįsčiau sakyt, kad Reiki neturi religinių šaknų. Reiki pradininkas Mikao Usui buvo budistas. Dėl kunigo rankų dėjimo ir reiki nematau absuliučiai nieko bendra. Esminis skirtumas, kieno galia tai daroma. Kristus gydė ne energijomis, ir kunigai ne dėl jų rankas deda.
Aš su reiki asmeniškai nesusidūrusi, o atsargumo reikia veliantis į bet kokias dvasines praktikas. Egzorcisto pastabą ne be reikalo paminėjau. Jie su to pasekmėmis susiduria kasdien. Matyt, nėra taip jau ir nekalta.

Ugn*Ine, sėkmės Tau rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 03 30, 15:39)
yra tokia knyga secret (paslaptis).....paskaityk

žiūrėjau gal dešimt kartų tą ir kitus panašius filmus, bei skaičiau apie tai knygas, tuomet galėjau knygyne gyvent.....
Atsakyti
Ugn*Ine, laikykis 4u.gif

Agote, diagnoze - dar ne pasaulio pabaiga. niekas niekada nezino, kas laukia uz kampo. itikime, kad visos bedos nutinka kitiems... gyvas dar tas zmogus - taip, sokas, baime, neviltis, pyktis, liudesys - daug jausmu, tai normalu. bukite atidus ir jautrus vieni kitiems... ligoniukui reikia jusu visu palaikymo.

Adis, ikisiu savo trigrasi: akupunktura sekmingai naudojama onkologiniams ligoniams gydyti kaip pagalbine priemone, pvz., mazinti skausmui ar slopinti chemoterapijos sukeltiems reiskiniams. JAV, Kanadoje atliekama nemazai oficialiu tyrimu ta kryptim.

shaiba ir tau 4u.gif
Atsakyti
Kaip tu Ragnez??? Kaip jautiesi, kur dingusi?
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 30, 16:16)
Kaip tu Ragnez??? Kaip jautiesi, kur dingusi?

gerai, aciu smile.gif
perskaitau, ka diskutuojat - ale tingiu rasyt ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 30, 13:08)
mergytės, aš tik rytoj atsigulsiu vakare į ligoninę, bet tyrimų nedarys, nes atvažiuosiu tik apie septintą vakaro, ir gersiu tą kontrastą tyrimui, o tyrimas trečiadienį aštuntą ryto...Labai bijau...kad neišgirsčiau  blogo atsakymo...Dieve apsaugok....

Ugn*Ine, ar jūs gulsite į Vilnių? viena atvažiuojate? jei ne, kur miegos jus lydintis asmuo? jei ir vėl galvojate apie viešbutį, siūlyčiau to nedaryti ir kiek reikės panakvoti mano namuose. gyvenu nearti nuo santariškių, bet susisiekimas geras, galėčiau ir pavežėti.
suprantu, kad manęs nepažįstate ir pasiūlymas gali skambėti keistai, bet pagalvokite. taip pat galite bet kada pasinaudoti mano namais ir kitais kartais, jei dabar to nereikia.
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 03 30, 17:13)
Adis, ikisiu savo trigrasi: akupunktura sekmingai naudojama onkologiniams ligoniams gydyti kaip pagalbine priemone, pvz., mazinti skausmui ar slopinti chemoterapijos sukeltiems reiskiniams. JAV, Kanadoje atliekama nemazai oficialiu tyrimu ta kryptim.

Ar ne kaip paliatyvus gydymas? g.gif Kai gydymo nebėr, tik palengvinimas. Tada visos priemonės geros ir teisingos.
ragnez, smile.gif
Sustiprėjai jau? Kažkada apie randus kalbėjai, tai yra būdų juos gražesnius padaryti, jei norėsi (vėliau). Birštone man sanatorijoje tepdavo su tokiu HEPAROID LEČIVA tepalu, o Palangoje – tai Bioptron lempą naudojo. Nors randas didelis, nėra labai bjaurus, gal man taip atrodo. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 30 kovo 2009 - 16:34