Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

QUOTE(ifauru @ 2009 03 28, 22:18)
Bijau ką nors sumeluot, bet kažkas minėjo, kad tik tęsia gydymą, kam yra pradėtas, o naujiems lyg nebeskiria...

Vartinėdama įlindau į kompensuojamų vaistų kainyną vtlk.lt puslpapy. doh.gif iš 1500 medikamentų, kai turi būti 100% kompensacija,  doh.gif ........tik 6 pavadinimams priemoka 0.00. Visur kitur nuo 28 centų iki...doh.gif

Kažkaip liūdna dėl to.

Su Herceptinu kol kas LABAI bloga situacija Lietuvoje. Girdejau, kad net nutraukaii gydyma ir tom, kuriom pradejo, o naujos negauna unsure.gif mano mamai kaio minejau III stadija, jai 54 metai, visi HER pliusai pas ja, konsiliumas skyre gydyma Herceprinu, bet jo nera. Tad ieskomes budu kur ir kaip jo isigyti ir kur galima rasti pigiau, nes jo kaina zudanti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 29, 19:51)
O aš tikiu tuo, kad Dievas turi sukūręs kažkokį planą man, ir šita liga duota ne šiaip sau...galbūt ir kentėti duota ne šiaip sau, gaila, kad kartais užmirštu ir pasiduodu emocijoms, nors jos kartais labai labai reikalingos. Va artėja diena kai bus atliekamas tyrimas, bijau...nes reaguoju į šitą tyrimą labai jautriai ir skausmas pasidaro nežmoniškas, tačiau....reikia reikia reikia iškentėsiu viską, kad tik gyvenčiau....NORIU GYVENTI, LABAI NORIU  smile.gif
Kai atvažiuosiu į ligoninę, pirmiausia nueisiu į bažnytėlę pasimelsti....už save bei Jus visas....

Ugn*Ine 4u.gif , o kada Tu važiuoji tyrimams ir chemijai?
Atsakyti
Jau nugriaudė ir nužaibavo vakar Kaune, snieguolės žydi, o Šančiuose šiandien jau mačiau žibuokles moteriškė pardavinėjo...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 03 29, 21:21)
Su Herceptinu kol kas LABAI bloga situacija Lietuvoje. Girdejau, kad net nutraukaii gydyma ir tom, kuriom pradejo, o naujos negauna  unsure.gif  mano mamai kaio minejau III stadija, jai 54 metai, visi HER pliusai pas ja, konsiliumas skyre gydyma Herceprinu, bet jo nera. Tad ieskomes budu kur ir kaip jo isigyti ir kur galima rasti pigiau, nes jo kaina zudanti... verysad.gif

Mano žiniomis herceptinas turi būti užpirktas gegužės mėnesį.
Vienas lauke ne karys. Eikit per seragnčių moterų organizacijas: Eivena, Rožinis kaspinas, Nedelsk. Rašykit laiškus sveikatos ministrui, sveikatos komitetui prie LR seimo, Europarlamentaram, konkrečiai Danutei BUDREIKAITEi, seimo narei profesorei M. Marijai ČIGRIEJIENEI. Nors tiek būsit padarę. Paskaičiuokit kiek kainuoja Jūsų mamos gydymas ir nedarbingumo apmokėjimas, jei ji bus gydoma papildomai kita chemija. Esmė yra tame, kad herceptinas padeda tik ~40% juo gydytų moterų. Todėl egzistuoja išsireiškimas – apčiuopiama ekonominė nauda. Kai įrodysit, jog nauda gydant mamą herceptinu bus didesnė už valstybės išlaidas, t. y kaštus – asmeninės audiencijos metu Sveikatos ministerijoje gal ir pasieksit, kad vaistas būtų skirtas.
Kitas kelias: imti paskolas ir vaistą pirkti (bent pradžiai). Mano pažįstama butą pardavinėjo, kai reikėjo operacijos Vokietijoje. Neprireikė: vokiečiai pasakė, galima dar laukti, operuoti nėra būtinybės. Bet jos liga kitokios formos ir ne tokia agresyvi.
Atsakyti
[quote=Siracusa,2009 03 29, 15:55]
Dvasinio išgydymo turbūt biggrin.gif

Nu taip taip jos vadinasi,atsiprašau doh.gif

Važiuosiu pas kapeioną į pulką,man čia netoli.

Adis ne jus viena bailė,čia daugiau tokių yra.. ax.gif Ko nepažystų,negaliu "pačiupinėti"visko ir bijau,ar bent jau privengiu.
Atsakyti
Muo perduoda linkejimus 4u.gif jau spejo pasiilgti jusu visu rolleyes.gif
o as snieguoliu irgi turiu tongue.gif nesvarbu kad ne ant tikros zemes bet turiu tongue.gif
user posted image

ir tikrai ne viena baile...ir as tokia......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 29 kovo 2009 - 22:40
Ugne*Ine,idejau tavo parasa i temele,kur bendrauju su mamom kas turi tokio amziaus vaikus,gal netycia kas pades del darbo.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 03 29, 21:10)
Bijau. Aš esu ne skeptikė, o bailė.

Ir as bijau, gal.... bijojau. Ir is tos baimes puoliau gelbetis visais imanomais budais. Kai kam gal atrodo keista, bet siuo metu jauciuosi daug stipresne nei bet kada. Ir, manau, ne as viena. Paskaitykit Gabijos postus dabar ir pries pora metu. Skiriasi? Labai skiriasi. Vadinasi dvasines praktikos padeda. Visos dvasines praktikos veda ne pragara ar dar kur, o tik i saves pazinima. Argi tai baisu - pazinti save, surasti save? Tiesiog reikia kazkaip perzengti savo ego, islipti is V.Sinelnikovo aprasytos "aukos" pozicijos (man labai patiko pavadinimas!) ir eiti i prieki. Kitus vertinti lengva, bet kad ivertinti reikia pirmiausia paciam pabandyti. Mes nesam priesingose stovyklose, tiesiog einam kiek skirtingais keliais....
O del ligos iprasminimo tai ka as zinau..... ka jau cia prasmint.... krapstytis is jos reikia visais imanomais budais. Siaip, Adis, gerbiu jusu nuomone. Linkiu jums drasos isbandyti ir kita kelia 4u.gif Patikekit - idomu, labai idomu!
Atsakyti
Hi!
Na va, taip netikėtai prakalbome apie Reiki. Perverčiau nuorodas, kurias įdėjote į diskusiją, Jūsų pasisakymus, deja, jei nežinočiau, kas yra Reiki, būčiau susidaręs nekokią nuomonę, tiksliau, nebūčiau jokios susidaręs.
Padrikai perbėgsiu per Jūsų pasisakymus.

Reiki Meistras susitikimo pradžioje pasakė pačią esmę - Reiki yra begalinis gėris. Ir viskas. AKSIOMA. Nereikia jokio tikėjimo ar netikėjimo, tiesiog taip yra. Vadinasi, nereikia bijoti, kad pakenks. Nes tai neįmanoma. Aišku, yra išimčių. Tiesiog yra tam tikrų etikos reikaliukų.

"...aplinkiniais ir sveikata dar pablogejo. Paciam jam po iniciacijos nebuvo paaiskinta nei kas artimiausiu metu su juo vyks, nei kaip naudotis ta energija..."
Čia verta stabtelėti. Reiki - gėris, bet jis gali tokių dalyyyykų padaryti. Meistras, iš tikrųjų, turi apie tai pasakyti. O tie dalykai tokie - griūna šeimos, žmonės netenka darbo, meta mokslus... Baisu? Kartais taip, bet taip būna, kai niekas nepasako, ko galima tikėtis iš Reiki. Reikia paaiškinti, kad yra du skirtingi dalykai - vienas, kai gauni Reiki gydymą, kitas - kai pats priimi Reiki. Tai va, kai priimi Reiki iniciaciją, gyvenimas gali keistis kardinaliai, nors ir neprivalo. Jei tu gyveni ne savo gyvenimą, jei gyveni ne su tau duotu vyru (žmona), lauk skyrybų. Gali išmesti iš darbo, iš mokslo įstaigos, bet tik tam, kad pasuktum tau duotu keliu. Iš pirmo žvilgsnio - tai žiauru. Bet juk patys žmonės, niekieno neverčiami, prašo Reiki teikiamų vilčių ir pažinimo. Juk geriau skyrybos, nei moteriškę lupantis vyras. Juk geriau pinti vytelių krepšius ir jausti palaimą, nei aštuonias valandas kentėti viršininko patyčias... Ir t. t. Taigi, priėmus Reiki iniciaciją, galima laukti visko. Bet bet kokiu atveju, tik į gera.
Adis, pirma pakopa yra pati žemiausia.
Reikia labai rinktis mokytojus. Vienas Reiki meistras, sužinojęs, kad pasiėmiau kreditą būstui, pradėjo varyti apie turto blogį, rekomendavo turtų atsisakyti ir bla bla bla... Bet aš kreditą ėmiau dėl šeimos - kaimynai gėrė, luposi, plaukus rovė, esu gavęs pats į akį... Ką matė vaikai? Dabar gyvename kitaip. Ar kreditas yra turtas? Deja. Tokį Reiki meistrą apeinu ratu, kaip ir dar vieną Reiki meistrę. Ji, žinodama, kad aš žinau, jog ji meistrė, ėmė mane įžeidinėti, elgėsi itin arogantiškai ir "nereikiškai", juk Reiki mokytojai - gėrio skleidėjai.

"...Jau 8m. esu reiki mokytojas.As nemanau,kad tik reiki yra stebuklas.Stebuklu yra daug.As apjungiu ir joga ir meditacija ir kvepavimo pratimus,kartais ir masazus,kad paruosti zmogu priimti reiki iniciacijas.Reiki tik viena is "irankiu"(nors ir nuostabus) saves tobulinimui! Dauguma,net mokytoju,nesuvokia,kad reiki nera "dangaus mana",kuri vis "byra" is kazkur. Tai tik energetine "tablete" kuri atideda musu problemas..."

Čia iš vieno nurodyto jūsų puslapio. Žinote, neičiau ir pas tokį. Matote, nemanau, kad stebuklas, atideda problemas... Niekas niekur problemų neatideda. Su Reiki galima jas išspręsti.

"Reiki seansas sau ar kitam prasideda kreipiantis į Dievą ir prašant Jo pagalbos atsiųsti Reiki..."
Aš - laisvamanis. Kaip man elgtis? Tiesa, aš pirmą kartą girdžiu, kad prieš seansus reikia kreiptis Dievą. Reiki metodas šito tikrai nemoko. Manau, čia mokytojo savivaliavimas. Reiki - kosminė energija, kuri yra visur. Kaip radio bangos. Bangos yra, bet mes negrojame nei Marijos radio, nei Pūko. Nes mūsų organizmas nesuderintas su tomis bangomis. Primityviai pasakysiu - Reiki iniciacijos metu mūsų organizmas suderinamas priimti tą energiją. Ir viskas. Kiti gimsta suderinti, kitus reikia suderinti. Adis, čia ir skirtumas tarp ekstrasensų. Reikistas naudoja ne savo energiją!
Adis, kalbėjote apie miomas. Reiki seansų darymas, ypač sau, kartais nieko nereiškia. Gal iniciacijos metu nesusiderinome? Gal ne taip darėme? Jeigu aš ir adis rašytume motyvacinį laišką, kas turėtų daugiau šansų? Abu mokame rašyti, bet adis turi, kiek žinau, lituanisto išsilavinimą. Svarbu žinoti, kad Reiki seanso metu blogiausiu atveju nieko neatsitiks, ir bet kokiu atveju - nebus blogiau.

Tęsinys vėliau...

Atsakyti
o kaip itiketi kad VISKAS BUS GERAI????? eiti ten kvepuoti ar dar ka daryti ir tipo ateis savaime? nu netikiu...taip esu pesimiste.. verysad.gif zinau tuoj pasiulysit psichologus
Atsakyti
Mou, linkėjimai tau, maldose paminėsiu visas, kai būsiu bažnytėlėje santariškese...

QUOTE(rasų lanka @ 2009 03 29, 21:28)
Ugn*Ine 4u.gif , o kada Tu važiuoji tyrimams ir chemijai?

jau antradienį išvažiuoju,trečiad. aštuntą ryto tyrimas..tada atsakymas kas manyje dedasi,ir tada chemo....bijau................................

QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 29, 23:41)
Ugne*Ine,idejau tavo parasa i temele,kur bendrauju su mamom kas turi tokio amziaus vaikus,gal netycia kas pades del darbo.

man gėda dėl to parašo, man gėda aplamai dėl visko, taip norisi savarankiškumo....deja...naktimis vartau tinklapius, gal ką rasiu, vistiek nemiga biggrin.gif
ačiū tau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 30, 01:54)
man gėda dėl to parašo, man gėda aplamai dėl visko, taip norisi savarankiškumo....deja...naktimis vartau tinklapius, gal ką rasiu, vistiek nemiga  biggrin.gif
ačiū tau  wub.gif  wub.gif

nono.gif negalvok taip.Man gydymo pradzioje buvo geda,kad negaliu rupintis vaikais,ypac del mazosios buvo asaruuuuu doh.gif Norejau kaip visada buti savarankiska.Man labai padejo pokalbis su psichologe.Man LEPE buti egoiste,ir visas jegas atiduoti kovai su liga.Kaip patetiskai neskambetu tokie zodziai...Kitaip liga nugales tave ir negalesi jau buti nei savarankiska,nei rupintis vaikais.Man buvo labai sunku.Dar as ismokau priimti kitu zmoniu pagalba,nors buvo sunku buti silpnai...Laikykis 4u.gif
Atsakyti