Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

Labas mergaites,skaitau jūsų samprotavimus apie reiki ir randu kažka bendro su savo penktadienio patyrimu,jei ne taip prieštaraukit.

Aš buvau kunigo A.Valkausko "Dvasinio išvalymo pamaldose",uždejo kunigas ranką ant galvos ir vos nenukritau,nežinau kaip tai įvardinti g.gif.tai jis pastebejo ir pasiūlė atvažiuoti susitikimui.

Vilniuje buvau,o ten vėl viskas nuo pradžių:tyrimai,KT ir tada bus matyt ką paskirs.

raganez 4u.gif
Atsakyti
Laba diena!

Ugne*Ine console.gif laikykis,nepasiduok 4u.gif O kokiu tyrimu tu bijai? Kad vel bus ta stipresne chemija bijai?

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 29, 12:59)
O čia nupaparacinau Babanią su kažkokiu bachūrų. Oi išdykėlė  ax.gif
user posted image

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gabija ,gerai kad reiki uzsiemimai padeda geriau jaustis thumbup.gif

mou ir tu laikykis 4u.gif Tau irgi kantrybes ir vilties ir daug jegu ,tau dabar labiausiai ju reikia 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2009 03 29, 14:12)
Aš buvau kunigo A.Valkausko "Dvasinio išvalymo pamaldose",uždejo kunigas ranką ant galvos ir vos nenukritau,nežinau kaip tai įvardinti g.gif.tai jis pastebejo ir pasiūlė atvažiuoti susitikimui.

Dvasinio išgydymo turbūt biggrin.gif
Nereikia gąsdintis tokių patirčių, o įvardinti galima Šventosios Dvasios veikimu, Dievo prisilietimu ax.gif smile.gif Daugelis ir nugriūna. Nugriuvimu žmogaus širdis reaguoja į Dievo prisiartinimą.. Kažkas nugriaunama viduje, apvaloma, atgaivinama ir nuraminama.
Apie tą jausmą, kurį aprašei, daug rašoma Šventajame Rašte, ypač NT (pasiskaityk Apaštalų darbų 2 sk. gal aiškiau bus cool.gif)

Džiaugiuosi, kad vis daugiau bažnyčių vyksta dvasinio atsinaujimo popietės ir vidinio išgydymo pamaldos - poreikis tam tikrai yra, matosi, kad žmonės ištroškę tiesos ir pavargę po dvasinių paieškų. Vidinis išgydymas yra tai, ką krikščionims paliko Jėzus ir kas tiek metų nebuvo naudojama. Beto, charizminis judėjimas vyksta su popiežiaus palaiminimu, tad "sektų" pavojaus nėra tongue.gif

O kur, jei ne paslaptis biggrin.gif buvai vidinio išgydymo pamaldose, Vytautinėj? jei Arnoldas pasiūlė atvažiuot, būtinai nuvažiuok. Bent pasišnekėti.

Dėl reiki, tai aš asmeniškai į tai žiūriu neigiamai. Pirmiausia dėl to, kad esu krikščionė ir žmogus man yra Šventosios Dvasios buveinė, o ne energijų sankaupa. Antriausia, sutinku, kad antgamtinis pasaulis gausus pasiūlymų ir jie yra realūs. Bet man tai kertasi su "neturėk kitų dievų". Be to, pats Arnoldas kiek pasakojo, kad paskui pas jį atvažiuoja žmonės po tokių visokių "reiki" ir kitokių dvasinių ieškojimų. O jis kaip žinia vienas iš 4 LT egzorcistų. Kasdien praktikoje susiduria su kišimosi į antgamtę pasekmėmis, dažniausia beje, liūdnomis. Negasdinu, bet su tom visom energijom reikia būti LABAI atsargiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 29 kovo 2009 - 15:57
QUOTE(shaiba @ 2009 03 29, 15:12)

man kai vienuolis uždėjo ranką ant galvos, toookius keistus jausmus patyriau, akyse mačiau tokius dalykus (buvau užsimerkusi), tai truko daugiau nei penkias minutes, jis uždėjęs rankas kalbėjo kažką, aš net neatsimenu, nes ašaros byrėjo kaip pupos....

Atsakyti
QUOTE(Siracusa @ 2009 03 29, 16:55)
Arnoldas pasiūlė atvažiuot, būtinai nuvažiuok. Bent pasišnekėti.

Dėl reiki, tai aš asmeniškai į tai žiūriu neigiamai. Pirmiausia dėl to, kad esu krikščionė ir žmogus man yra Šventosios Dvasios buveinė, o ne energijų sankaupa. Antriausia, sutinku, kad antgamtinis pasaulis gausus pasiūlymų ir jie yra realūs. Bet man tai kertasi su "neturėk kitų dievų".  Be to, pats Arnoldas kiek pasakojo, kad paskui pas jį atvažiuoja žmonės po tokių visokių "reiki" ir kitokių dvasinių ieškojimų. O jis kaip žinia vienas iš 4 LT egzorcistų. Kasdien praktikoje susiduria su kišimosi į antgamtę pasekmėmis, dažniausia beje, liūdnomis. Negasdinu, bet su tom visom energijom reikia būti LABAI atsargiems.

Reiki seansas sau ar kitam prasideda kreipiantis į Dievą ir prašant Jo pagalbos atsiųsti Reiki , kas iš japonų REI-universali gyvybinė energija, KI-gydančioji šios energijos dalis.Uždėjus rankas skaudamoje vietoje galima kalbėti, kad ir "Tėve Mūsų" , ar kitą maldą , kartu prašant išgijimo sau ar gydomam savo pacientui.Energija universali, todėl musulmonas prašys to paties Alacho. Ar neprašote Dievo, išgydyti jus kiekvieną dieną, tik čia dar ant problematinės vietos uždedame rankas.Ir energija jaučiama , tai tikrai jaučiu kaip lengvą šilumą .Jėzus irgi gydė uždėdamas ranką.
Taigi nematau čia jokio raganavimo, nes kiekvienas žingsnis daromas prašant atleidimo ir meilės iš Dievo .Siunčiant meilę Dievui ir jo tvariniams.
Kaip tik Reiki labiau veikia tikintiems, su meilės pilna širdimi.
Reiki negydys to , kuris gyvena neapykanta, nemoka atleisti, linki blogo kitiems, blogai kalba apie kitus.

Surašysiu Reiki principus
Šiandien nepyk
nesudaryk sau problemų
gerbk tėvus , mokytojus ir vyresniuosius
mylėk kiekvieną gyvą būtybę
sąžininkai užsidirbk pragyvenimui

Bent mano Meistrės ir skaitytoje literatūroje išdėstytos tokios mintys.

Dar kartą primenu , nemaišykit su ekstrasensais ir kitokia izoterika, kur energijos man rodos prašoma iš dvasių ar kitų pasaulių.

Na užteks, nes jau atrodau kaip pamokslininkė , nors tikslas buvo pasakyti tik tai kaip aš bandau pasilengvinti savo gyvenimą.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 29 kovo 2009 - 16:48
Gabija, žinau smile.gif Ir įdomu padiskutuoti. Labai gerbiu kitų religijų atstovus. Man visad įdomiau pakalbėt su tais, kurie kažkuo tiki iš tiesų , nei tais, kurie eina į bažnyčia kaip į UAB "nusipirkti sakramentų" ir kurių gyvenimas su Dievu pasibaigia užvėrus jos duris.

Reiki daug naudojama New Age. Principai, kuriuos išvardinai, tokie patys - ten susimaišai "religijų kokteilį" ir vartoji. Čia perkeltine prasme. Kiekvienas turi sau patinkantį dievą - vienu atveju padės Buda, kitu Alachas, dar gali šventą vandenį panaudot, nes jis "geriau veikia" arba nueit į bažnyčią, nes ten "gera aura" laugh.gif Kaip rašai - Reiki irgi kreipiesi į tą, kurį nori. Visai nebūtinai į Dievą, kuriuo tiki krikščionys - vieną, trijuose asmenyse smile.gif
Taip, Jėzus gydė uždėdamas rankas, bet jis gydė NE energijomis, o Dievo galia. Jis pats buvo/yra Dievas.

Tad prašau nemaišyti, reiki neturi nieko bendro su krikščionybe ir su išgydymo pamaldom, per kurias taip pat dedamos rankos ir meldžiamasi už žmones. Kaip tik, per pastarąsias raginama atsižadėti tokių praktikų ir reiki įvardinama kaip viena iš jų cool.gif

Tai, kad esi ieškojimuose, yra super biggrin.gif friends.gif
Papildyta:
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 29, 16:46)
nemaišykit su ekstrasensais  ir kitokia izoterika, kur energijos man rodos  prašoma iš dvasių  ar kitų pasaulių. 

O kaip pvz. su Ulrike Ascher, kuri, kiek žinau, yra garsi Reiki meistrė, žymi šamanė ir visokiausių raganavimo knygų autorė. Ne okultika ir ezoterika čia? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siracusa: 29 kovo 2009 - 17:10
O aš tikiu tuo, kad Dievas turi sukūręs kažkokį planą man, ir šita liga duota ne šiaip sau...galbūt ir kentėti duota ne šiaip sau, gaila, kad kartais užmirštu ir pasiduodu emocijoms, nors jos kartais labai labai reikalingos. Va artėja diena kai bus atliekamas tyrimas, bijau...nes reaguoju į šitą tyrimą labai jautriai ir skausmas pasidaro nežmoniškas, tačiau....reikia reikia reikia iškentėsiu viską, kad tik gyvenčiau....NORIU GYVENTI, LABAI NORIU smile.gif
Kai atvažiuosiu į ligoninę, pirmiausia nueisiu į bažnytėlę pasimelsti....už save bei Jus visas....
Atsakyti
QUOTE(shaiba @ 2009 03 29, 15:12)

Aš esu buvus A.Valkausko paskaitoje. Nusiteikus buvau skeptiškai, iš išvaizdos tikėjausi "grubijano" paskaitos. Bet man jis patiko. Mano nuomone, jei kviečia, važiuokit. Kaip jis pats pasakojo, net psichiatrai savo ligonius pas jį siunčia. Ne taip paprasta pas jį įsiprašyti....

QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 29, 17:46)
Reiki negydys to , kuris gyvena neapykanta, nemoka atleisti, linki blogo kitiems, blogai kalba apie kitus.

REIKI esu kažkada išbandžiusi. Ir galiu pasakyti, kad vis dėlto kažkas yra. ax.gif Poveikį jutau, tik meistrė man nelabai patiko - visos kalbos buvo nukreiptos, kaip mane įtraukti....
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2009 03 29, 13:24)
Nežinau, bet aš vėl skeptikė...
Į viską žiūriu labai atsargiai. Reiki nėra žaidimai. Kažkada teko susidurti su viena bioenergetike, (šiaip aš jų privengiu). Žinot, ką pasakė, REIKI – galinga jėga, kurią ne visi moka valdyti. Galima pakenkti, nė kiek nemažiau.

Adis, jei jus skeptike, tai kodel patikejot kazkokia bioenergetike, jei paprastai ju vengiat? Gal patikejot tik todel, kad pasake tai, ka jus norejot girdeti wink.gif
Asmeniskai as pritariu Gabijai ir Romantikei. Tuo labiau, kad jos taip graziai aiskiai viska pateikia. Abi pazistu - tiesiog zydi merginos!!!! O diskutuoti cia net nera apie ka.... Kiekvienas turim savo kelia. Kai kas ji jau rado, kiti tik iesko. Kam patinka REIKI, kam religija, kam joga, kam tradicine medicina ir t.t...... Asmeniskai as nemanau, kad su REIKI galima pakenki. Is tikruju kaip dar labiau gali sau pakenkti kai jau nupjauta krutis, isimta gimda, tinstancios rankos, karta i metus slenkantys plaukai.... g.gif Kam nepriimtina REIKI ar kitos dvasines praktikos, visada lieka nuostabusis gydymas chemija schmoll.gif Man asmeniskai dvasines praktikos suteikia vilties. DAUG VILTIES! Siuo metu yra taip. Kai bus kitaip, galbut kalbesiu kitaip. Tik tiek.... Galeciau tai prilyginti gelbejimosi ratui. Labai viskas paprasta. Galima gincytis, diskutuot, niekint vieniems kitus, bet kas is to. Kiekvienas pasauli suvokiam savaip ir einam savo keliu.
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 29, 10:59)
O čia nupaparacinau Babanią su kažkokiu bachūrų. Oi išdykėlė  ax.gif
user posted image
Geros visoms dienos  4u.gif

swoon.gif nu panasi i mane tongue.gif nes uzsidegu be priezasties kartais blush2.gif bet veiksmai neatitinka dabarties unsure.gif
mou 4u.gif as sakiau stengiuos blush2.gif nenesiu cia jokiu paranojisku zodziu unsure.gif laikykites viso JUS ir KITI sergantys rolleyes.gif

o as visada buvau skeptike ir jokiais ten reiki meiki netikiu blush2.gif gal blogai kad cia taip tiesiai pasakiau.....jo zinau...man reikia keisti mastyma....ir pazadu ji pakeisiu i pizityvu.... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babania: 29 kovo 2009 - 19:01
QUOTE(Ryke @ 2009 03 29, 19:51)
Adis, jei jus skeptike, tai kodel patikejot kazkokia bioenergetike, jei paprastai ju vengiat? Gal patikejot tik todel, kad pasake tai, ka jus norejot girdeti wink.gif

Ryke, turėjau pagrindą tikėti, juo labiau, kad apie reiki aš nieko nei tada nei dabar labai neišmanau. Minėtoji moteris man bandė padėti daugiau nei prieš 15 m., kai turėjau problemų. Kodėl dabar neinu? Bijau. Aš esu ne skeptikė, o bailė.
Is tikruju kaip dar labiau gali sau pakenkti kai jau nupjauta krutis, isimta gimda, tinstancios rankos, karta i metus slenkantys plaukai....  g.gif  Kam nepriimtina REIKI ar kitos dvasines praktikos, visada lieka nuostabusis gydymas chemija  :

Niekas nesako, kad nepakenkia jūsų minėtieji gydymai, tik kažin kaip su ta nenupjauta krūtim, be gydymo ir tik su reiki energija būtų...Su chemijom ketvirtus metus gyvenu. Kokios buvo mano perspektyvos – jokių. Buvo pasakyta: vėlu, neprognozuojam nes negalim nieko gero prognozuoti. Išmokau gyventi be prognozių. Atsimenat obely ant Vytauto kalno Birštone?: nuraudota nustūgauta...ten manoji REIKI. Ant kalno vieniša, palūžusi, aplūžusi, gyva. Dar ir obuoliukų sugeba užauginti. Labai rūgščių, kelis sugraužiau, rudenį raukydamasi. Klausiat kodėl man reikia įprasminti savo ligą, todėl kad viskam suteikiu prasmę. Noriu, kad liga būtų ne bausmė, bet neštų kažkokią naudą, man tos naudos iš jos mažai, tai gal kitam? Papasakoju apie petą, apie portą, keliems žmonėms padėjau nuvažiuoti iki to peto. Grįžo su gerom žiniom – smagumėlis. Galėčiau būti kiaule taupykle, ką sužinojau – viskas mano. Kiti aiškinkitės, jei išsiaiškinau aš -Jūs taip pat galit. Bet gi man labai daug kas padeda! Noriu vis pasakyti ačiū ragnez, arunei NBA, kad įspėjot dėl rankų, saugau. Jei ne jūs, nesaugočiau. Susitepu riebiu kremu. Padeda.
Galima gincytis, diskutuot, niekint vieniems kitus, bet kas is to. Kiekvienas pasauli suvokiam savaip ir einam savo keliu.
Sekmes visoms!

O ar mes niekinam Jūsų kurios nors pasirinkimą? Aš tai ne. Dvasinės praktikos ir yra dvasinės. Viena mano draugė budistė, spindi gyvenimo džiaugsmu. Kita krikščionė – lygiai taip pat spindi šviesa. Gali būti su dvasinėmis praktikomis apdūmijęs ir be jų šviesus.
Laikykis sirdele,viskas praeis ,tik Tu truputi pakentek,Tu reikalinga savo dukrelei,todel nenuleisk ranku,dar ateis svente ir i Tavo kiema 

Carevl kur buvus kur nebuvus drąsina. Ir galima sakyti prasmina savo ligą. Yra mūsų saulutė, mūsų pavyzdys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 29 kovo 2009 - 20:34
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 29, 19:51)

O aš tikiu tuo, kad Dievas turi sukūręs kažkokį planą man, ir šita liga duota ne šiaip sau...galbūt ir kentėti duota ne šiaip sau, gaila, kad kartais užmirštu ir pasiduodu emocijoms, nors jos kartais labai labai reikalingos. Va artėja diena kai bus atliekamas tyrimas, bijau...nes reaguoju į šitą tyrimą labai jautriai ir skausmas pasidaro nežmoniškas, tačiau....reikia reikia reikia iškentėsiu viską, kad tik gyvenčiau....NORIU GYVENTI, LABAI NORIU  smile.gif
Kai atvažiuosiu į ligoninę, pirmiausia nueisiu į bažnytėlę pasimelsti....už save bei Jus visas....

Laikykis sirdele,viskas praeis ,tik Tu truputi pakentek,Tu reikalinga savo dukrelei,todel nenuleisk ranku,dar ateis svente ir i Tavo kiema wub.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti