Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

QUOTE(emuxxx @ 2009 03 28, 21:08)
ir dar unsure.gif internete truputi ieskojau, bet nelabai radau...kaip dabar situacija su herceptinu? ar moteriai virs 50metu, su II stadija, yra sansu gauti si vaista? unsure.gif

Bijau ką nors sumeluot, bet kažkas minėjo, kad tik tęsia gydymą, kam yra pradėtas, o naujiems lyg nebeskiria...

Vartinėdama įlindau į kompensuojamų vaistų kainyną vtlk.lt puslpapy. doh.gif iš 1500 medikamentų, kai turi būti 100% kompensacija, doh.gif ........tik 6 pavadinimams priemoka 0.00. Visur kitur nuo 28 centų iki...doh.gif

Kažkaip liūdna dėl to.
Atsakyti
labuuu,

o man kažkaip pablogėjo, suintensivėjo skausmai unsure.gif verysad.gif negi rimtai blogėja situacija....bijau tyrimo, nes bijau išgirsti atsakymą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 29, 01:51)
labuuu,

o man kažkaip pablogėjo, suintensivėjo skausmai  unsure.gif  verysad.gif negi rimtai blogėja situacija....bijau tyrimo, nes bijau išgirsti atsakymą  unsure.gif

laba,o tu nebijok ax.gif laikykis 4u.gif

LABA VISOMS 4u.gif palieku jusu skyreli iki kol vel kompa gausiu mirksiukas.gif optimizmo,tikejimo ir stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 29, 02:51)
labuuu,

o man kažkaip pablogėjo, suintensivėjo skausmai  unsure.gif  verysad.gif negi rimtai blogėja situacija....bijau tyrimo, nes bijau išgirsti atsakymą  unsure.gif

Sveikute, Ugn*Ine, 4u.gif
Ar negali tie skausmeliai sustiprėti dėl psichologinės įtampos, baimės? Pastaruoju metu tiek pergyvenai, daug verkei - gal tai nervinio pobūdžio, ypač jei lauki ir bijai tyrimo. console.gif Jei negali tverti ir nepadeda nuskausminamieji, ar raminantys, gal pasiskambintum į ligoninę. Ten vis tiek yra budintis personalas, ar gal turi kokio gydytojo tel. ? Jei ne šiandien ,tai rytoj gal gali kreiptis ir į savo šeimos gydytoją - gal ką patartų. Laikykis, mieloji. Stipriai apkabinu. wub.gif Šis periodas praeis - anksčiau ar vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 29 kovo 2009 - 09:52
QUOTE(ZoVi @ 2009 03 28, 20:42)
Labas vakaras visoms,
Gabija, apie Reiki vis paskaitinėju, vasarą buvau Vilniuje keliuose reiki propaguotojų susibėgimuose, bet neužkabino. Gal buvau nepasiruošusi tam. Dabar jau norisi. Noriu paklausti kokiame centre Kaune lankotės? Tie seminarai, kaip supratau vyksta vieną dieną? O po to ar būna kokie užsiėmimai?

Labas
Tai labai paprastas ligos simptomų palengvinimo metodas."Rugilės" tinklapyje rekomenduojamas kaip alternatyvus vėžio gydymo , chemoterapijos neigiamų veiksnių sumažinimo būdas.Gavus antrą pakopą galima gydyti per atstumą.Rankos dėliojamos gali būti pagal viso ciklo programą , ar ten kur skauda.Reiki gydymas nepriešpastatomas medicininiam gydymui.Jis gydo neigiamą energetiką ir gyvūnėlių,augalų, vandens, būsto ir t.t.
Nesusipažinus su Reiki ir tie seminarai nelabai suprantami.Be to skirtingi mokytojai pateikia skirtingai.Pirmiausiai gal apie Reiki internete pasiskaityti.Yra ir knygų knygyne.
Be to gavusi I pakopą , aš pati sau dėliojuosi rankas kasdien apie 1 val, nes kaip sakė meistrė energetinis laukas buvo tuščias.Dabar jau kiek geriau.Be to tuo metu degant žvakei, su muzika labai pailsi.
Ar tau darė reiki seansą , ar tik žiūrėjai ką daro kiti? Nepajutus tos energijos , tai sunku suprasti.Aš dariausi kelis seansus prieš operaciją , kad susilpninti auglių energetiką ir sustiprinti organizmą, tai tikrai stipriai jaučiausi, namie generalinę tvarką pasidariau.O seansų metu metastazių vietoje , meistrei uždėjus rankas , jaučiau stiprų skausmą.

Tai adresas Kaune. Invalidams daromos nuolaidos.
http://reikisviesost.../kontaktai.html

Bet jei nelabai tiki ir tam kasdien arba kelis kartus per savaitę negalėsi arba tingėsi skirti laiko, tai neverta nei pradėti nei pinigų kišti.
Vidurį savaitės, kai aš išmoksiu II pakopos pamokas , parašyk asmeniškai.

O čia nupaparacinau Babanią su kažkokiu bachūrų. Oi išdykėlė ax.gif
user posted image

Geros visoms dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 29, 10:59)
Labas
Tai labai paprastas ligos simptomų palengvinimo metodas."Rugilės" tinklapyje rekomenduojamas kaip alternatyvus vėžio gydymo , chemoterapijos neigiamų veiksnių sumažinimo būdas.Gavus antrą pakopą galima gydyti per atstumą.Rankos dėliojamos gali būti pagal viso ciklo programą , ar ten kur skauda.Reiki gydymas nepriešpastatomas medicininiam gydymui.Jis gydo neigiamą energetiką ir gyvūnėlių,augalų, vandens, būsto ir t.t.
Nesusipažinus su Reiki ir tie seminarai nelabai suprantami.Be to skirtingi mokytojai pateikia skirtingai.Pirmiausiai gal apie Reiki internete pasiskaityti.Yra ir knygų knygyne.
Be to gavusi I pakopą , aš pati sau  dėliojuosi rankas kasdien apie 1 val, nes kaip sakė meistrė energetinis laukas buvo tuščias.Dabar jau kiek geriau.Be to tuo metu degant žvakei, su muzika  labai pailsi.
Ar tau darė reiki seansą , ar tik žiūrėjai ką daro kiti? Nepajutus tos energijos , tai sunku suprasti.Aš dariausi kelis seansus prieš operaciją , kad susilpninti auglių energetiką ir sustiprinti organizmą, tai tikrai stipriai jaučiausi, namie generalinę tvarką pasidariau.O seansų metu metastazių vietoje , meistrei  uždėjus rankas , jaučiau stiprų skausmą.

Tai adresas Kaune. Invalidams daromos nuolaidos.
http://reikisviesost.../kontaktai.html

Bet jei nelabai tiki ir tam kasdien arba kelis kartus per savaitę negalėsi arba tingėsi skirti laiko, tai neverta nei pradėti nei pinigų kišti.
Vidurį savaitės, kai aš išmoksiu II pakopos pamokas , parašyk asmeniškai.

O čia nupaparacinau Babanią su kažkokiu bachūrų. Oi išdykėlė  ax.gif
user posted image
Geros visoms dienos  4u.gif

S V E I K I N U !!!!!!!!!!!!!!!

Kaip tu graziai, trumpai ir aiskiai viska surasei - saunu thumbup.gif

Atsakyti
Nežinau, bet aš vėl skeptikė...
Į viską žiūriu labai atsargiai. Reiki nėra žaidimai. Kažkada teko susidurti su viena bioenergetike, (šiaip aš jų privengiu). Žinot, ką pasakė, REIKI – galinga jėga, kurią ne visi moka valdyti. Galima pakenkti, nė kiek nemažiau. Patys sau – prašom, bet leistis „gydyti“ svetimų per atstumą ar ne, nežinau. Tai taip subtilu. Jūsų energetika, gali kirstis su Jūsų pasirinktu reiki meistru, įsiklausykit į intuiciją. Jei pasitikite, bandykit, yra nors kokia abejonė, neprasidėkit.
Na, pasakė energetinis laukas tuščias ir Jūs patikėjot. Kitą kartą pasakys perpildytas – vėl patikėsit. g.gif Kad tokia energija egzistuoja labai tikiu. Pati elementariausia REIKI –mamos ranka, kai mažylis susižeidžia ar galvelę skauda kažkaip savaime dedi ranką ten, kur jam skauda ir skausmas praeina arba sumažėja. (Arba pačiam skauda ir dedi ten kur skauda...) Tai fizinis psichologinis dvasinis intuityvinis ir energetinis ryšys.
.GABIJA.
Minima žvakė, muzika tai tiesiog sąmonės nuraminimas, minčių nebuvimas, iš čia poilsis. (NĖ kiek neprasčiau pailsi prie jūros, pučian lengvam vėjui, klausan jūros šniokštimo. Jūs susikuriat toką aplinką ir tiek. RELAKSAS. ATSIJUNGIMAS nuo aplinkos ir problemų. Užsimiršimas. Taip aš atsijungiu kelionėse. Užmirštu viską.)
? Nepajutus tos energijos , tai sunku suprasti.Aš dariausi kelis seansus prieš operaciją , kad susilpninti auglių energetiką ir sustiprinti organizmą, tai tikrai stipriai jaučiausi, namie generalinę tvarką pasidariau.O seansų metu metastazių vietoje , meistrei uždėjus rankas , jaučiau stiprų skausmą

Ar tikrai auglių energetika silpninama , o ne atvirkščiai – stiprinama. Iš kur žinot? Man reikalingi akivaizdūs įrodymai. Kaip įvertint ir pamatuoti? Generalinė tvarka, nėra rodiklis...Man draugė darė reiki prieš 4 m., dar net nežinojau, kuo sergu, jaučiau ir šilumą, ir skausmą ir energijos „vaikščiojomą“. Sakė derinu tave...Kai dabar pagalvoju gi durnumas mano...derinant lengva nuderint net kai intensijos pačios kilniausios ir geriausios. Buvusi bendradarbė aktyviai užsiminėja REIKI gal jau 5 m., bet per tuos 5 m. pas ją atsirado miomų pilna gimda, o ne atvirkščiai. Ir pakopa nebet kokia – 1, tokią suteikė...
Atsakyti
adis, visiskai teisi esi.

Bet pagrindas visur ir visada vienas - MEILE. O sviesi meile pakenkt tikrai negali.

Taip, Reiki - aukstuju vibraciju energija. Ji padeda, jei zmogus, prasantis jos pagalbos gydyme, nesikisa su savo asmenine energja.

As nesu labai pasikauscius sioj srity, bet man asmeniskai Reiki padeda ir fiziskai ir dvasiskai.

As neagituoju, ir Gabija neagituoja - mes tik pasidalinome tuo, kas mums padeda... Man rodos, pakenkt sau daugiau, negu jau pakenkem - neimanoma...

bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 29 kovo 2009 - 12:41
Ačiū, Gabija už pasidalinimą patirtimi.
Ar tau darė reiki seansą , ar tik žiūrėjai ką daro kiti? Nepajutus tos energijos , tai sunku suprasti.

Darė man reiki seansą. Ir ne viena mokytoja, o visi klubo nariai. Jų buvo 6. Jokios energijos nejaučiau. Gal todėl, kad nelabai tikėjau. Dabar galvelėj kažkas pasikeitė. Bandysiu vėl, tik ieškau informacijos į kokį klubą, pas kokį mokytoją kreiptis, kad nepataikyti ant apsišaukėlių.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2009 03 29, 13:35)
As neagituoju, ir Gabija neagituoja - mes tik pasidalinome tuo, kas mums padeda...
bigsmile.gif

smile.gif 4u.gif ačiū, žinau, kad dalinatės.
Aš negąsdinu. Tiesiog „metu“ kitokias mintis, provokuoju apmąstymams ir teisingiems SAVIEMS pasirinkimams.
Straipsnio "Reiki" komentarai
Džiaugiuos ir pritariu tam, nuo ko Jūs abi jaučiatės geriau šiandien.
Man tik užkliuvo:
Man rodos, pakenkt sau daugiau, negu jau pakenkem - neimanoma...

Kuo jūs sau pakenkėt? Genetika, polinkiu sirgti? Turit atsakymą, kodėl susirgot ir jis yra absoliučiai teisingas? Ankstesnis Jūsų gyvenimas, mintys buvo tokios ydingos, kad nuo to susirgot šia liga? O gal tai visai kita, pvz. sutrikusi hormoninė pusiausvyra arba koks nors virusas, kertantis per imunitetą, pvz. papilomos ar Ebštein Baro ar citomegalo...daugybė jų yra.... Kodėl mano kursiokas susirgo išsėtine skleroze būdams 23 m. ir jau 5 m. jo nebėra? Aš nežinau kodėl sergu...Net nežinau, ar labai noriu žinoti. Tik viską darau ne tam kad išgyvenčiau, o tam kad normaliai gyvenčiau. Jei reiki suteikia tokią normalaus gyvenimo galimybę ji JUMS jau naudinga.
O dabar pora citatų iš „Rugutės“ savanorių parašų,
1) Keliaudamas gali susibadyti į spyglius, bet stovėdamas vietoje niekada nepamatysi rožių. (komentuoju: bandyti keliauti verta!)
2) Mes randame gyvenime tai, ką patys jam suteikiame.“ R. V. Emersonas (Čia be komentarų, viskas taip aišku).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 29 kovo 2009 - 13:06
QUOTE(romantikė @ 2009 03 29, 13:35)

Bet pagrindas visur ir visada vienas  - MEILE. O sviesi meile pakenkt tikrai negali.

Taip, Reiki - aukstuju vibraciju energija. Ji padeda, jei zmogus, prasantis jos pagalbos gydyme, nesikisa su savo asmenine energja.

As nesu labai pasikauscius sioj srity, bet man asmeniskai  Reiki padeda ir fiziskai ir dvasiskai.

As neagituoju, ir Gabija neagituoja - mes tik pasidalinome tuo, kas mums padeda... Man rodos, pakenkt sau daugiau, negu jau pakenkem - neimanoma...

bigsmile.gif

Reiki klinikos yra Japonijoje, JAV irgi yra fakultetai kur apmokoma Reiki.
Agituoti aš neagituoju.Paprasčiausiai pasidalinu savo ieškojimais.

Čia minimali informacija apie Reiki
http://www.rugute.lt...medicina-2.html

Blogiau , kai per vienerius metus trys operacijos ir 2- a chemo jau negali būti, o iš viso 4-ios operacijos ir leidžiu 4-ą chemo.Aš neatsisakau medicininio gydymo ir Reiki meistrai to nesiūlo.Procesas progresuoja ir patarkit kas protingas ,ką daryti, kai per chemo metastazės auga kaip karoliai.
Šiuo metu jaučiuosi gerai ir man to užtenka.
Kiekvienas turi pasirinkimo teisę, o tam reikia pačiam ieškotis informacijos , atsirinkti ir jei nepatinka -atmesti.Tą atrodo aš ir parašiau.Be to Reiki meistras pabrėžia, kad tikras meistras negali tau garantuoti išgijimo , tai priklauso nuo daugybės faktorių.Garantijas paprastai duoda ekstrasensai/nepainiokit jų su Reiki meistrais/, kurie be kita ko praktiškai uždraudžia darytis operacijas , leistis chemo.
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 29, 14:23)
Šiuo metu jaučiuosi gerai ir man to užtenka.

Čia yra esmė. Kadangi esame panašioje būsenoje, manau, gvildenam panašius klausimus.
Prašau nesupraskit manęs klaidingai. Dalinkitės savo džiaugsmais ir atradimais. Reiki verta aptarimo, ypač iš tų, kurie tai daro: Jūs, romantike, ryke, zovi, kas dar?
Net vaistininkas kažkada kvietė diskutuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 29 kovo 2009 - 13:58