Nežinau, bet aš vėl skeptikė...
Į viską žiūriu labai atsargiai. Reiki nėra žaidimai. Kažkada teko susidurti su viena bioenergetike, (šiaip aš jų privengiu). Žinot, ką pasakė, REIKI galinga jėga, kurią ne visi moka valdyti. Galima pakenkti, nė kiek nemažiau. Patys sau prašom, bet leistis gydyti svetimų per atstumą ar ne, nežinau. Tai taip subtilu. Jūsų energetika, gali kirstis su Jūsų pasirinktu reiki meistru, įsiklausykit į intuiciją. Jei pasitikite, bandykit, yra nors kokia abejonė, neprasidėkit.
Na, pasakė energetinis laukas tuščias ir Jūs patikėjot. Kitą kartą pasakys perpildytas vėl patikėsit.
Kad tokia energija egzistuoja labai tikiu. Pati elementariausia REIKI mamos ranka, kai mažylis susižeidžia ar galvelę skauda kažkaip savaime dedi ranką ten, kur jam skauda ir skausmas praeina arba sumažėja. (Arba pačiam skauda ir dedi ten kur skauda...) Tai fizinis psichologinis dvasinis intuityvinis ir energetinis ryšys.
.GABIJA.Minima žvakė, muzika tai tiesiog sąmonės nuraminimas, minčių nebuvimas, iš čia poilsis. (NĖ kiek neprasčiau pailsi prie jūros, pučian lengvam vėjui, klausan jūros šniokštimo. Jūs susikuriat toką aplinką ir tiek. RELAKSAS. ATSIJUNGIMAS nuo aplinkos ir problemų. Užsimiršimas. Taip aš atsijungiu kelionėse. Užmirštu viską.)
? Nepajutus tos energijos , tai sunku suprasti.Aš dariausi kelis seansus prieš operaciją , kad susilpninti auglių energetiką ir sustiprinti organizmą, tai tikrai stipriai jaučiausi, namie generalinę tvarką pasidariau.O seansų metu metastazių vietoje , meistrei uždėjus rankas , jaučiau stiprų skausmą
Ar tikrai auglių energetika silpninama , o ne atvirkščiai stiprinama. Iš kur žinot? Man reikalingi akivaizdūs įrodymai. Kaip įvertint ir pamatuoti? Generalinė tvarka, nėra rodiklis...Man draugė darė reiki prieš 4 m., dar net nežinojau, kuo sergu, jaučiau ir šilumą, ir skausmą ir energijos vaikščiojomą. Sakė derinu tave...Kai dabar pagalvoju gi durnumas mano...derinant lengva nuderint net kai intensijos pačios kilniausios ir geriausios. Buvusi bendradarbė aktyviai užsiminėja REIKI gal jau 5 m., bet per tuos 5 m. pas ją atsirado miomų pilna gimda, o ne atvirkščiai. Ir pakopa nebet kokia 1, tokią suteikė...