Labas rytas!
mou ,saunuole
babania ,neliudek,viskas bus gerai!
Labas
Koks depresinis kovas.Šiandien pas mus lyja.
Pasivaikštau per pievas su guminiais botais , nes keliukas -košė.
Liko dar savaitė atostogų.
Šiandien važiuoju į II reiki pakopos seminarą.Tai viena vėžio alternatyvaus gydymo būdų, kurį gavusi apmokymą , gali daryti pati.Tai energijos nukreipimas rankomis į visą kūną ar į problematines vietas.Ar nesidomėjote?
Internete yra daug medžiagos ir mokyklas galima susirasti.Kaune man labai patiko meistrė.Bet galiu pasakyti , kad mokymai brangūs.Deja be meistro , vien pasiskaičius gydymas neveiks.
Negaliu daryti tvirtos išvados ar chemo tokia gerietė ar Reiki padeda, bet jaučiuosi gerai .Energijos trūksta , bet tai smulkmena.
Geros dienos
Koks depresinis kovas.Šiandien pas mus lyja.
Pasivaikštau per pievas su guminiais botais , nes keliukas -košė.
Liko dar savaitė atostogų.
Šiandien važiuoju į II reiki pakopos seminarą.Tai viena vėžio alternatyvaus gydymo būdų, kurį gavusi apmokymą , gali daryti pati.Tai energijos nukreipimas rankomis į visą kūną ar į problematines vietas.Ar nesidomėjote?
Internete yra daug medžiagos ir mokyklas galima susirasti.Kaune man labai patiko meistrė.Bet galiu pasakyti , kad mokymai brangūs.Deja be meistro , vien pasiskaičius gydymas neveiks.
Negaliu daryti tvirtos išvados ar chemo tokia gerietė ar Reiki padeda, bet jaučiuosi gerai .Energijos trūksta , bet tai smulkmena.
Geros dienos
QUOTE(mou @ 2009 03 28, 10:59)
pagaliau musu babania baigs depresuot
Papildyta:
Papildyta:
nu jo nu bet ka padarysi kai uzein paranoja
QUOTE(SVETA K. @ 2009 03 28, 11:09)
jo as tikiuos nes jau biski per ilgai viskas tesias
Nesenai diskutavome šia tema,dabar radau http://www.moteris.l..._sakyti_vaikui/
o pas mus saulutė pasirodė
gražaus savaitgalio visoms
Šitas straipsnis-mano istorija. Labai nelengva buvo kalbėtis, o dabar skaityti. Vis sugrąžina į TĄ etapą. Mačiau, kad prieš kelis lapus diskutavot ta tema. Manau, kad niekas negali pasiūlyti teisingo recepto, tiesiog kiekviena jaučia, kaip ji turi pasiielgti. Džiaugiuosi, kad psichologe"nesudirbo" mano pasirinkimo
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 28, 11:14)
Labas
Geros dienos
Geros dienos
SAUNUOLE!!!!!!!!! Labai dziugu, kad pasiryzai! As isimylejus Reiki iki ausu
QUOTE(ypata @ 2009 03 28, 13:51)
Šitas straipsnis-mano istorija. Labai nelengva buvo kalbėtis, o dabar skaityti. Vis sugrąžina į TĄ etapą. Mačiau, kad prieš kelis lapus diskutavot ta tema. Manau, kad niekas negali pasiūlyti teisingo recepto, tiesiog kiekviena jaučia, kaip ji turi pasiielgti. Džiaugiuosi, kad psichologe"nesudirbo" mano pasirinkimo
QUOTE(.GABIJA. @ 2009 03 28, 13:14)
Gabija - šaunuolė, šaunuolė ir dar kartą šaunuolė. Tyliai ir ramiai nuveikiate didelius ir ypatingus darbelius. Tikrai tikiu, kad tokie dalykai prisideda prie geresnės savijautos ir gydo.
Mou - puiku, kad esate nusiteikusi pozityviai. Sveikatos Jums.
QUOTE(adis @ 2009 03 27, 18:21)
Tas pats, markeris arba žymuo (tai sulietuvintas pavadinimas). Jei ieškotum informacijos lietuviškai, tai su paieškos žodiu vėžio žymuo/vėžio žymenys, rastum jos daugiau nei su paieškos žodžiais vėžio markeris/vėžio markeriai. Angiškai tai lieka tas pats išsireiškimas tumor markers arba cancer markers.
Labai dekui uz issamu atsakyma.. As ji esu dariusis Lietuvoje keleta kartu, o ciaji daryti man- atsisake.. Jei nepavyks ir si karta- keisiu daktara ir mokesiuos pati,jei vis vien neduos..
Sveikateles jums mergaites...
Shaiba - ar nieko naujo Jums su Vilniaus gydytojais? Ar pavyko pagreitinti datą?
Šiandien važiuoju į II reiki pakopos seminarą.Tai viena vėžio alternatyvaus gydymo būdų,...Kaune man labai patiko meistrė.
Labas vakaras visoms,
Gabija, apie Reiki vis paskaitinėju, vasarą buvau Vilniuje keliuose reiki propaguotojų susibėgimuose, bet neužkabino. Gal buvau nepasiruošusi tam. Dabar jau norisi. Noriu paklausti kokiame centre Kaune lankotės? Tie seminarai, kaip supratau vyksta vieną dieną? O po to ar būna kokie užsiėmimai?
labukas senokai pas Jus bebuvau...
reiketu patarimo...mamai ginekologe randa dideles cistas, siuncia operuotis ( mama vartoja tamoksifena ); taciau onkologai nemate tu cistu
kazin ar imanoma kazkaip issiprasyti, kad isoperuotu ne tik miomas, bet is visa gimda? juk gal tamoksifenas paskatino staigu cistu didejima
ir dar internete truputi ieskojau, bet nelabai radau...kaip dabar situacija su herceptinu? ar moteriai virs 50metu, su II stadija, yra sansu gauti si vaista?
reiketu patarimo...mamai ginekologe randa dideles cistas, siuncia operuotis ( mama vartoja tamoksifena ); taciau onkologai nemate tu cistu
kazin ar imanoma kazkaip issiprasyti, kad isoperuotu ne tik miomas, bet is visa gimda? juk gal tamoksifenas paskatino staigu cistu didejima
ir dar internete truputi ieskojau, bet nelabai radau...kaip dabar situacija su herceptinu? ar moteriai virs 50metu, su II stadija, yra sansu gauti si vaista?
Mergaitės, Gal kas žinote , ar reikia daryti pertraukas geriant Cyclo3fort. Žinau, kad reikia gerti jį ilgai (nuo limfedemos). Gal kas vartojote?