QUOTE(romantikė @ 2009 03 27, 14:16)
Vytureli, kaip malonu, kad uzsukai Prisimenu, kad pacia pirma asmenine zinute su N klausimu parasiau butent Tau ir Tavo zodziai ir patarimai su padrasinimais labai tuo metu padejo...
Dekui,Romantike,ir as jus visas prisimenu,nors ne vardais,bet gerais ir siltais prisiminimais..
QUOTE(adis @ 2009 03 27, 14:56)
Vyturėli, tikras pavasaris pas mus. Užsukai: dažnai pagalvoju.
Atsakau:
Vėžio žymenys.
Man atliko CEA, CA -125, CA 19-9, nes yra limfazgių pilvo zonije ir prie kaklo bei po raktikauliais. Rodo echoskopija. Plitimas vėl neaiškus, netipinis. Pirma pasirodė limfazgiai po šonkaulių lanku prie kasos ir blužnies, vėliau prie kaklo ir poraktikauliais, kairėj pusėj prie esančios krūties. Krūtis nieko nerodo, nei mamografas, nei echo.
Atsakau:
Vėžio žymenys.
Man atliko CEA, CA -125, CA 19-9, nes yra limfazgių pilvo zonije ir prie kaklo bei po raktikauliais. Rodo echoskopija. Plitimas vėl neaiškus, netipinis. Pirma pasirodė limfazgiai po šonkaulių lanku prie kasos ir blužnies, vėliau prie kaklo ir poraktikauliais, kairėj pusėj prie esančios krūties. Krūtis nieko nerodo, nei mamografas, nei echo.
Dekui,Adis,...Paskaiciau,nors ne viska supratau.. O tai ne tas pats ka mano laikais vadino markerio testu?
O jie Lietuvoje mokami? Kazin as pavyktu ju issiprasyt cia? Kas kiek daznai jie daromi?