Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 14

QUOTE(Jorky @ 2009 03 26, 16:21)
Ta prasme, jos perkasi pacios Herceptina ? o gal imanoma suzinoti kur ? kiek kainuoja ?  doh.gif  g.gif

Kažkaip panašiai, nes, atrodo, jos sūnus medikas ar farmacininkas....
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 03 26, 16:21)
Ta prasme, jos perkasi pacios Herceptina ?  kiek kainuoja ?

Daug kainuoja. Mano vienkartinė dozė 7 000 lt. Aš gavau jį visus metus,pirkti neteko. Skaičiuoja pagal svorį, todėl mėnesio kaina ne visiems vienoda - nuo 7 iki 10 000 lt per mėnesį. Baisiai brangu, nes reikia visus metus. Gal kokia galimybė yra išsirūpinti nors dalį-pusmečiui, ar pan. ?
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 03 26, 16:04)
Kažkaip panašiai, nes, atrodo, jos sūnus medikas ar farmacininkas....

o gal imanoma pas ta farmacininka nusipirkti ? ziauriai brangu, bet kazka galvotume, iseities juk kitos nera doh.gif
Papildyta:
QUOTE(arune @ 2009 03 26, 16:20)
Daug kainuoja. Mano vienkartinė dozė 7 000 lt. Aš gavau jį visus metus,pirkti neteko. Skaičiuoja pagal svorį, todėl mėnesio kaina ne visiems vienoda - nuo 7 iki 10 000 lt per mėnesį. Baisiai brangu, nes reikia visus metus. Gal kokia galimybė yra išsirūpinti nors dalį-pusmečiui, ar pan. ?

mamos gydytoja sake, kad mamai ju reiketu 10 menesiu doh.gif o neuzpirko ju visai.tik tos moterys, kurios pradejo gydyma, dar gauna. o naujoms neduoda. mano mamai vaistai paskirti, yra gydytoju konsiliumo sprendimas. siaip zadejo, kad gaus, o dabar jau tiksliai pasake, kad viskas negaus sad.gif nes nera pinigu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 03 26, 17:36)
o gal imanoma pas ta farmacininka nusipirkti ? ziauriai brangu, bet kazka galvotume, iseities juk kitos nera  doh.gif

Pabandysiu pasiklausti. Jei ką sužinosiu - būtinai parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 03 26, 18:10)
Pabandysiu pasiklausti. Jei ką sužinosiu - būtinai parašysiu.

Labai dekui, lauksiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2009 03 26, 16:19)
EBJ. Va ji kaip ir abejojo dėl porto. Nors...Gal kad Mamai netoli (šiemet liepą) 70? g.gif Ir be to, ne Kaune gyvena - 120 km iki Kauno...
Žinau ir kitą moterį, kuriai pradėjo gydymą, o viduryje jo...vaistai baigės. Jie perkasi, kur nežinau.
Ir Mamai kai pradėjom chemijas sakė, pradedam - o dėl pabaigos - neaišku.

Merginos, gal turėt reikalų kas su Avastinu? Kokie šalutiniai, kas darosi? - norėtųsi žinot. Mama pirmom dienom spaudimas pakyla, dabar šiek tiek pasloguoja, tai iš vienos šnervės su kraujuku. Gal šiaip silpnos karujagyslės nuo chemijų g.gif

Mano teciui Avastina leidzia apie metus, pagrindinis salutinis poveikis - hipertenzija, niekada neturejo problemu su spaudimu, o dabar kasdien geria vaistus, pradzioje ir tik uzkildavo po sulasinimo, o paskui jau budavo uzkiles pastoviai , todel paskyre vaistus, turit pasisakyti gydytojams ir gal jau reikes vaistu..
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2009 03 26, 16:36)
o gal imanoma pas ta farmacininka nusipirkti ? ziauriai brangu, bet kazka galvotume, iseities juk kitos nera  doh.gif

Jorky, gal aš čia ir naiviai pasiūlysiu...o jei pabandytumėte kreiptis tiesiai į vaistinę su receptu. Ligonių kasos neužpirko ir ligoninės tų vaistų neturi. Žinau, kad jie perkami centralizuotai, bet gal galima vaistinėje užsakyti, kad atvežtų konkrečiai jūsų mamai. Juk galima su vardiniais receptais nusipirkti, jei neklystu, net neregistruotus vaistus. Aš kreipčiausi į klinikų vaistinę, na tiesiog jie gal operatyviau dirbtų...
Dar žinau tik teorinę galimybę, nes pati niekada nebandžiau, atsisiųsti (nusipirkti) vaistus iš užsienio vaistinių, nes kartais jie gali kainuoti pigiau. Pažiūrėkite čia , hodžkino limfomos temos 3 psl. buvo kalbama apie tam tikrų vaistukų pirkimą ir minima vaistinė.

Atsakyti
unsure.gif verysad.gif verysad.gif angel_sadangel.gif nebesusitvarkau su savimi...būkit gerutės duokit spyriuką man gerą minkšton subadyton vieton unsure.gif Dar nėra man taip buvę...esu pasimetus, jei kuri perėjot tokį laikotarpį, gal kokius vaistukus žinot, bet kad nemigdytų, tik ramintų, nenoriu ištisai miegot, noriu būti normali mamytė, o ne mieganti schmoll.gif
ir Dar o ką miegui naudojat? Aš išgeriu Relaniumo dvi...bet va iki šiol čia sėdžiu...jei anksčiau nei akys užsimerkia išjungiu kompą, tada pas mane galvon pradeda "gerosios" mintys lyyyyyst. Ačiū, kad išklausėt. Ryškiai stogas pavažiavo blink.gif
Ar gali mane taip veikti tos visos narkozės, kurias gavau tada????????Ir aišku tie vaistai ir gi tada gauti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugn*Ine: 27 kovo 2009 - 00:05
Ugn*Ine,aš taip pat mėgstu "naktinėti",vaistu stengiuosi negerti,bet jei kada reik uzmigti tai lorafeno pusikę "įkalu".

o nerimui nuimti kartais pageriu tranxene,

Laikykis,nepasiduok 4u.gif,negalvok kas bus rytoj,pragyvenom dienelę ir džiaukimės wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shaiba: 27 kovo 2009 - 00:58
cia gal menulio faze tokia, as irgi vakar atsiguliau, pagulejau atmerktom akim ir vel nusileidau zemyn i svetaine, pasedejau prie kompo beveik iki vidurnakcio doh.gif
Atsakyti
ragnez, menulio faze lyg ir gera - jaunatis... unsure.gif

arune, SEKMES...

adis, gulejau per 2 chemijas su viena moteriske, kuri porta turejo. Pasistengsiu surast jos telefono numeri, ir jei ji sutiks pasidalint nuomone, suvesiu jus...

Ugn*ine, labai suprantu tave. Buvau pries pusantru metu tokia pat... Gulejau ir maniau, kad niekad nei su savim nei su gyvenimu nesusitvarkysiu... Verkiau...
Man labai padejo geri antidepresantai - COAXIL. Jauciausi rami, bet miegot nenorejau. Bendravau normaliai. TRANXENE - man nepadedavo visiskai.
Miegui vartojau STILNOX.

Coaxil - man kompensavo (nes israse psichoterapeute ligonineje). O Stilnox teko pirkt paciai, kainavo nemazai (10 tabl. virs 20 lt). Bet poveikis tikrai geras, miegodavau giliai, atsikeldavau sviesia galva.

LAIKYKIS, BRANGIOJI... Tai iveikiama. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 27 kovo 2009 - 08:59
QUOTE(Ugn*Ine @ 2009 03 27, 02:04)
unsure.gif  verysad.gif  verysad.gif  angel_sadangel.gif  nebesusitvarkau su savimi...būkit gerutės duokit spyriuką man gerą minkšton subadyton vieton  unsure.gif Dar nėra man taip buvę...esu pasimetus, jei kuri perėjot tokį laikotarpį, gal kokius vaistukus žinot, bet kad nemigdytų, tik ramintų, nenoriu ištisai miegot, noriu būti normali mamytė, o ne mieganti  schmoll.gif
ir Dar o ką miegui naudojat? Aš išgeriu Relaniumo dvi...bet va iki šiol čia sėdžiu...jei anksčiau nei akys užsimerkia išjungiu kompą, tada pas mane galvon pradeda "gerosios" mintys lyyyyyst. Ačiū, kad išklausėt. Ryškiai stogas pavažiavo  blink.gif
Ar gali mane taip veikti tos visos narkozės, kurias gavau tada????????Ir aišku tie vaistai ir gi tada gauti...

Labutis!
Nervams raminti rekomenduoju SEDATIF- tai žolinis preparatas, nesukelia mieguistumo, prie jo nepriprantama- pati išbandžiau po operacijos ir prieš chemoterapijas....

Atsakyti