QUOTE(Siracusa @ 2009 03 26, 12:14)
Dabar per Marijos radiją vyksta laida apie paliatyviąją slaugą. Kiek pamenu, yra slaugančių sunkius ligonius, tad gal naudinga. Galima ir internetu klausytis
ačiū, nespėjau, laida: bus kartojama, Marijos radijas:
Marijos radijas
Pas mus svečiuose. Paliatyvioji slauga. Dalyvauja - Vilniaus universiteto Onkologijos instituto Gailestingumo Motinos koplyčios kapelionas kun.S.Grigas, paliatyviosios terapijos gyd.J.Buterlevičiūtė, bendrosios praktikos slaugytoja D.Butėnienė. Laidos kart. ketvirtadienį - 20 val. penktadienį - 1 val. ir šeštadienį - 10 val.
Kadangi tema aktuali, nežinai, kada pats ar tavo artimasis gali būti (yra) tokiu pacientu, informacija tikrai nepakenks.
Man siūlo portą, norėčiau detalesnės informacijos, turiu keltą klausimų, nepamenu kurios klaipėdietės mama turi. Prašau atsiliepti, arba kas nors priminkit. Per paiešką nesiseka susirasti, truputį sutrikusi orientacija nuo -vaistų, trukdo.
Pastaba: per keturis sirgimo mertus: penkis, o gal šešis kartus (nepamenu) daryta krūtų žymuo CA15-3. Visą laiką buvo neinformatyvus, t. .y. buvo normos ribose, net esnat plitimui. Keista, paskutinysis, nors buvau labai skeptiškai nusiteikus jo atlikimui, (viena protinga laborantė vis dėlto jį atliko) žymiai viršija ribas, pakartojus klinikose pasitvirtino. Taip, kad jei nerodo , tai nereiškia, kad niekad nerodys. Mano protinguolė laborantė, atliko ir kitus: CEA, CA -125, CA 19-9. Padidėję ir kiti: CA125, bei CA 19-9. Gydytoja stebės, jei reikės bus papildomi tyrimai.