Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

QUOTE(Sejle @ 2008 08 19, 10:10)
na as jau susitariau su vedeju, fotografu ir filmuotoju... dar liko muzikantai ir vieta.. o toliau atidesiu planavimus geram pusmeciui  ax.gif (PS: na mazdaug puse merginu jau yra uzsisakiusios kitiems metams  blush2.gif )

gal gali papasakoti apie saxo vestuviu vedeja,nes as neapsisprendziu reigalinga tai ar ne..ar labai brangu?
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 08 19, 10:40)
gal gali papasakoti apie saxo vestuviu vedeja,nes as neapsisprendziu reigalinga tai ar ne.
aš manau, jog reikia, jei kišenė leidžia. nes liudininkams ar piršliams visą dieną reiks arti, kad ir ką sakytumėt. idealus var., išluydėjimas iš namų, žaidimai gamtoje piršliams, o vakaras - vedėjui. visiems gerai, niekas nepavargs.
aš asmeniškai norėčiau, kad šventės visiems svečiams būtų malonu prisiminti, kad po to nebūtų "oi daugiau nė už ką doh.gif"
Atsakyti
Vedejas bus Arijus is Siauliu.. nieko daugiau lyg ir nezinau tik tel ir rekomendacijas.. bet pakalbejus super ispudi paliko.. manau tai bus mano geriausias pasirinkimas thumbup.gif

PS: pas mane pirsliu nebus, o jis praves vakare.. rolleyes.gif diena kaip ir saulute@ minejo praves manau liudininkai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 08 19, 13:42)
Vedejas bus Arijus is Siauliu.. nieko daugiau lyg ir nezinau tik tel ir rekomendacijas.. bet pakalbejus super ispudi paliko.. manau tai bus mano geriausias pasirinkimas  thumbup.gif

PS: pas mane pirsliu nebus, o jis praves vakare..  rolleyes.gif diena kaip ir saulute@ minejo praves manau liudininkai  blush2.gif

kiek zinau jis veda su grupe kartu,tai ar ir tuos muzikantus imat kur su kuo ar atskirai?gal zinai ar jis gali vesti angliskai ,nes pas mane puse sveciu is uk...
Atsakyti
Jis tik pareiske, kad as NORECIAU vesti su tam tikromis grupemis, bet nenurode grieztai ax.gif ir dave kelis pasiulymus su kuo noretu.. o mes jau is tu rinksimes.. nors manau susitarus leistu ir kita grupe.. tik tiek, kad su siomis grupemis jis jau bus susibendraves.. o del kalbu nezinau rolleyes.gif
Atsakyti
gal žinot vietą aplink Šiaulius, kur būtų galima surengti šventę bei apnakvydinti ~70 žmonių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2008 08 19, 21:26)
gal žinot vietą aplink Šiaulius, kur būtų galima surengti šventę bei apnakvydinti ~70 žmonių? biggrin.gif

didziausias sales maciau Zarijoj, Kaimo klety ir gal tau tiktu Pageluvio silas? dar kazkur maciau.. tik dabar pamirsau ax.gif
Atsakyti
Sejle, o ten tik švęsti tilptų toks pulkas, ar ir miegoti būtų kur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2008 08 19, 10:12)
Lifeisbeautiful, o kaip dėl uodų ir kitokių "svečių"? doh.gif

Uodai išpurškiami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2008 08 19, 22:20)
Sejle, o ten tik švęsti tilptų toks pulkas, ar ir miegoti būtų kur? g.gif

Kaimo kletyje tik 26 miegamos vietos, Pageluvio sile turetumete tilpti, bet reiktu pasidometi, o Zarija turi miegamuosius, tik nezinau kiek.. irgi reiktu pasidometi rolleyes.gif

Meskiu dvarkiemyje dar didele sale, tik nzn del miegamu vietu.. Miego klinika irgi turi keliu dydziu sales.. bet irgi miegamom vietom nesidomejau, nes nebuvau uzsukus..

Manau jums realiausias variantas butu Pageluvio silas.. didele erdvi sale, miegamos vietos, tik kainos neisivaizduoju.. pati planavau nuvaziuoti, bet susiradau kita vieta, tai taip ir nebenuvykau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 08 20, 06:47)
Kaimo kletyje tik 26 miegamos vietos, Pageluvio sile turetumete tilpti, bet reiktu pasidometi, o Zarija turi miegamuosius, tik nezinau kiek.. irgi reiktu pasidometi  rolleyes.gif

Meskiu dvarkiemyje dar didele sale, tik nzn del miegamu vietu.. Miego klinika irgi turi keliu dydziu sales.. bet irgi miegamom vietom nesidomejau, nes nebuvau uzsukus..

Manau jums realiausias variantas butu Pageluvio silas.. didele erdvi sale, miegamos vietos, tik kainos neisivaizduoju.. pati planavau nuvaziuoti, bet susiradau kita vieta, tai taip ir nebenuvykau  ax.gif

kur susiradai?
Atsakyti
Svetaine prie Kryziu kalno yess.gif
Atsakyti