Jovitaite , jei domina adresai, kainos ir t.t.. galiu atsiusti sarasiuka, kuri sudariau su siu metu nuotaku pagalba tik emeila parasyk
meginos, kurios užsisakinėjo audruvį, gal galit pasakyt prieš kiek maždaug laiko reikia tai padaryti? na prieš kiek laiko jūs užsisakėt?
Sejle, o galima ir man ta sąrašiuką su kontaktais ir kainom? būčiau labai dėkinga. mano meilas viktorijakis@gmail.com
Sejle, o galima ir man ta sąrašiuką su kontaktais ir kainom? būčiau labai dėkinga. mano meilas viktorijakis@gmail.com
QUOTE(Sejle @ 2008 08 17, 22:51)
Jovitaite , jei domina adresai, kainos ir t.t.. galiu atsiusti sarasiuka, kuri sudariau su siu metu nuotaku pagalba tik emeila parasyk
labas,jei gali atsiusk ta sarasiuka ir man i emaila.is anksto dekui.. axxta@yahoo.co.uk
Sveikutes
issiunciau informacija
o dabar siandien aplankytos sodybos..
is viso aplankeme 3 ir i viena dar skambinau.. tai rezultatai tokie:
i Sedula tik skambinau ir pareiske, kad vasaros sezonui reikia nuomoti visas patalpas.. tai visu patalpu nuoma 10000.. (mums per brangu)
Seduvos malunas .. grazu, bet brangoka.. ir sale didesniam zmoniu skaiciui grazesne. Mazoji salyte bent jau mums pasirode per maza.. (bet kolkas apsistojom ties siuo variantu, jei pavyktu susitarti del didziosios sales ) dar vienas minusiukas, kad miegamos vietos tik 24 asmenims.. daugiau tiesia ciuzinius.
Kavine "Pakeleiviai" biski nekoks privaziavimas.. nors cia menkniekis.. sale grazi erdvi, bet nera miegamu vietu kaina tikrai prieinama.. ir aplinka mazai sutvarkyta
Sveciu namai "Svetaine" Gruzdziuose maza stovejimo aikstele.. nu is bedos manau 5 masinos tilptu.. jei labai suspaustos gal biski daugiau viduj nieko.. (nors Pakeleiviuose erdviau), lauke irgi, bet primena eilini bara zodziu jokio isskirtinumo. Salyginai nedaug praso.. tikslios kainos negalejo pasakyti, nes nelabai zinojo
o ryt planuojam uzsukt i Geltona, ir Pageluvio sila, bei Pageluvio sodyba.. (jei teisingai suprantu tai tos 2 prie Pageluvio yra?)
issiunciau informacija
o dabar siandien aplankytos sodybos..
is viso aplankeme 3 ir i viena dar skambinau.. tai rezultatai tokie:
i Sedula tik skambinau ir pareiske, kad vasaros sezonui reikia nuomoti visas patalpas.. tai visu patalpu nuoma 10000.. (mums per brangu)
Seduvos malunas .. grazu, bet brangoka.. ir sale didesniam zmoniu skaiciui grazesne. Mazoji salyte bent jau mums pasirode per maza.. (bet kolkas apsistojom ties siuo variantu, jei pavyktu susitarti del didziosios sales ) dar vienas minusiukas, kad miegamos vietos tik 24 asmenims.. daugiau tiesia ciuzinius.
Kavine "Pakeleiviai" biski nekoks privaziavimas.. nors cia menkniekis.. sale grazi erdvi, bet nera miegamu vietu kaina tikrai prieinama.. ir aplinka mazai sutvarkyta
Sveciu namai "Svetaine" Gruzdziuose maza stovejimo aikstele.. nu is bedos manau 5 masinos tilptu.. jei labai suspaustos gal biski daugiau viduj nieko.. (nors Pakeleiviuose erdviau), lauke irgi, bet primena eilini bara zodziu jokio isskirtinumo. Salyginai nedaug praso.. tikslios kainos negalejo pasakyti, nes nelabai zinojo
o ryt planuojam uzsukt i Geltona, ir Pageluvio sila, bei Pageluvio sodyba.. (jei teisingai suprantu tai tos 2 prie Pageluvio yra?)
Sveikos
skaitau jūsų atsiliepimus apie sodybas, bet nelabai kas pamini svečių skaičių. kokiam žmonių pulkui ieškot?
skaitau jūsų atsiliepimus apie sodybas, bet nelabai kas pamini svečių skaičių. kokiam žmonių pulkui ieškot?
na as kaip ir jovitaite tai apie 30, o kitos nepaminejo
O man labai patiko idėja švęsti sudedamame pavilijone, bet tada jau reiktų turėti tam tinkamą namą su kiemu, bet savoje erdvėje vis tiek maloniau, o jei dar oras puikus, tai iš vis fantastika Antras variantas: pavilijoną statyti ant ežero/jūros kranto, bet tada svečiams tektų miegoti palapinėse arba automobiliuose, bet kodėl gi ne, vis ne tradicinė šventė jau būtų... o jei dar šalia koks tiltelis į ežerą, kurį galima apkabinėti lemputėmis ir padaryti šokių aikštelę... et užsisvajojau...
Pas mus irgi planuojama, kad bus apie 30 zmogeliuku, bet dar tik viskas teoriniam lygmeny. pastebejau sejle, kad jusu svente beveik uz metu, mes irgi panasiai planuojam, bet dar nieko konkretaus nezinom dar nei pareiskimu nunesem, nieko.
na as jau susitariau su vedeju, fotografu ir filmuotoju... dar liko muzikantai ir vieta.. o toliau atidesiu planavimus geram pusmeciui (PS: na mazdaug puse merginu jau yra uzsisakiusios kitiems metams )
Lifeisbeautiful, o kaip dėl uodų ir kitokių "svečių"?
QUOTE(Lifeisbeautiful @ 2008 08 18, 22:42)
Antras variantas: pavilijoną statyti ant ežero/jūros kranto, bet tada svečiams tektų miegoti palapinėse arba automobiliuose
mes su MB vakar apie ta pati snekejom... sakem jei nera normaliu sodybu, tai reikia taip ir daryt