Labas, zinau viena nedidele sodyba isivesk i paieska zinenai, labai grazi taciau mums per maza taciau ji man labai patiko.
Papildyta:
galbut yra sventusiu sodyboje PRIE AZUOLU, galvoju apie sia sodyba, taciau nerandu jokiu atsiliepimu, pagal dydi mums tiktu
Kaip vestuvių dalyvei patiko "Smakų smake", yra kelios atskiros salės, maistas labai skanus, kiek esu atskirai buvus papietaut, tai ir kainos dar nėra labai brangios.
Sveikos merginos Jungiuosi ir aš prie Jūsų diskusijų apie vestuves, tikiuosi priimsit Planuojame vestuves kitų metų vasarą, bet jau po truputį pradėjome dairytis vietos šventei. Šiuo metu esame apsistoję ties dvejomis sodybomis: "Pušyno vila" ir sodyba "Gaja". Gal kuri galėtumėte parašyti daugiau atsiliepimų apie šias sodybas, ypač domintų atsiliepimai apie maistą. Ar likote patenkintos maisto kokybe ar jo buvo pakankamai?
QUOTE(Deimantyte @ 2013 07 21, 20:13)
Sveikos merginos Jungiuosi ir aš prie Jūsų diskusijų apie vestuves, tikiuosi priimsit Planuojame vestuves kitų metų vasarą, bet jau po truputį pradėjome dairytis vietos šventei. Šiuo metu esame apsistoję ties dvejomis sodybomis: "Pušyno vila" ir sodyba "Gaja". Gal kuri galėtumėte parašyti daugiau atsiliepimų apie šias sodybas, ypač domintų atsiliepimai apie maistą. Ar likote patenkintos maisto kokybe ar jo buvo pakankamai?
mes ten šventėme savo vestuves buvo nesklandumų, bet IKI vestuvių šventės. tačiau tą dieną, viska svyko puikiai, niekas nelipo ant galvos, maistą patiekė kada ir buvo sutarta ir leido užsibūti sodyboje ilgiau
matyt čia priklauso nuo savaitės dienos, kurią švenčiate. mat 7dieniais ten niekas nevyksta, tad niekas ir nevaro lauk
p.s. šeimininkų nora suž betką gauti pinigų - akivaizdus ir labai jaučiamas bet mums kažkaip pavyko su tuo susitvarkyti jauni jie, be patirties, tas labai jaučiasi..
QUOTE(fosfolipidas @ 2013 09 02, 08:05)
Gal kazkas sventete vestuves ar kitas sventes Jonaitiskiu dvare? kokie atsiliepimai? labai reikia jusu komentaru...
Cia tik mano nuomone brangoka , nesenai sventem draugu vestuves, tai antrai dienai jaunimas norejom ilgiau pasedeti maisto pritruko zvyrkelis ten siaip sau, priklauso nuo metu laiko (salia Jonaitiskio dvaro tevai gyvena). Savininkai sake, kad 2014m kainos bus didesnes nei siu
Graziai paserviruojamas maistas, nebloga sales puosyba, vasara grazu lauke pasedeti.
QUOTE(ataka26 @ 2013 09 02, 09:59)
Cia tik mano nuomone brangoka , nesenai sventem draugu vestuves, tai antrai dienai jaunimas norejom ilgiau pasedeti maisto pritruko zvyrkelis ten siaip sau, priklauso nuo metu laiko (salia Jonaitiskio dvaro tevai gyvena). Savininkai sake, kad 2014m kainos bus didesnes nei siu
Graziai paserviruojamas maistas, nebloga sales puosyba, vasara grazu lauke pasedeti.
aciu uz nuomone kitiems metams visos sodybos kaina 6000 lt...tikrai nemazai
o kaip pats maisto skonis? aptarnavimas?
na maistas zinai kas vienam skanu kitam ne mums su vyru patiko, buvo kas ir peike aptarnavimu negaliu skustis
QUOTE(ataka26 @ 2013 09 02, 12:47)
na maistas zinai kas vienam skanu kitam ne mums su vyru patiko, buvo kas ir peike aptarnavimu negaliu skustis
Dekui:) labai sunku apsispresti...
QUOTE(fosfolipidas @ 2013 09 02, 12:09)
mes ten labai norejom svesti vestuves (nes ten mano gimtine) laukem kol atsidarys, bet del kainos atsisakem
QUOTE(fosfolipidas @ 2013 09 02, 13:09)
Mūsų draugai ten šventė savo vestuves ir liko tikrai labai patenkinti viskuo. Ir šiaip girdėjom gerų atsiliepimų Mes irgi ten užsisakėm kitiems metams, tikiuosi neteks nusivilti Fosfolipidas, kada jūsų vestuvės?
QUOTE(Deimantyte @ 2013 09 02, 16:34)
Mūsų draugai ten šventė savo vestuves ir liko tikrai labai patenkinti viskuo. Ir šiaip girdėjom gerų atsiliepimų Mes irgi ten užsisakėm kitiems metams, tikiuosi neteks nusivilti Fosfolipidas, kada jūsų vestuvės?
velyva pavasari,dar data tikslinam