Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

QUOTE(žliūgė @ 2012 01 07, 01:07)
neišvalyk gardo ir smirdės. pasitaiko gi.
taigi nebūtinai gandai. kur gyvūnas, ten ir kvapas. tik tiek, kad šeimininkai visad turi būti pasitempę, jog bet kada atvykus interesantui būtų viskas čiki.

manau jau vestuvems tikrai isvalo thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ineffable @ 2012 01 07, 00:54)
O kur jūs dėsit svečius naktį? Nes parašyta, kad švęsti gali 100, bet nakvoti tik 30  g.gif

nzn ar klausimas man bet jai man tai sveciu miegojimuj sutalpina vestuvems iki max 70 , sake ciuzinius kloja ir pan , kadangi kambariai dideli tai gali talpinti daugiau nei 2 zmones kambaryje lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kas is merginu galetu atsiusti sarasiuka su vietomis kur svest ir nr.? arba kas ji turi zinot? gal zinot kokia sodybele nelabai toli nuo siauliu su miegamom vietom ir kokiai 20 zmoniu?
Atsakyti
QUOTE(Raimalala @ 2012 01 12, 12:55)
gal kas is merginu galetu atsiusti sarasiuka su vietomis kur svest ir nr.? arba kas ji turi zinot? gal zinot kokia sodybele nelabai toli nuo siauliu su miegamom vietom ir kokiai 20 zmoniu?

Nemanau kad kas ieškosi sodybų, sąrašus darosi, randame ką nors ir skambiname, važiuojame,apžiūrime.
http://www.atostogoskaime.lt/ pasirink rajoną kuriame nori švęsti ir matysi ne tik nr, kontaktinius duomenis bet ir foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimalala @ 2012 01 12, 12:55)

seip sarasa turiu visu sodybu esanciu sauliu apskrityje , bet lb jau tingiu rasyt lb daug ten ju doh.gif jai jums tereikia talpinti 20 zmoniu tai manau cia tiks betkuri sodyba.. vargo daugiau turi tos kurios iesko 70 zmoniu ir daugiau..
Atsakyti
Aš žiūrinėjau sodybas, žiūrinėjau... ir aptikau Kairių sodybą (http://www.plotai.lt/sodybos/152-kairiu-sodyba.html) Gal kas turi kokių atsiliepimų ar nuogirdų? ax.gif
Atsakyti
Ei, Šiaulių nnuotako, atsiliepkit! biggrin.gif Gal yra kokių nuomonių apie suklę "Žarija" Radviliškio rajone prie kelio Šiauliai - Panevėžys? ax.gif
Atsakyti
Sveikos paneles ir merginos.Tai vat atejo ir i mano kiema svente. Pradejom galvot apie vestuves. Skaitineju cia viska po biski. Bet esu tokia pasimetus, prasidejes kazkoks panikos priepuolis.Pinigu daug neturim, o cia kai apie tas sodybu kainas pasizvalgau tai tik verkt noris blush2.gif Sveciu priskaiciavom apie 30, tai ne tiek daug, bet kai skaiciuoji LT ne tiek ir mazai. Skaitineju visur. Kokia nuomone apie vaivorykstes viesbuti siauliuose? Skaiciau kad ir kainos ikandamos tik su nakvyne vat klausimas. Gal siaip kas turit kokiu patarimu,kur Jus daret klaidas renkantis vietas ir pan? Buciau laaabai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiduliaj @ 2012 02 28, 09:39)
Sveikos paneles ir merginos.Tai vat atejo ir i mano kiema svente. Pradejom galvot apie vestuves. Skaitineju cia viska po biski. Bet esu tokia pasimetus, prasidejes kazkoks panikos priepuolis.Pinigu daug neturim, o cia kai apie tas sodybu kainas pasizvalgau tai tik verkt noris blush2.gif  Sveciu priskaiciavom apie 30, tai ne tiek daug, bet kai skaiciuoji LT ne tiek ir mazai. Skaitineju visur. Kokia nuomone apie vaivorykstes viesbuti siauliuose? Skaiciau kad ir kainos ikandamos tik su nakvyne vat klausimas. Gal siaip kas turit kokiu patarimu,kur Jus daret klaidas renkantis vietas ir pan? Buciau laaabai dekinga biggrin.gif

Siulyciau sodyba Verdabell, 60lt zmogui ir aplinka simta kartu geresne nei Vaivorykstej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 03 02, 18:45)
Siulyciau sodyba Verdabell, 60lt zmogui ir aplinka simta kartu geresne nei Vaivorykstej smile.gif

man asmeniskai Verdabell maistas nepatiko, bet cia kiekvienam zmogui savo.
Atsakyti
yra kur nors arti siauliu paprasta sodyba, nebutinai vestuvems, apie 20 zmoniu ir kaina apie 600? kolkas viena tokia radau visai salia siauliu.
Atsakyti
Gal kažkam pravers http://www.deideja.l... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahsitian @ 2012 03 05, 14:29)
yra kur nors arti siauliu paprasta sodyba, nebutinai vestuvems, apie 20 zmoniu ir kaina apie 600? kolkas viena tokia radau visai salia siauliu.

Ir kas per sodyba salia Siauliu?
Papildyta:
Gal kas galit pasidalint patirtimi apie sodyba Pas Dalia prie siauliu? smile.gif
Atsakyti