Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

Gal dabar jau kuri nuotaka turi atsiliepimu apie Lakstingalu sala ax.gif ??
Atsakyti
Sveikutes, as visoms dar netekejusioms nuotakoms, nuo sirdies noreciau patarti nesinuomoti Radviliskio rajone, Sniuraiciu kaime esanti pirciu sleni. Mes nieko nezinodami juos uzsisakeme, tai turejome nemazai vargo. Savaite pries vestuves nusivezem savo seimininke, kad apziuretu virtuve, ir ka jus galvojat, viduryje savaites, virtuve buvo apsnerksta, indai is po savaitgalio neplauti, virtuveje tvyrojo nemalonus kvapas, o seimininkai guodesi, kad nespejo susitvarkyt. Na bent pries musu vestuves virtuve sutvarke. Bet viskas tuo nesibaige, tik vestuviu diena, buvo pradeta tvarkyti sale, i sale iki penktos valandos vakaro nebuvo ileidziamos seimininkes su maistu, kur mes apie septinta valanda turejome jau gryzti is gamto, zodziu seimininkes strese buvo. Atvykus muzikantams ju taip pat neileido i sale, nes tipo dar nesutvarkyta. Zodziu baisu. Bet ir cia dar neviskas. Per juos velavo musu karsti patiekalai, nes jie sugebejo nureguliuoti krosnis, kad maistas ne kepe o dziuvo. Nekalbant apie tai, kad sveciams pamirso padeti ranksluoscius, kurie priklauso buti miegamuosiuose kambariuose. Negana to, ryte isjunge silta vandeni, ir seimininkems teko plauti riebaluotus indus su saltu vandeniu. Vienu zodziu jei nenorit susigadinti sventines nuotaikos, pirciu sleni geriau aplenkti.
Atsakyti
As jau anksciau apie Pirciu sleni buvau girdejus nekokiu dalyku, pvz, kad ten vienu metu sukelia kelius balius.. O kartais seimininkai ne tie patys kaip sodybos salia? Uzkrito pavadinimas dabar biggrin.gif Kur Aksomine_tamsa norejo svesti?
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2011 09 09, 13:13)
As jau anksciau apie Pirciu sleni buvau girdejus nekokiu dalyku, pvz, kad ten vienu metu sukelia kelius balius.. O kartais seimininkai ne tie patys kaip sodybos salia? Uzkrito pavadinimas dabar biggrin.gif Kur Aksomine_tamsa norejo svesti?

Kazka tu cia maisai g.gif Lakstingalu sala yra Kursenuose.
Atsakyti
Salia pirciu slenio yra sodyba Pusyno vila, bet apie ja kol kas jokiu atsiliepimu neturiu smile.gif dar kiek girdejau, kazkur voveriskese yra nebloga sodyba, kiek girdejau ir seimininkai malonus, bet cia is nuogirdu smile.gif
Atsakyti
Jo jo! Pusyno vila smile.gif Aksomine_tamsa, juk vaziavai ten apsiziuret, ne? g.gif
Atsakyti
šį savaitgalį apturėjau šventę Lakštingalų saloje, (sodyba prie Kuršėnų). Vieta graži, didelis kiemas, pavėsinė. kam patinka akmeninės salės - patiks ir čia smile.gif na viskas tvarkinga, švaru, tik vietos - mažoka. mūsų buvo apie 50 žmonių - trūko vietos tiek maistuoi ant stalų (mano akiai jie per siauri), tiek vietos šokiams. mums pasitaikė puikus oras, tai nemaža dalis žmonių lauke leido laiką, bet jei būtų žiema, nežinau, tada jau kur reiktų šokti didesniam kiekiui žmonių g.gif kas labiausiai kliuvo - maistas. džiaugėmės, kad turėjome nuostabius vakaro vedėjus ir muzikantus (kam aktualu, grupė Arka), tai žmonėms buvo ką veikti ir valgyt kada nebuvo, bet maisto buvo per mažai. maisto kaina žmogui su pusryčiais 60lt berods (plius nuoma salės ir nakvynė). tikrai per mažai ir džiaugiamės, kad buvo ne šalta ir žmonės prie stalo ilgai neužsibūdavo. o be to, kad jo buvo mažai - dar ir nelabai skanu man pasirodė. vestuvėms man toks maistas būtų šiek tiek per prastas g.gif g.gif šeimininkė dirba ir mokyklos valgykloje, tai man kažko ir užnešė į tokį maistą doh.gif
kaip tik buvau ir jūsų minimoje sodyboje prie to pirčių slėnio - Pušyno vila. ir vieta graži, viduje taip pat gražu. šeimininkė iki pat ryto buvo ir stalus vis tvarkė, nešiojo gėrimus ir pan. tik maistas man ir čia kliuvo doh.gif bet geriau nei Lakštingalų saloje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 09 09, 19:31)
šį savaitgalį apturėjau šventę Lakštingalų saloje, (sodyba prie Kuršėnų). Vieta graži, didelis kiemas, pavėsinė. kam patinka akmeninės salės - patiks ir čia smile.gif na viskas tvarkinga, švaru, tik vietos - mažoka. mūsų buvo apie 50 žmonių - trūko vietos tiek maistuoi ant stalų (mano akiai jie per siauri), tiek vietos šokiams. mums pasitaikė puikus oras, tai nemaža dalis žmonių lauke leido laiką, bet jei būtų žiema, nežinau, tada jau kur reiktų šokti  didesniam kiekiui žmonių g.gif kas labiausiai kliuvo - maistas. džiaugėmės, kad turėjome nuostabius vakaro vedėjus ir muzikantus (kam aktualu, grupė Arka), tai žmonėms buvo ką veikti ir valgyt kada nebuvo, bet maisto buvo per mažai. maisto kaina žmogui su pusryčiais 60lt berods (plius nuoma salės ir nakvynė). tikrai per mažai ir džiaugiamės, kad buvo ne šalta ir žmonės prie stalo ilgai neužsibūdavo. o be to, kad jo buvo mažai - dar ir nelabai skanu man pasirodė. vestuvėms man toks maistas būtų šiek tiek per prastas  g.gif  g.gif  šeimininkė dirba ir mokyklos valgykloje, tai man kažko ir užnešė į tokį maistą  doh.gif
kaip tik buvau ir jūsų minimoje sodyboje prie to pirčių slėnio - Pušyno vila. ir vieta graži, viduje taip pat gražu. šeimininkė iki pat ryto buvo ir stalus vis tvarkė, nešiojo gėrimus ir pan. tik maistas man ir čia kliuvo  doh.gif  bet geriau nei Lakštingalų saloje smile.gif

Oj kaip nuliudinai mane, mes jau sia sodyba uzsisakeme verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ineffable @ 2011 09 09, 19:19)
Jo jo! Pusyno vila smile.gif Aksomine_tamsa, juk vaziavai ten apsiziuret, ne?  g.gif

Vaziavau... Ten man patiko tik kaina mums netiko, ir seimininke nelabai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 09 09, 20:17)
Oj kaip nuliudinai mane, mes jau sia sodyba uzsisakeme  verysad.gif

tai gal jūs paderinkit su ta šeimininke, kad norim maisto, kad daugiau būtų, kad kažką daugiau pasiūlytų. manau, kad nieko neišsprendžiamo nėra!
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 09 09, 22:09)
tai gal jūs paderinkit su ta šeimininke, kad norim maisto, kad daugiau būtų, kad kažką  daugiau pasiūlytų. manau, kad nieko neišsprendžiamo nėra!

Tai skambinsiu sodybos savininkui, kad leistu mums atvaziuot kada vestuves ruos.. Ziuresiu kaip ten kas..gal ka sutarsim doh.gif
Atsakyti
mes liepos menesi sventeme sodyboje Akmenuke.Blogu nusiskundimu tikrai neturime,nebuvo jokiu nesklandumu...viskas patiko,pasiule sirdis is kaspinu pakabinti virs jaunuju.Seimininke net sale pati padejo puosti.Ir kaina manau prieinama,tikrai rekomenduociau,o ir aplinka grazi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridute88: 10 rugsėjo 2011 - 13:23
Panelems, kurios domisi Pakruojo dvaru biggrin.gif

Nuomavo dvara + viesbuti, ta prie tilto, tai visa svita tik atvykus ten ir pasitiko su linksmybem ir tt. tiltas buvo, pabegiojom biggrin.gif nebent berniukas buvo nesmagu per tuos akmeniukus miargas nesiot biggrin.gif tada visi takuciu i dvara, ten iejus buvo paruosta sale su uzkandziais ir uzgerimais. Tada ileido i pati dvara, dar vyko daug saliu rekonstrukcijos, bet tai nemaise. Sale dovanoms susideti ir gelems sumerkti, i seknacia iejus buvo paruosta sokiams ir grupei. Didelis stendas su sarasu susesti. Pro dideles dvigubas duris iejom i ovalia sale kur buvo sudeti 5-6 stalai apvalus, vidury jaunuju taio mes matem muzikamntu ir viskas girdejos thumbup.gif sales nuostabios, ne per krautos dekoraciju. Dideli langai ir nauja renovacija buvo nuostabi wub.gif pati ten noreciua, bet neleidzia kisene. Viesbutyje miegamieji renovuoti sena dvasia, naturalaus medzio lovos, pastoliai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angeliocikas: 11 rugsėjo 2011 - 13:10