Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

mes pasirinkome Smakų Smaką smile.gif sodybos nenorėjau, o Smaku pasitikime - ir salė man labai patinka, ir erdvės daug, ir maistas be galo skanus smile.gif niekur kitur ir nebeskambinome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 07 01, 21:42)
mes pasirinkome Smakų Smaką smile.gif sodybos nenorėjau, o Smaku pasitikime - ir salė man labai patinka, ir erdvės daug, ir maistas be galo skanus smile.gif niekur kitur ir nebeskambinome  ax.gif

O kokios ten kainos 1 zmogui?
Atsakyti
[quote=egluti,2011 07 01, 19:42]
mes pasirinkome Smakų Smaką smile.gif sodybos nenorėjau, o Smaku pasitikime - ir salė man labai patinka, ir erdvės daug, ir maistas be galo skanus smile.gif niekur kitur ir nebeskambinome ax.gif
[/quo
gerai jums kai nedaug zmoniu,tai ir rinktis galite ir pagal savo norus reikstis ax.gif o ka daryti man,kai turesiu 100 sveciu doh.gif tongue.gif
Atsakyti
As irgi ieskausi kur kokiu patalpu, kad butu be nakvynes ir iki 30 zmoniu. Gal kas uzmatet, kokia kavine, kad butu nedidelis kiemelis. Drauge minejo Martini, bet man kazkaip nesventiska ten sad.gif
Atsakyti
Mes vestuves šventėme Pageluvio šile, važiuojant senu plentu nuo Kelmės link Šiaulių. Vieta faina, pastatas irgi patiko, nes nenorėjome medinės sodybos, erdvės daug, galvojom bus vėsu ir gera, kadangi ten toks pušynėlis, saulė smarkiai nekaitina, maistu nesiskundėm, tik vienas minusas, kad buvo karšta vasaros diena, o ten mūras storas ir gavosi kaip koks kondensatas, tai plytelių grindys šlapo ir murzinosi doh.gif nors vis pavalydavo, bet vėl drėgmė prasimušdavo. Tai galiausiai šeimininkas pakūrė pečių, kai pačiupinėjom radiatorius, vos neišgriuvom iš koto, nėjo rankos pridėt, tai viduj jau nebebuvo vėsu, o ir grindims tas nepadėjo... tai žodžiu, slidinėjom. Buvo ir griuvimų, bet ačiū Dievui, viskas laimingai baigėsi blink.gif O jau suknelės padelkos kokio juodumo buvo, tai net nemoku apsakyt... Dar gerai, kad suknutę siuvom ir nereikėjo grąžint į saloną...
O šeimininkai dievagojosi, kad taip pirmą kartą atsitiko... Netikiu, nors tu ką. Pas mano uošvius rūsy kiekvieną vasarą taip būna. Net nežinau, ar yra nuo to koks "vaistas"... gal tiesiog ne plytelėmis grindis reiktų padengti, bet čia jau ne jaunavedžių bėdos... Turėtų kažką mąstyt patys šeimininkai...
Atsakyti
QUOTE(Betti @ 2011 07 02, 10:10)
O kokios ten kainos 1 zmogui?

kiek žmogui neskaičiavome, nes sunkoka apskaičiuoti, priklausys - kiek bus ko išgerta smile.gif nes gėrimai iš jų imami. bet kainos tikrai nesikandžiojančios. gal tik nakvynės. kai sodybų kainos tokios didelės, nemanau, kad išleisime daug daugiau

QUOTE(murkis777 @ 2011 07 02, 11:16)
gerai jums kai nedaug zmoniu,tai ir rinktis galite ir pagal savo norus reikstis ax.gif  o ka daryti man,kai turesiu 100 sveciu doh.gif  tongue.gif

salė talpina iki 100 svečių. esu mačiusi kai ruošė šį restoraną ir didesniam žmonių skaičiui. telpa drinks_cheers.gif tada jau visas restoranas jūsų smile.gif
QUOTE(Betti @ 2011 07 02, 11:23)
As irgi ieskausi kur kokiu patalpu, kad butu be nakvynes ir iki 30 zmoniu. Gal kas uzmatet, kokia kavine, kad butu nedidelis kiemelis. Drauge minejo Martini, bet man kazkaip nesventiska ten sad.gif

Smake yra kelios salės - viena talpina iki 50 žmonių. tik deja, ji antrame aukšte ir neturi savo atskiro išėjimo į kiemelį g.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2011 07 02, 11:26)
kiek žmogui neskaičiavome, nes sunkoka apskaičiuoti, priklausys - kiek bus ko išgerta smile.gif nes gėrimai iš jų imami. bet kainos tikrai nesikandžiojančios. gal tik nakvynės. kai sodybų kainos tokios didelės, nemanau, kad išleisime daug daugiau
salė talpina iki 100 svečių. esu mačiusi kai ruošė šį restoraną ir didesniam žmonių skaičiui. telpa  drinks_cheers.gif  tada jau visas restoranas jūsų smile.gif

Smake yra kelios salės - viena talpina iki 50 žmonių. tik deja, ji antrame aukšte ir neturi savo atskiro išėjimo į kiemelį  g.gif

tai talpina tik talpina,o kaip sumiegamomis vietomis? va cia bedos ir prasideda doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites, ziuriu visos pasijungusios y vestuviu sukury:)

Papildyta:
Niu greit pasakokit, kas sventet vestuves:"Svetaineje prie kryziu kalno", o gal yra ka girdejusios?pasidalinkit su manimi, juk ten mano didzioji diena:)
Atsakyti
QUOTE(yrairma @ 2011 07 03, 19:18)
Labas mergaites, ziuriu visos pasijungusios y vestuviu sukury:)

Papildyta:
Niu greit pasakokit, kas sventet vestuves:"Svetaineje prie kryziu kalno", o gal yra ka girdejusios?pasidalinkit su manimi, juk ten mano didzioji diena:)

O gal butu galima suzinoti kaip ten kainos ir pan ax.gif Siaip teko kelis kartus bendrauti su savininke, tai moteris ismano savo darba nemanau, kad pavestu.. Daugiau nieko neteko girdet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 07 04, 12:51)
O gal butu galima suzinoti kaip ten kainos ir pan  ax.gif  Siaip teko kelis kartus bendrauti su savininke, tai moteris ismano savo darba nemanau, kad pavestu.. Daugiau nieko neteko girdet  g.gif

Kainos panasiai kaip ir visur , tik man vietos mazoka, bet aplinka superine, tikimes, kad Dievas isklausys mus del gero oro:)
Atsakyti
QUOTE(yrairma @ 2011 07 04, 15:11)
Kainos panasiai kaip ir visur , tik man vietos mazoka, bet aplinka superine, tikimes, kad Dievas isklausys mus del gero oro:)

o kiek ten zmoniu talpina? g.gif
Atsakyti
talpina iki 42 kazkur , plius minus smile.gif
Tik va kazi kaip maisto skonis tai nezinau, dar prisiklausai visko, tai zmogus isdurneti gali....
Atsakyti