Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

QUOTE(Karklytee @ 2011 06 17, 18:45)
Vaziuosiu ir as pirmadieni apziureti tos sodybeles dar karta, na ka galiu pakomentuoti is anksto tai maistas, tikrai neturetumet nusivilti, nes bent jau man tai labai skaniai pagaminta buvo smile.gif
O ziurek i ta 130lt jau ir miegamos vietos paskaiciuotos arne? smile.gif

taip taip ir miegamos vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ka buvom ir mes siandiena nuvyke apsiziureti sodybos, tai nusprendem kad ja ir uzsisakysim smile.gif Tik sake kad po nauju metu truputeli kaina gali keistis, nes gali brangti maistas, bet jei maisto kainos nekils tai zmogui bus 130lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 06 20, 19:07)
Na ka buvom ir mes siandiena nuvyke apsiziureti sodybos, tai nusprendem kad ja ir uzsisakysim smile.gif Tik sake kad po nauju metu truputeli kaina gali keistis, nes gali brangti maistas, bet jei maisto kainos nekils tai zmogui bus 130lt smile.gif

na va kaip saunu thumbup.gif ,dabar lauksiu atsiliepimu po jusu vestuviu,kas ir kaip praejo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2011 06 21, 17:53)
Visiems pasitaiko smile.gif 4u.gif

O apie kokia sventimo vieta jus galvojat?smile.gif
Atsakyti
Net neisivaizduoju dabar siaip... Bandysiu laukti pasisakymu vasaros gale apie Medinciu, Pusyno vila, jusu sodyba.. daugiau net nzn, nes pas mus apie 65 zmones, gal dar keli prisipliusuos,tai netiek ir daug sodybu, siulanciu toki nakvyniu skaiciu.. sad.gif gal zinai kokiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2011 06 22, 22:04)
Net neisivaizduoju dabar siaip... Bandysiu laukti pasisakymu vasaros gale apie Medinciu, Pusyno vila, jusu sodyba.. daugiau net nzn, nes pas mus apie 65 zmones, gal dar keli prisipliusuos,tai netiek ir daug sodybu, siulanciu toki nakvyniu skaiciu.. sad.gif gal zinai kokiu?  ax.gif

Apie pusyno Vila galiu iskart pasakyt. Sodybos nuoma 3000lt zmogui maistas 65, nakvyne 25lt. Ieina gaiva,kava, arbata, alaus stalas. Mums paskaiciavo jei butu 40zmoniu kaina butu 165lt jei 30zmoniu(kiek mes ir planuojam)180lt. Dviem dienom. Kedziu papuosimai vel atskirai skaiciuojasi..
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2011 06 22, 22:04)
Net neisivaizduoju dabar siaip... Bandysiu laukti pasisakymu vasaros gale apie Medinciu, Pusyno vila, jusu sodyba.. daugiau net nzn, nes pas mus apie 65 zmones, gal dar keli prisipliusuos,tai netiek ir daug sodybu, siulanciu toki nakvyniu skaiciu.. sad.gif gal zinai kokiu?  ax.gif

Zinok net nzn kadangi pas mus bus tik ~30 zmoniu tai nesidairiau i labai dideles sodybas smile.gif

QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 06 23, 09:41)
Apie pusyno Vila galiu iskart pasakyt. Sodybos nuoma 3000lt zmogui maistas 65, nakvyne 25lt. Ieina gaiva,kava, arbata, alaus stalas. Mums paskaiciavo jei butu 40zmoniu kaina butu 165lt jei 30zmoniu(kiek mes ir planuojam)180lt. Dviem dienom. Kedziu papuosimai vel atskirai skaiciuojasi..

Pas mus irgi kedziu papuosimai atskirai skaiciuojasi viena kede 3lt sake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 06 23, 14:18)
Zinok net nzn kadangi pas mus bus tik ~30 zmoniu tai nesidairiau i labai dideles sodybas smile.gif
Pas mus irgi kedziu papuosimai atskirai skaiciuojasi viena kede 3lt sake smile.gif

cia tai geras blink.gif apie kedes kaskaip ir nepaklausiau doh.gif pamaniau,jei jau i ta kaina ieina ir sodyba ir maistas ir miegamos vietos,tai jau kaspinai maniau savaime aisku,kad ieis g.gif nu cia tai idomiai dabar unsure.gif reiks visko persiklausti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 06 23, 08:41)

taigi Saules musio sodyba,talpina iki 100 zmoniu,miegamu vietu 80.
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 06 25, 15:39)
cia tai geras blink.gif  apie kedes kaskaip ir nepaklausiau doh.gif  pamaniau,jei jau i ta kaina ieina ir sodyba ir maistas ir miegamos vietos,tai jau kaspinai maniau savaime aisku,kad ieis g.gif  nu cia tai idomiai dabar unsure.gif  reiks visko persiklausti g.gif

As iskart paklausiau apie kaspinus tai sake vienas kaspinas 3Lt cia simboline kaina uz islyginima ir uzrisima smile.gif
Atsakyti
Mums ir sake, kad uz visiskai baltu kaspinu uzrisima 3lt bet man nesiziuri, o jau su kedziu uzvalkalais ir kaspinais kokios nori kainos apie 10lt g.gif ieskosim is kur issinuomot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aksomine_Tamsa @ 2011 06 26, 15:02)
Mums ir sake, kad uz visiskai baltu kaspinu uzrisima 3lt bet man nesiziuri, o jau su kedziu uzvalkalais ir kaspinais kokios nori kainos apie 10lt  g.gif  ieskosim is kur issinuomot  smile.gif

As kazkaip paziurejau foto, tai man visai graziai tie kaspinai uzristi atrodo, tai pasitenkinsiu ir tokiais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 06 26, 14:56)
As kazkaip paziurejau foto, tai man visai graziai tie kaspinai uzristi atrodo, tai pasitenkinsiu ir tokiais smile.gif

nu kaskaip cia man jau idomiai gavosi g.gif as kai pasakiau,kad ieskosiu kedems uzvalkalu,tai ta moteriske man sako: o kam tau reikia juk bus kaspinai ir graziai atrodys. tai taip mes ir supratom,kad jie ieina i kaina doh.gif
Atsakyti