Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

QUOTE(murkis777 @ 2011 06 06, 12:54)
ten kaina zmogui,dar tiksliai nezinom,nes kaip seimininke sako kainos kyla,o mums dar vos ne metai iki vestuviu. bet zadejo,kad 150lt. zmogui nevirsys smile.gif  o i kaina ieina,maistas dviems dienom(ruosia jie patys),ir miegamos vietos(zodziu:sodyba su maistu) biggrin.gif  saldus stalas,vaisiai ir gerimai musu.

O nesake kokia suma yra skiriama maistui is tu 150? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2011 06 06, 19:51)
O nesake kokia suma yra skiriama maistui is tu 150? smile.gif

nu nkaskaip net nepasiteiravau blush2.gif bet dar jau laiko yra,tai manau pries naujus kaskur viska derinsim,tai ir paklausiu rolleyes.gif
Atsakyti

Geguzes pradzioje Pageluvio šile rolis dalyvavo vestuvese, gryzo su nelabai kokiais atsiliepimais, mesa nebuvo pilnai iskepusi, maistas nekoks, miegamuosiuose tvyrojo pelesio kvapas, nes sodyba yra nesildoma ir plytine todel ir pelyja. Asmeniskai as pati buvau ten nuvaziavusi tu vestuviu diena (reikejo nuvesti daiktus) tai man is pirmo zvilgsnio labai patiko, didele sale graziai papuosta, daug miegamu vietu. Bet kai pasiklausiau komentariu nebeisdrysau ten svesti savo sventes:)
Papildyta:

QUOTE(murkis777 @ 2011 06 06, 11:54)
ten kaina zmogui,dar tiksliai nezinom,nes kaip seimininke sako kainos kyla,o mums dar vos ne metai iki vestuviu. bet zadejo,kad 150lt. zmogui nevirsys smile.gif  o i kaina ieina,maistas dviems dienom(ruosia jie patys),ir miegamos vietos(zodziu:sodyba su maistu) biggrin.gif  saldus stalas,vaisiai ir gerimai musu.

O ten ieina 2 karsti ar vienas? nes jeigu imant tik viena tai kaina mazeja smile.gif minejai kad saldus stalas, vaisiai ir gerimai savo o kaip su alaus stalu?smile.gif
Atsakyti
Karklyte, kazkaip galvojau, kad cia sakei apie Pageluvio sila g.gif matyt susimaisiau kazka biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ineffable @ 2011 06 11, 21:59)
Karklyte, kazkaip galvojau, kad cia sakei apie Pageluvio sila  g.gif  matyt susimaisiau kazka  biggrin.gif  doh.gif

Ne tu teisi, as sumaisiau biggrin.gif matai viena pavadinima paskaiciau o apie kita parasiau biggrin.gif Nepykit labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 06 11, 16:55)
Geguzes pradzioje Pageluvio šile rolis dalyvavo vestuvese, gryzo su nelabai kokiais atsiliepimais, mesa nebuvo pilnai iskepusi, maistas nekoks, miegamuosiuose tvyrojo pelesio kvapas, nes sodyba yra nesildoma ir plytine todel ir pelyja. Asmeniskai as pati buvau ten nuvaziavusi tu vestuviu diena (reikejo nuvesti daiktus) tai man is pirmo zvilgsnio labai patiko, didele sale graziai papuosta, daug miegamu vietu. Bet kai pasiklausiau komentariu nebeisdrysau ten svesti savo sventes:)
Papildyta:
O ten ieina 2 karsti ar vienas? nes jeigu imant tik viena tai kaina mazeja smile.gif minejai kad saldus stalas, vaisiai ir gerimai savo o kaip su alaus stalu?smile.gif

du karsti pirma diena ir vienas karstas antra diena+kibinai su sultiniu ant alaus stalo. alus kaip ir visi gerimai musu o uzkandziai alaus stalui ju. tik dar reikes tiksliai apsiklausineti,kas ir kaip gal reikes musu paciu papildimo,jei man pasirodys per maza blush2.gif cia as apie saulesmusio sodyba.
Papildyta:
QUOTE(Karklytee @ 2011 06 12, 13:31)
Ne tu teisi, as sumaisiau biggrin.gif matai viena pavadinima paskaiciau o apie kita parasiau biggrin.gif Nepykit labai  4u.gif

tai taip ir nesupratau apiekuria tu cia sodyba snekejai? saules musio tai tikrai niekas nepelyja ir labai jau tvarkinga viskas.bent jau kiek maciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 06 13, 09:53)
du karsti pirma diena ir vienas karstas antra diena+kibinai su sultiniu ant alaus stalo. alus kaip ir visi gerimai musu o uzkandziai alaus stalui ju. tik dar reikes tiksliai apsiklausineti,kas ir kaip gal reikes musu paciu papildimo,jei man pasirodys per maza blush2.gif cia as apie saulesmusio sodyba.
Papildyta:

tai taip ir nesupratau apiekuria tu cia sodyba snekejai? saules musio tai tikrai niekas nepelyja ir labai jau tvarkinga viskas.bent jau kiek maciau. ax.gif

As kalbejau apie pageluvio shila biggrin.gif nesusipratimas gavosi smile.gif

As pati esu nusiziurejusi saules musio sodyba, zinau kad maistas ten tikrai skanus, nes ten buvom gedulinguose pietuose, uztat ir paliko dideli ispudi ir pati sale ir maistas smile.gif
Tik dar nesidomejau kiek visko ieina i kaina, aciu uz informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 06 13, 14:54)
As kalbejau apie pageluvio shila biggrin.gif nesusipratimas gavosi smile.gif

As pati esu nusiziurejusi saules musio sodyba, zinau kad maistas ten tikrai skanus, nes ten buvom gedulinguose pietuose, uztat ir paliko dideli ispudi ir pati sale ir maistas smile.gif
Tik dar nesidomejau kiek visko ieina i kaina, aciu uz informacija smile.gif

oi tai aciu tau tongue.gif nes jau buvau sunerimusi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murkis777 @ 2011 06 14, 08:21)
oi tai aciu tau tongue.gif  nes jau buvau sunerimusi doh.gif  blush2.gif

O Jus kuriai dienai uzsisaket sodyba? sake kad per anksti dar?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklytee @ 2011 06 15, 19:31)

paziurek ant mano liniuotes tongue.gif 2012 05 12 wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Karklytee @ 2011 06 15, 19:31)

geras,ot ziopla merga esu doh.gif tik dabar ant tavo liniuotes pamaciau,kad jus tuokiates dviem savaitem anksciau nei mes biggrin.gif taigi mergaite,jei ir jus uzsisakysit sita Saules musio sodyba,tai labai lauksiu tavo komentaru po sventes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkis777: 17 birželio 2011 - 07:56
QUOTE(murkis777 @ 2011 06 17, 08:01)
paziurek ant mano liniuotes tongue.gif  2012 05 12 wub.gif
Papildyta:

geras,ot ziopla merga esu doh.gif  tik dabar ant tavo liniuotes pamaciau,kad jus tuokiates dviem savaitem anksciau nei mes biggrin.gif  taigi mergaite,jei ir jus uzsisakysit sita Saules musio sodyba,tai labai lauksiu tavo komentaru po sventes mirksiukas.gif

Vaziuosiu ir as pirmadieni apziureti tos sodybeles dar karta, na ka galiu pakomentuoti is anksto tai maistas, tikrai neturetumet nusivilti, nes bent jau man tai labai skaniai pagaminta buvo smile.gif
O ziurek i ta 130lt jau ir miegamos vietos paskaiciuotos arne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 11, 13:18)
Mes sventeme kavineje Siauliuose priesais parka "Musu verbena" thumbup.gif labai patiko, jautiesi lyg butum kazkur uz miesto, o esi paciame miesto centre  biggrin.gif Mes turejome ribota biudzeta ir sventeme iki vidurnakcio, tai sveciai paprasciausiai issikviete taxi ir parkeliavo namo, o kai kurie susirinko pas vyro tevus ir toliau linksminosi (kas norejo). Kavineje labai jauku ir miela, padavejos gerai atliko savo darba, patiekalai nuostabus, o isvykstant visa likusi maista operatyviai supakavo i issinesimui skirtus indelius smile.gif

O gal galit isduot kiek zmoniu tilpot i ta kavine ir kokia kaina vienam zm.?
Atsakyti