O kaip sekesi sventusioms Medinciuje ar Pageluvio sile?
sveikutes mergaites,gal kuri esate sventusios Saules Musio sodyboje Joniskio Raj.? labai labai domintu jusu nuomone ir atsiliepimai kadangi tai vienintele vieta kuria kolkas randame talpinanti iki 100 zmoniu ir kas mums aktualiausia miegamu vietu iki 80 . labai lauksiu jusu patarimu!
Gal kas sventete vestuves sfinkse? butu idomu suzinoti, kaip maistas aptarnavimas, kainos? Arba gal galetumete rekomenduoti kokiu jaukiu rstoraneliu?
Mes sventeme kavineje Siauliuose priesais parka "Musu verbena" labai patiko, jautiesi lyg butum kazkur uz miesto, o esi paciame miesto centre Mes turejome ribota biudzeta ir sventeme iki vidurnakcio, tai sveciai paprasciausiai issikviete taxi ir parkeliavo namo, o kai kurie susirinko pas vyro tevus ir toliau linksminosi (kas norejo). Kavineje labai jauku ir miela, padavejos gerai atliko savo darba, patiekalai nuostabus, o isvykstant visa likusi maista operatyviai supakavo i issinesimui skirtus indelius
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 11, 13:18)
Mes sventeme kavineje Siauliuose priesais parka "Musu verbena" labai patiko, jautiesi lyg butum kazkur uz miesto, o esi paciame miesto centre Mes turejome ribota biudzeta ir sventeme iki vidurnakcio, tai sveciai paprasciausiai issikviete taxi ir parkeliavo namo, o kai kurie susirinko pas vyro tevus ir toliau linksminosi (kas norejo). Kavineje labai jauku ir miela, padavejos gerai atliko savo darba, patiekalai nuostabus, o isvykstant visa likusi maista operatyviai supakavo i issinesimui skirtus indelius
aciu uz atsakyma:) neapsiziurejau kad si tema labiau apie Siaulius. Mane domintu Kaunas.
QUOTE(Nipiuke @ 2011 05 17, 16:37)
Labukas,
Gal patartumėt ką rinktis, jei vestuvės labai mažo biudžeto, maximum 20 žmonių? aš ne iš šių vietų, ieškaus internete, bet kai kur jau užimta, kitur laisva, bet nenori priimti tokių mažų vestuvių Vestuvės liepos gale. Būsiu dėkinga
Gal patartumėt ką rinktis, jei vestuvės labai mažo biudžeto, maximum 20 žmonių? aš ne iš šių vietų, ieškaus internete, bet kai kur jau užimta, kitur laisva, bet nenori priimti tokių mažų vestuvių Vestuvės liepos gale. Būsiu dėkinga
Jau išsirinkome
Gal kas turi kokiu atsiliepimu apie Pusyno Vila?
Mane taip pat domintu Pusyno Vila...
na mes uzsisakeme Saules Musio sodyba Joniskio Rajone
QUOTE(murkis777 @ 2011 06 01, 13:46)
na mes uzsisakeme Saules Musio sodyba Joniskio Rajone
o kokios salygos ir kainos ten? ar nuomojat su seimininkem ar tik sodyba ir pan..?
QUOTE(ineffable @ 2011 06 04, 16:03)
o kokios salygos ir kainos ten? ar nuomojat su seimininkem ar tik sodyba ir pan..?
ten kaina zmogui,dar tiksliai nezinom,nes kaip seimininke sako kainos kyla,o mums dar vos ne metai iki vestuviu. bet zadejo,kad 150lt. zmogui nevirsys o i kaina ieina,maistas dviems dienom(ruosia jie patys),ir miegamos vietos(zodziu:sodyba su maistu) saldus stalas,vaisiai ir gerimai musu.