Sveikos.Gal kurios girdejote apie Baranauskienes tortus Birutes gatveje.Kazko nauju pagyru nerandu,tik senus atsiliepimus.
Aisku,cia nelabai i tema,bet kreipiuosi visur-gal kas isgirs.
QUOTE(Mazeniukas @ 2010 09 27, 17:37)
pegasiuke: Maniau as viena esu "pamisusi " del vestuviu Mano vestuves 2011-08 bet jau pradejau ruostis intensyviai kadangi mano busimasis siuo metu taip pat dirba ir gyvena uzsienyje tai man tenka visur vazineti vienai gal dar kokias buvote sodybas aplankyt? nes musu vestuvese dalyvaus apie 90 zmoniu tai noretusi grazios sales
sveikos mergaitės
esate ne vienos pamišelės mūsų šventė taip pat rugpjūti, o mes jau beveik viską turim kad ramiau gyventi galėtume ir turėtume tai ko norim
pasidalinsiu savo patirtimi apie sodybas. jei ieskote didelės salės, tai rekomenduočiau Saulės mūšio sodybą Joniškio rajone. talpina žmonių iki 100. sodyba graži, vietos daug. vienkemis beveik. 120 lt. žmogui. labai normaliai
Sveikos!!!Norėčiau pasiūliti "Akmenukės" sodyba kuri randasi maždauk nuo Šiaulių 20 km.Buvom užsisake pokilių sale ir pirtį vestuvėms.Žodžiu salė buvo neprekaištinga joje telpa virš 70 žmonių labai erdvu virtuvėje pilna inventoriaus.Bėje neriaikia veštis šv. efektų šokiams.Na pirtis irgi buvo puiki vyrai išpo pirties liekė mauditis į tvenkini.Tvenkinys gilus švarus.Bėja mums patiko labai ,kad teritorija uždara ir saugoma.Šios sodybos savininkė Vilma(+37068560136) bei svetainė.
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 12 21, 08:58)
Sveikos.Gal kurios girdejote apie Baranauskienes tortus Birutes gatveje.Kazko nauju pagyru nerandu,tik senus atsiliepimus.
Mano 25 gimtadieniui dare ispudingai atrode, aisku ir kainavo. Tik reikia jau nurodyti ko nori ir kaip .
QUOTE(DEIMUTE @ 2010 12 21, 08:58)
mano vestuvinis tortas buvo is ju na siaip likom patenkinti, vien del to kad atveze i ventimo vieta, aisku uz papildoma mokesti,padeklas nebuvo tvirtas bet tortas issilaike, kai jau tariausi del atsiemimo torto pasake kad jis didesnis nei uzsakem, tai mums jo ir liko, bet liko paskutinio sluoksnio kurio buvo daugiausiai, bet virsutinio mes net negavom paragaus sveciai isragavo, o vidurinio tik kai prapjovem tiek ir tegavom, bet patiko, bet su ja jau turi aiskiai issiaiskintis nes ji gali padaryt savaip, mums ten puosyboj truputi ir pavare geles ziedlapius ne taip isdeliojo bet suejo ir taip
QUOTE(glop @ 2011 01 10, 23:05)
Gal kas turite pušyno vilos nuotraukų ?
internete juk yra
QUOTE(glop @ 2011 01 10, 23:05)
Gal kas turite pušyno vilos nuotraukų ?
mes ten svarstem galimybe svesti, bet mums per mazai miegamu vietu pasirode, foto yra internete, bet geriausia nuvaziuoti jei yra galimybe ir pamatyti tai kas domina
Jei tuokčiausi Šiaulių apylinkėse, rinkčiausi Pakruojo dvarą. Gražuuu ten
Sveikos, mergaitės,
Kaip tik ieškomės ir mes sodybos, ir akis užkliuvo už sodybos prie Gynėvės tvenkinio. Smarkiai jie užsislaptinę, internete info praktiškai nulis, radome vieną atsiliepimą šitame forume (2004 metais rašytą).
Aplinka ir vidus patiko, kaina truputėlį kandžiojasi (180 lt žmogui - planuojame apie 60-65 gentainius apturėti).
Gal kas pakomentuos, pagirs ar supeiks šią sodybą.
Kaip tik ieškomės ir mes sodybos, ir akis užkliuvo už sodybos prie Gynėvės tvenkinio. Smarkiai jie užsislaptinę, internete info praktiškai nulis, radome vieną atsiliepimą šitame forume (2004 metais rašytą).
Aplinka ir vidus patiko, kaina truputėlį kandžiojasi (180 lt žmogui - planuojame apie 60-65 gentainius apturėti).
Gal kas pakomentuos, pagirs ar supeiks šią sodybą.
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 16, 21:07)
Jei tuokčiausi Šiaulių apylinkėse, rinkčiausi Pakruojo dvarą. Gražuuu ten
gal zinote ka nors konkreciau apie salygas ir kainas ten?
QUOTE(borjomi @ 2011 01 17, 21:50)
gal zinote ka nors konkreciau apie salygas ir kainas ten?
mes uzsisakeme rumu sale 4000lt