Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

QUOTE(Dew @ 2007 01 30, 16:29)
Mane domintu grazios vietos prie siauliu, kur butu galima nuvaziuoti pasifotografuoti.

Grazi vietele yra Kairiuose, reikia sukti i baznycios kiema ir pavaziuoti truputi toliau..yra toks pusyno parkelis,salia ezeras su tiltuku..labai grazios nuotraukos gavosi wub.gif fone pusynas, ant zemes konkoreziu nemazai,fone matosi vanduo.... Vasara labai grazu ten ax.gif
Atsakyti
Sveikutes mirksiukas.gif beziurinedama internete radau nebloga vietele sventems Jonavoje, restoranas-viesbutis ''Ausrine''. Is nuotrauku viduje visai grazu.. Tik nezinia kaip ten viskas, kaip maistas.. Gal kas ten lanketes ir kanors zinote?
Daugiau info http://www.ausrine.eu/
Atsakyti
Sveikos, gal kuriai nors teko švęsti "Pušelės" kavinėje? Jei teko, pasidalinkit įspūdžiais smile.gif Planuoju ten savo veselę švęsti, tai įdomu sužinoti kaip kitiems ten, ar patiko smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif mes savo vestuves svesime Pusyno viloje. Kai nuvaziavome apziureti labai patiko:) graziai sutvarkyta viskas, naujutelis pastatas... smile.gif tai ziuresim kaip ten bus ir praeis svente musu 4u.gif baiminames tik del maisto, nes atsiliepimu nesu girdejusi jokiu kol kas...
Atsakyti
QUOTE(be2kissable @ 2010 07 27, 12:23)
Sveikos, gal kuriai nors teko švęsti "Pušelės" kavinėje? Jei teko, pasidalinkit įspūdžiais  smile.gif Planuoju ten savo veselę švęsti, tai įdomu sužinoti kaip kitiems ten, ar patiko smile.gif

Sveiki, Mes sventeme Puseleje, tik pries septynis metus. Viskas buvo super (tiek maista, tiek aptarnavimas, tiek aplinka). Kadangi savininkai isliko tie patys (anksciau savininke virtuveje dibo, dabar nezinau), tai mnau viskas bus OK.
Atsakyti
Sveikos visos wink.gif

Mes planuojame kitą savaitė važiuoti apžiūrėti keletos sodybų savo šventei biggrin.gif Bet sakau prieš tai dar paklausiu jūsų, gal ką žinote apie jas. Kur geriausiai ir t.t.? ;>
Šiaip mūsų favoritės kol kas tai:

pušyno vila, smaku smakas, medincius, horseaudruvis, ąžuolų slėnis, pagėluvio šilas wink.gif

Gal galėtumėt kas šventėt šiose sodybose bent orientacines kainas parašyt, ko tikėtis?
Būčiau labai dėkinga!
Atsakyti
QUOTE(kopustautoja @ 2010 08 15, 18:46)
Sveikos visos wink.gif

Mes planuojame kitą savaitė važiuoti apžiūrėti keletos sodybų savo šventei biggrin.gif Bet sakau prieš tai dar paklausiu jūsų, gal ką žinote apie jas. Kur geriausiai ir t.t.? ;>
Šiaip mūsų favoritės kol kas tai:

pušyno vila, smaku smakas, medincius, horseaudruvis, ąžuolų slėnis, pagėluvio šilas wink.gif

Gal galėtumėt kas šventėt šiose sodybose bent orientacines kainas parašyt, ko tikėtis?
Būčiau labai dėkinga!

Gal jau galite pasidalinti savais ispudziais jei aplankete sias vietas?

Gal kuri is mergaiciu turi kokiu nuotrauku is Pusyno vilos? Ju internetinis puslapis, kad ir sukurtas bet nuotraukos matyt nei vienos idetos nera.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Moniux @ 2010 08 25, 07:11)
Gal jau galite pasidalinti savais ispudziais jei aplankete sias vietas? 

Gal kuri is mergaiciu turi kokiu nuotrauku is Pusyno vilos? Ju internetinis puslapis, kad ir sukurtas bet nuotraukos matyt nei vienos idetos nera....  verysad.gif

Nea, dar neaplankėme nei vienos, tačiau vis ruošėmės, būtinai pasidalinsiu kai aplankysime ir pafotkinsiu smile.gif bet dar gali būti negreit, nukėlėme paieškas rudeniui, nes kiek rašiau email, tai visi matyt vasarinėm vestuvėm užsiėmę, nelabai noriai atrašinėja, o jei ir atrašo sako - dar daug laiko spėsit ir pan. wink.gif tai šiek tiek tempiam dar...
Atsakyti
mes tai ilgai sprendem sprendem ir nusprendem, kad svesim kaimelio bendruomenes saleje(mano mama ten uzaugo), ir dar mokesim tik uz elektra tongue.gif , o kaip ten bus pamatysim, pasipuosim patys, maistu rupinasi mano sesute, jinai pas mane restorano sefe, tai manau bus viskas gal ir gerai. Nu tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 25, 20:35)
mes tai ilgai sprendem sprendem ir nusprendem, kad svesim kaimelio bendruomenes saleje(mano mama ten uzaugo), ir dar mokesim tik uz elektra tongue.gif , o kaip ten bus pamatysim, pasipuosim patys, maistu rupinasi mano sesute, jinai pas mane restorano sefe, tai manau bus viskas gal ir gerai. Nu tikiuosi 4u.gif

Grazios sventes Jums 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
labukas,
labai reikia informacijos apie "Ąžuolų slėnį " jis kažkur netoli Šiaulių,būčiau be galo dėkinga už bet kokią informaciją. help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuks30 @ 2010 09 09, 10:01)
labukas,
labai reikia informacijos apie "Ąžuolų slėnį " jis kažkur netoli Šiaulių,būčiau be galo dėkinga už bet kokią informaciją. help.gif  help.gif

ju tinklapis yra azuoluslenis.lt apziurejome sia sodyba 2009 pavasari, berods, del vestuviu rugseji 2009m. Buvau labai susizavejusi sia sodyba, pries vaziuojant apziureti, nes girdejusi neblogu atsiliepimu. nuvaziavome ir, tiesa sakant, nieko ispudingo, tik tiek, kad viskas nauja. Tuo metu vien tik sodybos nuomos kaina buvo 10.000 litu, kokia maisto kaina asmeniui, neatsimenu. Aisku, struciai laksto kieme, sodyba gana privati, toliau nuo kelio, bet mums truko jaukumo ir intymesnes aplinkos. O nuvaziave apziureti Uzvencio maluno is karto pajutome, kad tai ta vieta smile.gif

sekmes ieskantis vietos! 4u.gif
Atsakyti