kaip gali dar klausimas kilti
eini ir ieskai kur grazu ir kainos padorios
na pvz:
http://www.vestuves2...es/saliu-nuoma/
http://www.vestuves2...ybos-vestuvems/
http://www.vestuves2...ieta-vestuvems/
Gal kam nors teko švęsti vestuves www.rakauskusodyba.lt ?
sveikos. o aš neperseniausiai ieškojau informacijos kur galėčiau atšvęsti savo gimtadienį šiauliuose. ir beje nieko konkretesnio apie šiaulių kavines neradau. tad gal pravers mano patirtis. švenčiau "kolegose" pietiniam. man viskas labai patiko, ypač maistas, aplinka ir aptarnavimas. nusiskundimų nebuvo nei iš mano , nei iš svečių pusės. labai džiaugiausi, kad netyčia taip gerai pasisekė.
QUOTE(Vaivux @ 2009 09 21, 11:45)
Šį savaitgalį atšvenčiau savo 30-metį netoli Šiaulių esančioje Pušyno viloje.
Jų internetinis puslapis www.pusynovila.lt. nors atsiliepimų internete radau vos kelis, bet kai ten užsukome pasižiūrėti - iš karto rezervavomės datą, nes labai patiko aplinka (pušynas).
Jie atsidarė kiek supratau tik šių metų pradžioje. Yra įsikūrę 10 km nuo šiaulių (Radviliškio kryptimi). Likome patenkinti visu 100 proc.
Patalpos naujos, jaukios, maistas suuuper skanus ir šviežiai gaminamas ten vietoje. PVZ tradizinės bandelės su sultiniu ryte - tikros naminės, sultinys natūralus, o ne iš kubelių. Pirmą vakarą kepsnį suvalgę visi sakė esantys sotūs ir vėliau užkandžiavo tik apie vidurnaktį.
Maisto tikrai nepritrūko (antrą dieną užsakinėjome tik pusryčius, bet išbuvome iki pat vakaro).
Alaus stalą visą laiką papildydavo užkandžiais.
Atvykusius svečius, iki sėdimosi prie stalo vaišino karštu užkandžiu.
Svečiai labai džiaugėsi naujomis patogiomis lovomis, idealia tvarka ir švara.
Yra pirtis, kubilas, žirgai, batutas, vaikų žaidimų aikštelė, tvenkinys, graži aplinka.
Po šventės nebuvo jokių nesusipratimų dėl neva sudaužytų indų, ar dar ko nors. Taip pat labai džiaugiuosi aptarnavimu - net nepastebėdavau, kaip momentaliai dingdavo nešvarūs indai ar šiukšlės ir stalai visada buvo tvarkingi.
Žodžiu rekomenduoju
Jų internetinis puslapis www.pusynovila.lt. nors atsiliepimų internete radau vos kelis, bet kai ten užsukome pasižiūrėti - iš karto rezervavomės datą, nes labai patiko aplinka (pušynas).
Jie atsidarė kiek supratau tik šių metų pradžioje. Yra įsikūrę 10 km nuo šiaulių (Radviliškio kryptimi). Likome patenkinti visu 100 proc.
Patalpos naujos, jaukios, maistas suuuper skanus ir šviežiai gaminamas ten vietoje. PVZ tradizinės bandelės su sultiniu ryte - tikros naminės, sultinys natūralus, o ne iš kubelių. Pirmą vakarą kepsnį suvalgę visi sakė esantys sotūs ir vėliau užkandžiavo tik apie vidurnaktį.
Maisto tikrai nepritrūko (antrą dieną užsakinėjome tik pusryčius, bet išbuvome iki pat vakaro).
Alaus stalą visą laiką papildydavo užkandžiais.
Atvykusius svečius, iki sėdimosi prie stalo vaišino karštu užkandžiu.
Svečiai labai džiaugėsi naujomis patogiomis lovomis, idealia tvarka ir švara.
Yra pirtis, kubilas, žirgai, batutas, vaikų žaidimų aikštelė, tvenkinys, graži aplinka.
Po šventės nebuvo jokių nesusipratimų dėl neva sudaužytų indų, ar dar ko nors. Taip pat labai džiaugiuosi aptarnavimu - net nepastebėdavau, kaip momentaliai dingdavo nešvarūs indai ar šiukšlės ir stalai visada buvo tvarkingi.
Žodžiu rekomenduoju
ten labai grazu, bent jau kiek is nuotrauku matosi, bet kaina didoka... Idomu kaip "medinciuj". Gal kas sventete? Kokie atsiliepimai, kokios kainos?
Sveikos
Mes vestuves svesim Bubiuose grafo Zubovo dvare viesbutyje-restorane 4*
Girdejom daug geru atsiliepimu apie ji, o ir mums labai patiko kai patys ten nuvaziavome apziuret ir uzsisakyti
Is pradziu galvojom apie Smaku smaka, bet man nepatiko tai kad ten bus daugiau pasaliniu zmoniu, nesvarbu kad lyg ir uzdara sale, bet vistik..
Mes vestuves svesim Bubiuose grafo Zubovo dvare viesbutyje-restorane 4*
Girdejom daug geru atsiliepimu apie ji, o ir mums labai patiko kai patys ten nuvaziavome apziuret ir uzsisakyti
Is pradziu galvojom apie Smaku smaka, bet man nepatiko tai kad ten bus daugiau pasaliniu zmoniu, nesvarbu kad lyg ir uzdara sale, bet vistik..
beje, kokia kaina meiles sales miego klinikoje?
Tikrai idomu..
Sveikos esamos ir būsimos nuotakos Norėčiau paklausti, galbūt kuri žinote, kur galima būtų išsinuomoti laivelį paplaukioti Rėkyva, arba Talkša vestuvių dieną Nežinau ar čia mano noras toks realus Gal kuri ką nors girdėjot apie tai? gal kuri bandėt? Laivelio reikėtų maždaug 20 žmonių
QUOTE(Skryne @ 2010 04 28, 19:55)
Sveikos esamos ir būsimos nuotakos Norėčiau paklausti, galbūt kuri žinote, kur galima būtų išsinuomoti laivelį paplaukioti Rėkyva, arba Talkša vestuvių dieną Nežinau ar čia mano noras toks realus Gal kuri ką nors girdėjot apie tai? gal kuri bandėt? Laivelio reikėtų maždaug 20 žmonių
Sveika
patarciau nuvaziuoti arba internete susirasti Rekyvos jachtkluba ir ten pasidometi tikrai zinau, kad ten tokios paslaugos teikiamos (bent jau buvo teikiamos), tik nzn kiek vietu tas laivelis
QUOTE(Dew @ 2007 01 30, 16:29)
Mane irgi domintu grazios vietos prie siauliu, kur butu galima nuvaziuoti pasifotografuoti.
Siaip daug vestuviu, krikstynu atvaziuoja i mano tevu sodyba.. 13km nuo Siauliu, paieskosiu foto, nes internete ne visiems atidaro.. http://www.panoramas....php?page_id=12
Janinos ir Algirdo Dambrauskų 2006 metų gražiausiai tvarkoma sodyba Šiaulių apskrityje , ieskokite tarp Siauliu ir Radviliskio ( kvadratukas su taskiuku ).
Graziai ten nufilmuota.... panoraminis vaizdas. Jei kam bus idomu - rasykite AZ, duosiu koordinates, nes ten privati teritorija..
kelias foto radau, dejau be vestuvininku....negaliu viesai skelbti foto ju...
O siaip cia salia "Pušyno vilos"...
QUOTE(Gelaite @ 2010 04 17, 06:05)
beje, kokia kaina meiles sales miego klinikoje?
Siais metais berods 3000lt
pries menesiuka atsokau savo vesele:) dar vis gyvenam graziais ispudziais, graziomis akimirkomis:)
puotai buvome uzsake Sabaliausku sodyba, bet kadangi susidare pakankamas skaicius sveciu, savininkai pasiule kita savo sodyba, dabar pavadinimo nepamenu, bet vaziuojant link Joniskio, pravaziavus Meskuicius. ten vienkiemis, is toli sviecia zalsvas pastatas. teritorija grazi, tik dar truksta detaliu, nes neseniai isikuria. erdves tikrai daug, labai patiko sale,nes erdvi ir vesi, atskirai patalpa saldziam stalui. Virsuje miegami kambariai, graziai apstatyti, jaukus, tik mazai dvivieciu, tenka kambariu dalintis:) tik jaunuju jau labai grazus.
Aplinka ir patalpos tikrai nenuvyle, bet seimininkes labai papiktino.Vis trynesi aplink stala, svarbiais momentas sumastytdavo lekstes nurinkti, tai teko ir pasibarti. Labai negraziai pasielge antra diena, kai maistas buvo vagiamas, netgi musu paciu atvezti brangus saldumynai. Labai sugadino nuotaika:(
puotai buvome uzsake Sabaliausku sodyba, bet kadangi susidare pakankamas skaicius sveciu, savininkai pasiule kita savo sodyba, dabar pavadinimo nepamenu, bet vaziuojant link Joniskio, pravaziavus Meskuicius. ten vienkiemis, is toli sviecia zalsvas pastatas. teritorija grazi, tik dar truksta detaliu, nes neseniai isikuria. erdves tikrai daug, labai patiko sale,nes erdvi ir vesi, atskirai patalpa saldziam stalui. Virsuje miegami kambariai, graziai apstatyti, jaukus, tik mazai dvivieciu, tenka kambariu dalintis:) tik jaunuju jau labai grazus.
Aplinka ir patalpos tikrai nenuvyle, bet seimininkes labai papiktino.Vis trynesi aplink stala, svarbiais momentas sumastytdavo lekstes nurinkti, tai teko ir pasibarti. Labai negraziai pasielge antra diena, kai maistas buvo vagiamas, netgi musu paciu atvezti brangus saldumynai. Labai sugadino nuotaika:(