Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

QUOTE(Mildainis @ 2009 11 19, 16:55)
Na, bet kokiu atveju, as jau rami - uzsisakiau "Kaimo kleti" savo sventei  smile.gif

gal gali papasakot placiau apie ta sodyba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 01 05, 23:05)
gal gali papasakot placiau apie ta sodyba ax.gif

Na, vieta tai lb patogi - vos 10km nuo Siauliu, Pakruojo link. Ten yra kavine, bet vestuvems sake, kad visa teritorija uztvers ir niekas mums netrukdys. Siaip aplinka lb grazi, yra prudas, pirtis, graziai viskas sutvarkyta. Del kainu - uz vakara 60lt zmogui. I tai ieina karstas patiekalas, salti, gaiva, duona, alaus stalas. Gerimai ir saldus stalas - musu rupestis. Leido atsivezti ir savo maista - jeigu tik mums reikia smile.gif Visas antras aukstas - miegamieji; buvau apziureti, tai tikrai grazu ir tvarkinga. dusas - tik vienas. Uz nakvyne - plius 500lt (nepriklausomai nuo zmoniu skaiciaus). kai buvau maza, kiekviena rugsejo 1-aja ten vaziuodavom svesti, tai ir sentimentai like tai vietai smile.gif o dar dziugu, kad mano datai buvo laisva, nes jau buvau beprarandanti vilti kazka rast.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(InGlo24 @ 2009 12 02, 21:19)
sveikutes, gal galėčiau ir aš sužinoti Slovikienės sodybos kokius kontaktus? Taip pat galite pasidomėti Žirneliu, link Joniškio važiuojant randasi, šalia ežeras.

Na , kiek žinau , "Žirnelis" ir prie ežero būdavo važiuojant link Šeduvos už Radviliškio. Bet lyg ir nebeveikia. Netoli yra "Žarija". O "Žirnelio" link Joniškio neteko girdėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2010 01 06, 20:32)
Na , kiek žinau , "Žirnelis" ir prie ežero būdavo važiuojant link Šeduvos už Radviliškio. Bet lyg ir nebeveikia. Netoli yra "Žarija". O "Žirnelio" link Joniškio neteko girdėti. g.gif

as apie Zirnelio teikiama maitinima, kad Joniskyje yra maitinimas ir is ten yra teke girdeti kad uzsisako... g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Mildainis @ 2010 01 06, 19:32)
Na, vieta tai lb patogi - vos 10km nuo Siauliu, Pakruojo link. Ten yra kavine, bet vestuvems sake, kad visa teritorija uztvers ir niekas mums netrukdys. Siaip aplinka lb grazi, yra prudas, pirtis, graziai viskas sutvarkyta. Del kainu - uz vakara 60lt zmogui. I tai ieina karstas patiekalas, salti, gaiva, duona, alaus stalas. Gerimai ir saldus stalas - musu rupestis. Leido atsivezti ir savo maista - jeigu tik mums reikia smile.gif Visas antras aukstas - miegamieji; buvau apziureti, tai tikrai grazu ir tvarkinga. dusas - tik vienas. Uz nakvyne - plius 500lt (nepriklausomai nuo zmoniu skaiciaus). kai buvau maza, kiekviena rugsejo 1-aja ten vaziuodavom svesti, tai ir sentimentai like tai vietai smile.gif o dar dziugu, kad mano datai buvo laisva, nes jau buvau beprarandanti vilti kazka rast..  rolleyes.gif

na is apibudinimo tai fainai taip skamba mirksiukas.gif o kiek jie mazdaug zmoniu talpina? kiek sutilptu mieguciui? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikaa @ 2010 01 06, 21:54)
na is apibudinimo tai fainai taip skamba  mirksiukas.gif o kiek jie mazdaug zmoniu talpina? kiek sutilptu mieguciui? ax.gif

Sale ten nera gigantiska smile.gif mes planuojame vestuves apie 50 zmoniu, tai vietos turetu uztekt ir dar truputi likt smile.gif bet, kiek kalbejau su savininke, tai vasara patalpoje vestuves svenciamos tik tuo atveju, jeigu blogas oras. O jeigu salygos leidzia, tai visi trepsi, soka ir linksminasi tik lauke smile.gif
Del miegamuju, jeigu tiksliai viska pamenu, ten yra 1 dvivietis, 2 keturvieciai ir 2 dideli kambariai su ciuziniais. Miegamu vietu nedaug, bet antra vertus - salia Siauliai, tai visai patogu ir namucio grizt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildainis @ 2010 01 09, 19:45)
Sale ten nera gigantiska smile.gif mes planuojame vestuves apie 50 zmoniu, tai vietos turetu uztekt ir dar truputi likt smile.gif bet, kiek kalbejau su savininke, tai vasara patalpoje vestuves svenciamos tik tuo atveju, jeigu blogas oras. O jeigu salygos leidzia, tai visi trepsi, soka ir linksminasi tik lauke smile.gif
Del miegamuju, jeigu tiksliai viska pamenu, ten yra 1 dvivietis, 2 keturvieciai ir 2 dideli kambariai su ciuziniais. Miegamu vietu nedaug, bet antra vertus - salia Siauliai, tai visai patogu ir namucio grizt smile.gif

na į savo sodybų sarašą įtraukėm reikės nulekt pasižiūrinėt thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas švęs restorane, o ne sodyboje? Kokios kainos, ar nebūna pašalinių žmonių? Pavyzdžiui, Grafo Zubovo dvare? Gal kas turite kokios nors patirties? ax.gif
Atsakyti
Gal kas šventėte restorane vestuves? 4u.gif pavyzdžiui, čia Grafo Zubovo dvaras Gal kokiame kitame restorane? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 01 23, 22:56)
Gal kas šventėte restorane vestuves?  4u.gif  pavyzdžiui, čia Grafo Zubovo dvaras Gal kokiame kitame restorane?  smile.gif

Jei jūsų vestuvės labai labi nedidelės tai galima ten švęst smile.gif bet šiaip ten vietos tikrai labai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Almantė @ 2010 01 27, 17:52)
Jei jūsų vestuvės labai labi nedidelės tai galima ten švęst smile.gif bet šiaip ten vietos tikrai labai nedaug.

Galvojama apie 20 žmonių smile.gif Ar turite informacijos kiek ten kainuotų? Gal lankėtės ten? Pas mus viskas dar labai neaišku, todėl kolkas važiuoti ir kalbėtis ar apžiūrinėti nesinori, tačiau susidaryti vaizdinį kiek kainuotų labai norisi. 4u.gif Jei turite informacijos, prašau pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2010 01 28, 01:45)
Galvojama apie 20 žmonių  smile.gif  Ar turite informacijos kiek ten kainuotų? Gal lankėtės ten? Pas mus viskas dar labai neaišku, todėl kolkas važiuoti ir kalbėtis ar apžiūrinėti nesinori, tačiau susidaryti vaizdinį kiek kainuotų labai norisi. 4u.gif  Jei turite informacijos, prašau pasidalinti  smile.gif

jei gerai pamenu, tai vienam zmogui apie 100 Lt (cia ieina ir barmeno paslaugos iki 24 valandos), bet sake kad dar derins kainas pagal esama rinkos situacija smile.gif taip pat reikia nuomotis bent 2 kambarius virs restorano, nes nenori kad vestuvininkai viesbucio sveciams trukdytu ilsetis smile.gif nezinau, gal dabar pasikeite viskas, mes mazdaug rugseji ten lankemes smile.gif siaip nedidelem vestuvem ten super vietele thumbup.gif restoranas labai grazus ir jaukus, sake jei reikia pastato terasoj staliukus smile.gif ir siaip maloniai mergaite bendravo, viska aprode, papasakojo smile.gif
tikiuos pagelbejau kiek nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Dowileete, labai aiškiau pasidarė 4u.gif
Atsakyti