Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

Dar galima svesti:

Miego klinikos (link Kelmes)
Girele (link Ginkunu) - brangoka
Medincius (viskas kompaktiskai isdestyta, bet gali tilpti daug zmoniu yra miegojimui ko reikia)
Azolu slenis (grazu, bet mesliuko kvapelis nuostruciu?..) link Kelmes
Vaziuojant link Bubiu sodu, pro Nuklona yra ten dar dvi sodybos. Viena didele pas Igori - sauni vietele, daug erdves, mediniu skulpturu, tik ne taip prabangu, bet ir miesto arciau jei nakvynes nereikia
Kita sodybele salia, bet ten nedidelius tik baliukus ima.
Pramones gatve vaziuojant nuo Tilzes ir po to pasukus i desine ten pro pievas visokias dar kazkokia sodybele yra - bet pasirode labai netvarkinga ir mazai lovu. tiktu jei nenakvoti ar nakvoti nelabai dideliam kiekiui zmoniu.
Link Kursenu vaziuojant yra Smaku Smakas. Drauges sesuo svente - sake saunu, bet kaip supratau kainos rimtesnes

Vienai dienai galima pasidometi :
Pakeleiviai
Svetaine, Vaivorykste, ..

Na gal pravers, daugiau taip ant karto neatsimenu
Atsakyti
Puiki sodyba yra prie kelmės, tiksliau nuo kelmės 4 km link užvenčio. dviejų pastatų sodyba, du ežeriukai, pirtelė, vietos miegojimui. viename pastate yra pirtis, salė pokyliui ir miegojimo vietos, kitame namuke yra du atskiri kambariai miegojimui(pvz jaunavedziams ax.gif ) ir stalo žaidimai: biliardas, stalo tenisas, stalo futbolas smile.gif maistas begalo skanus, viskas daroma šeimininkių iš natūralių produktų, o ne pirktų. daug erdvės aplinkui, gražios panoramos, kadangi yra įrengtos terasos. kiek žinau dabar yra įrenginėjama pirtis ant plausto, bus galima išsigarinti ir tiesiai nerti į vandeniuką lotuliukas.gif aplinka tvarkinga, viduje švaru, viskas kalta medžiu, dėlto, man pasirodė viduje šilta ir jauku happy.gif
Atsakyti
QUOTE(amena @ 2009 09 22, 15:28)
Puiki sodyba yra prie kelmės, tiksliau nuo kelmės 4 km link užvenčio. dviejų pastatų sodyba, du ežeriukai, pirtelė, vietos miegojimui. viename pastate yra pirtis, salė pokyliui ir miegojimo vietos, kitame namuke yra du atskiri kambariai miegojimui(pvz jaunavedziams ax.gif ) ir stalo žaidimai: biliardas, stalo tenisas, stalo futbolas smile.gif maistas begalo skanus, viskas daroma šeimininkių iš natūralių produktų, o ne pirktų. daug erdvės aplinkui, gražios panoramos, kadangi yra įrengtos terasos. kiek žinau dabar yra įrenginėjama pirtis ant plausto, bus galima išsigarinti ir tiesiai nerti į vandeniuką lotuliukas.gif aplinka tvarkinga, viduje švaru, viskas kalta medžiu, dėlto, man pasirodė viduje šilta ir jauku happy.gif

Ar tiktai ne Slovikienės sodybą?
Atsakyti
aha, butent ji. rugpjucio 8 diena sventem ten vestuves ir viskas labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amena @ 2009 09 22, 19:14)
aha, butent ji. rugpjucio 8 diena sventem ten vestuves ir viskas labai patiko mirksiukas.gif

Mes ir ten šventėme savo vestuves, bet jau prieš metus laiko, dar nebuvo įrengta tas antras namukas smile.gif
Mums viskas ir labai patiko, savininkai šaunūs žmonės thumbup.gif Tikrai rekomenduotina vieta, tiek kad tada dar neturėjo šeimininkių, kaip dabar yra - nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilypė @ 2009 09 23, 14:54)
Mes ir ten šventėme savo vestuves, bet jau prieš metus laiko, dar nebuvo įrengta tas antras namukas smile.gif
Mums viskas ir labai patiko, savininkai šaunūs žmonės  thumbup.gif Tikrai rekomenduotina vieta, tiek kad tada dar neturėjo šeimininkių, kaip dabar yra - nežinau  rolleyes.gif

dabar kiek supratau turi seimininkes, nes mes patys ju neieskojom, tik sutarem ka norim i meniu. antras namukas fantastika-vestuviu nakti, kai jau mazdaug visi pradejo eidineti miegoti, istvermingiausi nakti tese prie zaidimu... lotuliukas.gif ir pati kita ryta ejau sudalyvauti i "turnyra" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amena @ 2009 09 23, 14:58)
dabar kiek supratau turi seimininkes, nes mes patys ju neieskojom, tik sutarem ka norim i meniu. antras namukas fantastika-vestuviu nakti, kai jau mazdaug visi pradejo eidineti miegoti, istvermingiausi nakti tese prie zaidimu... lotuliukas.gif ir pati kita ryta ejau sudalyvauti i "turnyra"  ax.gif

O yra internete informacijos apie sia sodyba? nes ieskant pagal jusu nurodyta pavard e nieko neranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almantė @ 2009 10 11, 23:22)
O yra internete informacijos apie sia sodyba? nes ieskant pagal jusu nurodyta pavard e nieko neranda g.gif

deja internete jie nesiskelbia. taciau jeigu domina sodyba galiu duoti kontaktus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės wink.gif
Aš susidomėjau ta PUŠYNO VILA, o gal daug maž kainelę žinote? Dar kirba mintis dėl MIEGO KLINIKOS, gal kas esatę šventę ten? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lynse @ 2009 10 23, 13:39)
Sveikutės wink.gif
Aš susidomėjau ta PUŠYNO VILA, o gal daug maž kainelę žinote? Dar kirba mintis dėl MIEGO KLINIKOS, gal kas esatę šventę ten?  4u.gif

Skambinau vakar i "Pusyno vila", tai sake klausiau del nuomos sestad-sekmad. Kaina zmogui - 150Lt. Ieina maistas, saldus, naknyve - na, zodziu, kaip ir viskas, isskyrus alkoholi. Siaip ten brangoka, bet vieta grazi, sodyba nauja, patogus susisiekimas. Gaila, kad mano datai jau buvo uzimta sad.gif Siule nebent issinuomoti penktadieni, bet kad man sestad ryte reikia Kauno Rotusej but smile.gif
Kas patiko del "Miego kliniku", tai kad jeigu issinuomoji kuria sale, tai tau ja atiduoda ruostis puostis nuo ketvirtadienio iki pat sekmadienio vakaro. Kiek supratau, tai Meiles Sale jau beveik visiems vasaros savaitgaliams uzsakyta. Domejausi del kitu saliu, tai vasaros savaitgaliui nuoma: Medziotoju sales 1200lt (telpa virs 40zm, miegamieji - 8dvigules lovos), Sekmes sales - 1700lt (apie 60zm). Kaina, sake, derinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildainis @ 2009 11 18, 11:35)
Skambinau vakar i "Pusyno vila", tai sake klausiau del nuomos sestad-sekmad. Kaina zmogui - 150Lt. Ieina maistas, saldus, naknyve - na, zodziu, kaip ir viskas, isskyrus alkoholi. Siaip ten brangoka, bet vieta grazi, sodyba nauja, patogus susisiekimas. Gaila, kad mano datai jau buvo uzimta sad.gif Siule nebent issinuomoti penktadieni, bet kad man sestad ryte reikia Kauno Rotusej but smile.gif
Kas patiko del "Miego kliniku", tai kad jeigu issinuomoji kuria sale, tai tau ja atiduoda ruostis puostis nuo ketvirtadienio iki pat sekmadienio vakaro. Kiek supratau, tai Meiles Sale jau beveik visiems vasaros savaitgaliams uzsakyta. Domejausi del kitu saliu, tai vasaros savaitgaliui nuoma: Medziotoju sales 1200lt (telpa virs 40zm, miegamieji - 8dvigules lovos), Sekmes sales - 1700lt (apie 60zm). Kaina, sake, derinama smile.gif

Pusyno viloj saldumynai i ta kaina neieina mirksiukas.gif ,taip pat ir alkoholis.Uzsakynejau pries savaite geguzes 8-9d.,tai viska susizinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 11 19, 16:48)
Pusyno viloj saldumynai i ta kaina neieina mirksiukas.gif ,taip pat ir alkoholis.Uzsakynejau pries savaite geguzes 8-9d.,tai viska susizinojau biggrin.gif

Man sake, kad ieina.. g.gif apgavo... Na, bet kokiu atveju, as jau rami - uzsisakiau "Kaimo kleti" savo sventei smile.gif
Atsakyti