Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

Vikune, o kiek pas jus zmoniu? Ir su kuo Verdabell'oj kalbejot?

mums viska pasakojo moteris...tai jai labai nepatiko, kad pas mus tokios mazos vestuves (30 zmoniu). reiktu moketi kaip uz 40, jei noretumem pas juos svesti. mes "tik 4 savaitgaliai per menesi". aisku, tai verslas, kiekvienas ziuri kuo daugiau naudos. bet mums atsoko fantazija - ne musu kisenei...

bet is pazistamu girdejau apie maista - labai labai labai gyre... ir siaip problemu neturejo:)
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:20)
Vikune, o kiek pas jus zmoniu? Ir su kuo Verdabell'oj kalbejot?

mums viska pasakojo moteris...tai jai labai nepatiko, kad pas mus tokios mazos vestuves (30 zmoniu). reiktu moketi kaip uz 40, jei noretumem pas juos svesti. mes "tik 4 savaitgaliai per menesi". aisku, tai verslas, kiekvienas ziuri kuo daugiau naudos. bet mums atsoko fantazija - ne musu kisenei...

bet is pazistamu girdejau apie maista - labai labai labai gyre... ir siaip problemu neturejo:)

jei pageidauji ju firminio patiekalo, tai bigsmile.gif jie augna avinus ir reikalui esant daro tikrus kibinus su sultiniu bigsmile.gif liuks skonis thumbup.gif
Atsakyti
ooo.... idomiai kaip:)
lankstuke maciau grazius aviukus, nemaniau kad jie i kibinus... lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:26)
ooo.... idomiai kaip:)
lankstuke maciau grazius aviukus, nemaniau kad jie i kibinus... lotuliukas.gif

i kibinus lotuliukas.gif ta sodyba labai megsta uzsienieciai
Atsakyti
smile.gif siaip labai verdabeloj gerai del susisiekimo - taxa paemei ir namuose:)

dar mamukas mano vakar pasakojo, kad girdejo gerus atsiliepimus apie.... salduve... blink.gif cia kur prie bruklino viesbutis vaiduoklis...

na nezinau, as ten ne kojos nenoriu kelt. o ka apie vestuves kalbet...
o gal ko nezinau? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:32)
smile.gif siaip labai verdabeloj gerai del susisiekimo - taxa paemei ir namuose:)

dar mamukas mano vakar pasakojo, kad girdejo gerus atsiliepimus apie.... salduve...  blink.gif  cia kur prie bruklino viesbutis vaiduoklis...

na nezinau, as ten ne kojos nenoriu kelt. o ka apie vestuves kalbet...
o gal ko nezinau? lotuliukas.gif

maistas ten labai prastas ir aplinka man schmoll.gif man ten vestuvems netinka schmoll.gif nebent kokiam baliui, gedulingiems pietums
Atsakyti
as tai nesu buvusi, bet man ir pirmo ispudzio is lauko uztenka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:36)
as tai nesu buvusi, bet man ir pirmo ispudzio is lauko uztenka rolleyes.gif

mes ten gedulingus pietus turejom schmoll.gif tai iskart fantazija atsoko ten kazka svesti doh.gif
Atsakyti
o kuri vieta siauliuose ar aplink juos patinka?
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:52)
o kuri vieta siauliuose ar aplink juos patinka?

didziausia ispudi padare www.miegoklinika.lt
ten ir sventeme vestuves
Atsakyti
ten tikrai grazu:)
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 14, 09:34)
ten tikrai grazu:)

ir kaina nesikandzioja
mes uz 1 teritorija mokejom 3000 lt (be maisto), ja galejom naudotis jau nuo treciadienio ir naudojomes iki sekmadienio velaus vakaro, be jokiu papildomu mokesciu mirksiukas.gif plius i ta kaina galejom naudotis pirtimi kiek tik norejom, ten visur svaru, baldai apynauji, seimininkes nuostabiai skaniai ruosia maista, karstu tokios porcijos,kad doh.gif vos suvalgyt galima doh.gif
Atsakyti