Vikune, o kiek pas jus zmoniu? Ir su kuo Verdabell'oj kalbejot?
mums viska pasakojo moteris...tai jai labai nepatiko, kad pas mus tokios mazos vestuves (30 zmoniu). reiktu moketi kaip uz 40, jei noretumem pas juos svesti. mes "tik 4 savaitgaliai per menesi". aisku, tai verslas, kiekvienas ziuri kuo daugiau naudos. bet mums atsoko fantazija - ne musu kisenei...
bet is pazistamu girdejau apie maista - labai labai labai gyre... ir siaip problemu neturejo:)
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:20)
Vikune, o kiek pas jus zmoniu? Ir su kuo Verdabell'oj kalbejot?
mums viska pasakojo moteris...tai jai labai nepatiko, kad pas mus tokios mazos vestuves (30 zmoniu). reiktu moketi kaip uz 40, jei noretumem pas juos svesti. mes "tik 4 savaitgaliai per menesi". aisku, tai verslas, kiekvienas ziuri kuo daugiau naudos. bet mums atsoko fantazija - ne musu kisenei...
bet is pazistamu girdejau apie maista - labai labai labai gyre... ir siaip problemu neturejo:)
jei pageidauji ju firminio patiekalo, tai jie augna avinus ir reikalui esant daro tikrus kibinus su sultiniu liuks skonis
ooo.... idomiai kaip:)
lankstuke maciau grazius aviukus, nemaniau kad jie i kibinus...
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:26)
ooo.... idomiai kaip:)
i kibinus ta sodyba labai megsta uzsienieciai
siaip labai verdabeloj gerai del susisiekimo - taxa paemei ir namuose:)
dar mamukas mano vakar pasakojo, kad girdejo gerus atsiliepimus apie.... salduve... cia kur prie bruklino viesbutis vaiduoklis...
na nezinau, as ten ne kojos nenoriu kelt. o ka apie vestuves kalbet...
o gal ko nezinau?
dar mamukas mano vakar pasakojo, kad girdejo gerus atsiliepimus apie.... salduve... cia kur prie bruklino viesbutis vaiduoklis...
o gal ko nezinau?
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:32)
siaip labai verdabeloj gerai del susisiekimo - taxa paemei ir namuose:)
o gal ko nezinau?
o gal ko nezinau?
maistas ten labai prastas ir aplinka man man ten vestuvems netinka nebent kokiam baliui, gedulingiems pietums
as tai nesu buvusi, bet man ir pirmo ispudzio is lauko uztenka
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:36)
as tai nesu buvusi, bet man ir pirmo ispudzio is lauko uztenka
mes ten gedulingus pietus turejom tai iskart fantazija atsoko ten kazka svesti
o kuri vieta siauliuose ar aplink juos patinka?
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 13, 15:52)
o kuri vieta siauliuose ar aplink juos patinka?
didziausia ispudi padare www.miegoklinika.lt
ten ir sventeme vestuves
ten tikrai grazu:)
QUOTE(VikiPiki @ 2009 03 14, 09:34)
ten tikrai grazu:)
ir kaina nesikandzioja
mes uz 1 teritorija mokejom 3000 lt (be maisto), ja galejom naudotis jau nuo treciadienio ir naudojomes iki sekmadienio velaus vakaro, be jokiu papildomu mokesciu plius i ta kaina galejom naudotis pirtimi kiek tik norejom, ten visur svaru, baldai apynauji, seimininkes nuostabiai skaniai ruosia maista, karstu tokios porcijos,kad vos suvalgyt galima