QUOTE(VikiPiki @ 2009 01 19, 19:56)
ar ne paslaptis, kada zadat svesti miego klinikose ir kuria sale imat?
as labai noreciau meiles salej, bet MB kažko priešgyniauja net nemates gyvai (aš su drauge naujaja sale aplankiau). tai va, vesiuos ji ten ir imsiuos itikinejimo meno:)
man asmeniskai vietai taupyti nesinori, geriau jau kukliau pavalgyt:)
gerai, kad del fotografo bent jau uztikrinti esam:)
o daugiau dar simtas ir vienas rupestelis....
Mano brangiausiam,tai labai patiko, jau sudareme sutartele ir uzsisakeme Meiles sale liepos 18-19 dienai.
Papildyta:
QUOTE(sauluzexxx @ 2009 01 21, 00:31)
mes sventeme savo vestuves geguzes men. Elektra ten sutvarkyta ir skaitliuku neismusineja. To nebudavo ir anksciau, nes ten esu sventusi ne viena karta ir prirodziusi kitiems
mes taip aikstele apsisviete buvom
Na zinok teisingai girdejo,kad ten buvo su elektra problemyciu... nes buvo mano brolio vestuves ir muzikantams sudege koloneles, dar kazkas, zodziu kilo labai daug problemu, nes neuzteko elektros muzikantams ir visas vestuves jie grojo tik is jamachos sklindancia muzika. Gerai,kad buvo kitu dalyku kas nuotaika pakele, nes del muzikos buvo vestuves sugadintos... visi sveciai liko apake ir negalejo patiketi,kad tokioje vietoje, kurioje sitiek pinigu investuota, nera elementaraiusios elektros atvesta. Tiesa, dar sveciai sekmadienio ryta net negalejo plauku issidziovinti, nes neveike net plauku dziovintuvai. Bet nuo tada sake viska sutvarke ir atvede elektra dar is kazkur. Tai va, reikia tiketis,kad dabar nekils problemu
nors manau,kad tikrai viska sutvarke