Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

QUOTE(AXTA @ 2008 09 19, 18:25)
labas visoms,niekas nieko nebeiesko?visos surado? smile.gif
as siandien snekejau su drauge siauliete tai ispeike mano issirinktas vietas,reiks ieskot nauju smile.gif .
dar sake kad gale medelyno pastate kazkokia sale,ir dabar aplinka tvarko,gal kas ka girejot??dar noreciau atsiliepimu apie smaku smaka.nors idealialusia butu kur nors prie vandens..

Ar turi galvoje "Pakeleiviai" kavinę, o gal ji užeiga... yra tokia Bielskio g. 91, Vinkšnėnų k. važiuojant aplinkeliu - tai ji prie pat kelio... O aš tikriausiai lėksiu į savo gimtinę veselios švęsti, esu nusižiūrėjusi vieną vietą.., tik dar laukiu savo geros draugės įspūdžių mat ji greitu laiku ten vyro tetos vestuves žada toj vietoj atšokt - tai galėsiu iš patikimų lūpų visko išsiklausinėt. Jeigu viskas gerai - tai labai norėčiau Švėkšnos bažnyčioje susituokti. Ten laaaaabai gražu.
Atsakyti
Galiu pasakyti apie Smaku Smaka...uzsisake staliuka sestadieni romantiskai pavakarienaiut antram aukste...tikejomes ramiai pabuti...bet...atvaziavom, toj didelej salej kazka svente, nebuvo uzdaryta niekas, tai galejai svecius visus matyt...antram aukste vyko irgi balius, vaikai rekauja, ot kokia romantiska vakariene...kiek supratau rusy yra dar viena sale tai ten irgi rinkosi sveciai...trys baliai vienu metu..o mes lankytojai ateje ramiai pasedet nelabai ir galejom sad.gif tuo paciu metu buvo stalas paruostas 8 zmonem vakarienei...vienu zodziu, db daro taip, kad tik atsipirktu kuo greiciau.Aisku, jei nori visa kavine nuomotis tik savo sventei, tai neaisku kokia kaina butu, kad padengtum 3 baliu pelna...
Atsakyti
sveikutes gal ka esate girdeje apie rokynes dvara? www.rokyne.lt
idomu butu suzinoti apie maista ir visa kita...
Atsakyti
QUOTE(Novia @ 2008 08 17, 22:51)
Jovitaite , jei domina adresai, kainos ir t.t.. galiu atsiusti sarasiuka, kuri sudariau su siu metu nuotaku pagalba  ax.gif tik emeila parasyk  rolleyes.gif

buciau lb dekinga ir as uz sarasiuka.mano emailas [COLOR=yellow]ramaskytexxx@gmail.com
Atsakyti
sveikutes, salia Siauliu atsidare labai nauja Sodyba, ji dar kiek zinau niekur nesireklamuoja. buvau ten, tai man patiko, ir uzsisakiau vasarai! smile.gif
sodyba yra vaziuojant link radviliskio, jei zinot kur duonos kioskelis prie kairiu, tai ten senaktis posukis i kaire. yra iskaba prie sodybos. nuomos kaina 2000lt uz sale, nakvyne 20 lt zmogui, jie siulo seiminikes ir kaviniu meniu, gali neimt jei nenori. seimininkiu maistas apie 80 lt zmogui. Aplinka dar nebaigta tvarkyti, bet sake iki vasaros dar bus prudas, ir galbut pirtis. jei kam idomu tai duodu telefona savininkes
Jolanta 868677437
Sekmes ieskancioms smile.gif
Atsakyti
Gal zinote kas ka nors gero vaziuojant link Kelmes nuo Siauliu? Ar Kelmes apylinkese? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 01 13, 01:18)
Gal zinote kas ka nors gero vaziuojant link Kelmes nuo Siauliu? Ar Kelmes apylinkese? 4u.gif

www.azuoluslenis.lt arba www.miegoklinika.lt
Atsakyti
sveikos:)

kadangi jusu visu patirtis idomi ir vertinga, gal kam pravers ir mano ispudziai:

paliko gera ispudi - pries kelias dienas nuvykom apziureti. daug erdves, grazi aplinka, jauku ir galima pagal kisene pasirinkt, yra ne viena sale.
man asmeniskai meiles salos sale patiko...ten net puost sales nereiktu, ir taip grazu... cia kazkada buvom pirtele issinuomave, paskui gimtadieni sventem - be jokiu seimininku priekabiu, viskas ok:) bet toli gan nuo siauliu, misko keliukais (o ziema tai tikrai nepatogu...).
meiles sake apie 60 zmoniu - 5000lt

dar nauja sodyba vartus atvere kalniskiu kaime, link uzvencio. ji tik metus dar gyvuoja, labai nauja, labai svezia:) pora kartu sventem ten gimtadienius.
trumpai: vienkiemis, salia misko, grazi aplinka, sklupturos is medzio, kalvystes darbai, jauki didele sale, pirtis, kubilas ir malonus seimininkas. yra miegamieji kambariukai. kaina nemaza, tolokai nuo siauliu.
visos sodybos nuoma (sale + pirtis+ kubilas) (apie 30-40 zmoniu, bet reikia tikslinti) - 4,5000 lt

praeitais metais draugu vestuves sventem pageluvyj (vienoje is tu dvieju sodybu - salomejos seimininku, visai salia ezero). negaliu pasakyt, kad patiko, kazkaip man ten daugiau minusu... mazas kiemas, nepatogus parkavimas, maistas siaip sau. nelabai sventine aplinka isvis, nedaro ispudzio.
sodyba 70 zmoniu draugams su maistu ir alkoholiu kainavo 8000 lt

tolimesne sodyba prie geluvos ezero maciau tik is lauko. didele labai, primena vasaros stovykla:)

kazkam reikejo sodybos kelmes rajone, tai vasara buvom dar vienose vestuvese - senuoju kelmes plentu vaziuojant i kaire reikia pasukt. ant upelio kranto, iki 30 zmoniu, su virtuve (nebloga visai). jei kam labai reikes skambinsiu draugei prasyt kontaktu:)

tai tiek:) artimiausiu metu zadam apvaziuot dar sodybu siauliu rajone, galesiu papasakot kas ir kaip ir uz kiek:)

Papildyta:
oi, nepaminejau pirmosios sodybos pavadinimo - miego klinikos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 01 18, 20:35)
sveikos:)

kadangi jusu visu patirtis idomi ir vertinga, gal kam pravers ir mano ispudziai:

paliko gera ispudi - pries kelias dienas nuvykom apziureti. daug erdves, grazi aplinka, jauku ir galima pagal kisene pasirinkt, yra ne viena sale.
man asmeniskai meiles salos sale patiko...ten net puost sales nereiktu, ir taip grazu... cia kazkada buvom pirtele issinuomave, paskui gimtadieni sventem - be jokiu seimininku priekabiu, viskas ok:) bet toli gan nuo siauliu, misko keliukais (o ziema tai tikrai nepatogu...).
meiles sake apie 60 zmoniu - 5000lt

dar nauja sodyba vartus atvere kalniskiu kaime, link uzvencio. ji tik metus dar gyvuoja, labai nauja, labai svezia:) pora kartu sventem ten gimtadienius.
trumpai: vienkiemis, salia misko, grazi aplinka, sklupturos is medzio, kalvystes darbai, jauki didele sale, pirtis, kubilas ir malonus seimininkas. yra miegamieji kambariukai. kaina nemaza, tolokai nuo siauliu.
visos sodybos nuoma (sale + pirtis+ kubilas) (apie 30-40 zmoniu, bet reikia tikslinti) - 4,5000 lt

praeitais metais draugu vestuves sventem pageluvyj (vienoje is tu dvieju sodybu - salomejos seimininku, visai salia ezero). negaliu pasakyt, kad patiko, kazkaip man ten daugiau minusu... mazas kiemas, nepatogus parkavimas, maistas siaip sau. nelabai sventine aplinka isvis, nedaro ispudzio.
sodyba 70 zmoniu draugams su maistu ir alkoholiu kainavo 8000 lt

tolimesne sodyba prie geluvos ezero maciau tik is lauko. didele labai, primena vasaros stovykla:)
kazkam reikejo sodybos kelmes rajone, tai vasara buvom dar vienose vestuvese - senuoju kelmes plentu vaziuojant i kaire reikia pasukt. ant upelio kranto, iki 30 zmoniu, su virtuve (nebloga visai). jei kam labai reikes skambinsiu draugei prasyt kontaktu:)

tai tiek:) artimiausiu metu zadam apvaziuot dar sodybu siauliu rajone, galesiu papasakot kas ir kaip ir uz kiek:)

Papildyta:
oi, nepaminejau pirmosios sodybos pavadinimo - miego klinikos. 4u.gif

kiek teko pabuvoti sodybose-tai miego klinika geriausia ir priimtiniausia kaina 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes taip pat apziurejom miego klinika ir ten ruosiames svesti biggrin.gif kainos taip pat yra ivairios pirmoji sodyba 3000lt, antroji 4000lt, trecioji 5000lt. Na aisku pagal kaina,tai galima rasti Kelmes rajone ir uz 2000lt, bet kokybes nebus tokios jau geros. Bet taupant pinigelius galima ir jas imti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliki @ 2009 01 19, 12:36)
Mes taip pat apziurejom miego klinika ir ten ruosiames svesti biggrin.gif  kainos taip pat yra ivairios pirmoji sodyba 3000lt, antroji 4000lt, trecioji 5000lt. Na aisku pagal kaina,tai galima rasti Kelmes rajone ir uz 2000lt, bet kokybes nebus tokios jau geros. Bet taupant pinigelius galima ir jas imti biggrin.gif

ar ne paslaptis, kada zadat svesti miego klinikose ir kuria sale imat?
as labai noreciau meiles salej, bet MB kažko priešgyniauja net nemates gyvai (aš su drauge naujaja sale aplankiau). tai va, vesiuos ji ten ir imsiuos itikinejimo meno:)
man asmeniskai vietai taupyti nesinori, geriau jau kukliau pavalgyt:)
gerai, kad del fotografo bent jau uztikrinti esam:)
o daugiau dar simtas ir vienas rupestelis.... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2009 01 19, 17:56)
ar ne paslaptis, kada zadat svesti miego klinikose ir kuria sale imat?
as labai noreciau meiles salej, bet MB kažko priešgyniauja net nemates gyvai (aš su drauge naujaja sale aplankiau). tai va, vesiuos ji ten ir imsiuos itikinejimo meno:)
man asmeniskai vietai taupyti nesinori, geriau jau kukliau pavalgyt:)
gerai, kad del fotografo bent jau uztikrinti esam:)
o daugiau dar simtas ir vienas rupestelis.... ax.gif

kai vyras pamatys realiai sale ir atsileis, patiks ir jam. Tai vietai abejingu nera 4u.gif
ar tavo vyras megsta zvejoti? Jei taip-tai pasakyk,kad ten daug zuvies 4u.gif mano vyras po vestuviu tik ten ir lekia zvejoti mirksiukas.gif
Atsakyti