QUOTE(AXTA @ 2008 09 19, 18:25)
labas visoms,niekas nieko nebeiesko?visos surado?
as siandien snekejau su drauge siauliete tai ispeike mano issirinktas vietas,reiks ieskot nauju .
dar sake kad gale medelyno pastate kazkokia sale,ir dabar aplinka tvarko,gal kas ka girejot??dar noreciau atsiliepimu apie smaku smaka.nors idealialusia butu kur nors prie vandens..
as siandien snekejau su drauge siauliete tai ispeike mano issirinktas vietas,reiks ieskot nauju .
dar sake kad gale medelyno pastate kazkokia sale,ir dabar aplinka tvarko,gal kas ka girejot??dar noreciau atsiliepimu apie smaku smaka.nors idealialusia butu kur nors prie vandens..
Ar turi galvoje "Pakeleiviai" kavinę, o gal ji užeiga... yra tokia Bielskio g. 91, Vinkšnėnų k. važiuojant aplinkeliu - tai ji prie pat kelio... O aš tikriausiai lėksiu į savo gimtinę veselios švęsti, esu nusižiūrėjusi vieną vietą.., tik dar laukiu savo geros draugės įspūdžių mat ji greitu laiku ten vyro tetos vestuves žada toj vietoj atšokt - tai galėsiu iš patikimų lūpų visko išsiklausinėt. Jeigu viskas gerai - tai labai norėčiau Švėkšnos bažnyčioje susituokti. Ten laaaaabai gražu.