Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

Blugo broliuose girdejau maistas neskanus ir jei miegosit virsuj, tai negalesit miegot del muzikos. Audruvis labai geri atsiliepimai buvo smile.gif
Atsakyti
Kur girdejai apie Audruvi? Gal daugiau info turi?
Atsakyti
QUOTE(Guapo @ 2008 09 10, 21:09)
Kur girdejai apie Audruvi? Gal daugiau info turi?

laba,pati as ten nebuvus bet siu metu Siauliu planuotojos ji giria.nors nuomoniu yra ivairiu vieniems maistas neskanus ,kitiems aptarnavimas prastas,o dar ir nepigu.,,
as skambinausi jiems prie 2 savaites tai jokiu uzsakymu dar nedaro nes nezino kokios kainos bus kitamet prades gruodi sausi,siuo metu yra apie 150-200 lt zmogui,ieina viskas dar galima kazkiek savo gerimu atsinesti.uz nakvyne 30zmoniu 3400lt..
Jei ka daugiau zinosiu parasysiu
Atsakyti
labas,mergytes,man irgi labai labai reiketu tu sarasiuku.gyvenu izsieni,po truputi ziurimes per interneta,bet apie siaulius ten labai mazai info.tad labai prasau pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jugajuga @ 2008 09 11, 20:50)
labas,mergytes,man irgi labai labai reiketu tu sarasiuku.gyvenu izsieni,po truputi ziurimes per interneta,bet apie siaulius ten labai mazai info.tad labai prasau pagalbos 4u.gif

sveika,man ta sarasiuka atsiunte sejle,bet ji kazkur prapuolus dabar,atsiusk man savo elekt pasto adresa,bandysiu tau persiust.kokiam uzsieni ese?
Atsakyti

as skambinausi jiems prie 2 savaites tai jokiu uzsakymu dar nedaro nes nezino kokios kainos bus kitamet prades gruodi sausi,siuo metu yra apie 150-200 lt zmogui,ieina viskas dar galima kazkiek savo gerimu atsinesti.uz nakvyne 30zmoniu 3400lt..
[/quote]
sveikute axta,o tu visiems is sarasiuko skambinaisi,ir ar visi uzsakymu per anksti nepriima?issigandau dabar,kad grizus galiu nieko nepest blink.gif
Atsakyti
[quote=jugajuga,2008 09 13, 00:35]
[/quote]
sveikute axta,o tu visiems is sarasiuko skambinaisi,ir ar visi uzsakymu per anksti nepriima?issigandau dabar,kad grizus galiu nieko nepest blink.gif
[/quote]
oj ne tik Audruviui.na gal data jie ir uzsakytu,bet jokios informacijos del kainu negali suteikti.tai tu kai grisi papasakok kas suzinojai,bus labai idomu
Atsakyti
O gal mergaitės ką žinot apie naują sodybą (šiaudiniu stogu) važiuojant link Joniškio, kitaip sakant pakeliui link Kryžių kalno prie pat kelio išdygo naujutėlaičiai statiniai, panašu, kad kaimo turizmo sodyba, tačiau kol kas ten jokios gyvasties nemtyt.. gal kas ką girdėjot?
Atsakyti
Laba vakara,

dabar ta sodyba vadinasi Karciama.. turejo atsidaryti nuo rugsejo 1.. bet kaip ten yra, tai neaisku g.gif as kiek pravaziuoju pro sali, tai kolkas aplink tuscia.. tai ir nzn ten veikia ar ne unsure.gif
Atsakyti
labas visoms,niekas nieko nebeiesko?visos surado? smile.gif
as siandien snekejau su drauge siauliete tai ispeike mano issirinktas vietas,reiks ieskot nauju smile.gif .
dar sake kad gale medelyno pastate kazkokia sale,ir dabar aplinka tvarko,gal kas ka girejot??dar noreciau atsiliepimu apie smaku smaka.nors idealialusia butu kur nors prie vandens..
Atsakyti
Girdejau, kad Smaku smake skaniai valgyti gamina, deja ten aplinkos kol kas dar nera.. Zinau, kad sia vasara buvo svenciamos keletas vestuviu Audruvyje. Gal kam teko dalyvauti? Laaabai jau noretusi atsiliepimu is pirmu lupu smile.gif
Atsakyti
laba mergaites 4u.gif

ziuriu nemazai matytu veiduku yra cia.. blush2.gif perskaiciau visa tema ir visos sodybos vardinamos tos pacios.. isvada - su vieta siauliuose labai sunku doh.gif
Atsakyti