Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

Sveikos mergaitės. Kadangi mintimis vestuvių puotą planuoju išanksto ir ją numatę esam tik pavasariui sodybų paieškas mūsų šventei pradėjom Pamario krašte (gimtinėje) smile.gif Šį savaitgalį lėksiu į Ventės ragą. Jei kam bus įdomu - galėsiu pasidalint įspūdžiais. Tiesa, pasiguosiu... darbe kolektyvas sukritikavo mano norą ruoštis vestuvėms.. rolleyes.gif ne va "perdegsiu" iki pavasario... tai kad nėra jau taip "blogai" tik noriu, kad žiūrint į nuotraukas būtų ką prisiminti... ir kad paskambinus išsirinktos sodybos šeimininkams ar muzikantams neišgirščiau, kad jau pavėlavau.. g.gif O ką Jūs manot kada reikia pradėti planuoti vestuves?
Atsakyti
QUOTE(jovitaite @ 2008 08 28, 17:05)

realiai merginos pradejo planuoti nuo 2008 01 01 taip kad tikrai ne per anksti ax.gif
tas "perdegimas" labai laikinas dalykas.. atsibosta.. palieki ramybej po menesio vel domiesi biggrin.gif

PS: vakar buvom pas filmuotoja, tai jau buvom paskutinieji liepos menesiui... visas menuo uzimtas... (apie kitus menesius nezinau..) manau tai ir parodo ar dar reikia laukti, ar jau laikas blush2.gif
Atsakyti
Auksinis posakis - kas pirmesnis, tas gudresnis biggrin.gif
Atsakyti
Savaitgalį apžiūrėjau kelias pamario sodybas Ventėje. Kraštas šis įspūdingas, tačiau kainos irgi geros. Nusiūrėjau "Ventainė" pavadinimu restoranėlį ant marių kranto. Kaip el. paštu informavo pati šeimininkė tai maistas 1 žmogui kainuotų 120 Lt. + 80 Lt. nakvynė. Deja, tik vieta įspūdinga... matosi kopos ir pan. tačiau salė kur ne va turėtų vykti vestuvės man labiau priminė į konferencinę, o ne vestuvėms ar kokiai kitai puotai skirtą vietą. Labiausiai nustebino tai, kad svečiai turėtų sėdėti ant paprastų, neišvaizdžių konferencinių (juodos spalvos) standartinių kėdžių. Jų net papuošti nebūtų kaip (turiu galvoje paslėti tuos neišvaizdumo trūkumus). Iškart perspėjo, kad neužsiema jokia nei stalo nei patalpos puošyba, žodžiu, jeigu Jums reikia - samdykitės patys. Labiausiai patiko kambariai - tvarkingi, švarūs, kai kurių kambarių langai į marių pusę. Per liukso kambario langą (kurį mėgsta jaunieji) matosi kopos (geru oru). Buvau užsukus ir į "Kitai" pavadinimu restoranėlį, tik dėl kainų įvairovės pasiteirauti, mat ta vieta puikiai pažįstama - vyrai čia (tvenkiniuose) mėgsta pažvejoti. Net ir man čia miela žvejyba, nes kimba nepriklausomai nei nuo oro nei ar rytas ar vakaras... žodžiu "Kintai" meškeriotojų rojus biggrin.gif tai kainos čia apvaliausios - 250 Lt. žmogui. (čia su maistu ir nakvyne).
Atsakyti
as siandien internete netiketai atradau Pirciu sleni,vaziuojant link Radviliskio.atrodo tai labai gerai.bet manau kad jie nedaro su maistu.gal kas ka gidejo apie juos?
Atsakyti
Laba vakara, labai dziaugiuosi, kad yra toks puslapis kur tiek daug puikios informacijos. Mano vestuves kitos vasaros gale, bet jau noretusi pasiziurineti kokia vietcike biggrin.gif Cia labai daug naudingos informacijos. Gal galetumete ir man atsiusti ta stebuklinga sarasiuka blush2.gif mano emailas shpirti@one.lt
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 09 01, 13:25)
as siandien internete netiketai atradau Pirciu sleni,vaziuojant link Radviliskio.atrodo tai labai gerai.bet manau kad jie nedaro su maistu.gal kas ka gidejo apie juos?

Mes šventėm prieš porą metų draugų mergvakarį ir bernvakarį vienoje iš pirčių, o kitoje pirtyje vyko vestuvės. Man tai schmoll.gif , kažkaip mes ten linksminomės, kitoje pirtyje vyresnių žmonių kompanija taip pat šventė kažką. Kai baseine lauko maudėmės, tai ir vestuvių svečiai šalia marširavo. Gavosi, kad visis kieme buvom kartu. Mum tai kas, nekreipėm dėmesio, bet vestuvininkam kažin ar labai smagu. Jeigu kam priimtina aplink pašaliniai žmonės, tada gal ir nieko. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zalina25 @ 2008 09 01, 19:42)
labai daug naudingos informacijos. Gal galetumete ir man atsiusti ta stebuklinga sarasiuka blush2.gif
panos, jei kas turit ir negaila, gal paviešinkit tą sąrašiuką? 4u.gif Būtų paprasčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniux`s @ 2008 09 02, 12:27)
Mes šventėm prieš porą metų draugų mergvakarį ir bernvakarį vienoje iš pirčių, o kitoje pirtyje vyko vestuvės. Man tai  schmoll.gif , kažkaip mes ten linksminomės, kitoje pirtyje vyresnių žmonių kompanija taip pat šventė kažką. Kai baseine lauko maudėmės, tai  ir vestuvių svečiai šalia marširavo. Gavosi, kad visis kieme buvom kartu. Mum tai kas, nekreipėm dėmesio, bet vestuvininkam kažin ar labai smagu. Jeigu kam priimtina aplink pašaliniai žmonės, tada gal ir nieko. smile.gif

labai teisingai Agniux parase ---
ten vestuviu nesvesciau --- g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute© @ 2008 09 04, 16:41)
panos, jei kas turit ir negaila, gal paviešinkit tą sąrašiuką?  4u.gif Būtų paprasčiau smile.gif

del viesinimo nezinau ar tai gera ideja..
vis delto ten zmoniu kontaktai - telefonai, adresai, kainos.. o ne visi skelbiasi ir gal net nevisi nori buti paskelbti..
tai nelabai noreciau ir viesinti..
tas saraselis yra 2008 m. nuotaku paste mirksiukas.gif

o be to as visoms prasancioms visad nusiunciu rolleyes.gif

PS: ateityje galit prasyti tiesiai i AZ bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 04 rugsėjo 2008 - 21:02
Merginos, ar nesate pasidomejusios "Plugo broliais". cia netolis joniskio ax.gif gal siaip kokiu atsiliepimu esat girdejusios? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos superines smile.gif Gal kas turit kokios informacijos apie Audruvio sodyba Joniskio rajone. Gal kas ar kieno draugai/es svente ten ka nors..mes galvojam ten savo vestuves daryti, tad labai noretusi atsiliepimu. Aciu!
Atsakyti