Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Šiauliuose ir jų apylinkėse

o as net sarase pasirasius turejau, kad neturi g.gif
kas sake nezinau.. kazkur perskaiciau.. tai gal anksciau neturejo, o dabar jau susirado? unsure.gif

as net pati vien todel ten nevaziavau, nes galvojau, kad neturi doh.gif

zodziu tada atsiprasau, uz klaidinancia informacija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 08 22, 15:52)
o as net sarase pasirasius turejau, kad neturi  g.gif
kas sake nezinau.. kazkur perskaiciau.. tai gal anksciau neturejo, o dabar jau susirado?  unsure.gif

as net pati vien todel ten nevaziavau, nes galvojau, kad neturi  doh.gif

zodziu tada atsiprasau, uz klaidinancia informacija  blush2.gif

Tikrai verta nuvžiuoti tenais thumbup.gif Aš gaila, jau nebegavau vietų sad.gif Bet šeimininkės tenais tikrai fainos ir skaniai daro smile.gif nu tiksliai pasakysiu po poros savaičių thumbup.gif
Atsakyti
na ka niekas nebeplanuoja? g.gif

prie viso saraso, kuris buvo anksciau siulau naujai atsidariusias kavines/uzeigas.. gal kam patiks? man jos super... tik skirtos didesniam zmoniu skaiciui ax.gif

Smaku smakas www.smakas.lt

ir man dar labai grazi vaziuojant link Meskuiciu netoli uz Siauliu po kaire puse nauja kavine, turetu atsidaryti rugsejo pirma.. matosi is tolo didele sale bigsmile.gif su siaudiniu stogu kaip kad dvarkiemio

gal dar kas naujas patalpas zinot? as bent jau bevazinedama nesusiduriau daugiau blush2.gif
Atsakyti

=Leilita,2008 08 18, 12:35]
meginos, kurios užsisakinėjo audruvį, gal galit pasakyt prieš kiek maždaug laiko reikia tai padaryti? na prieš kiek laiko jūs užsisakėt? smile.gif

Sejle, o galima ir man ta sąrašiuką su kontaktais ir kainom? blush2.gif būčiau labai dėkinga. mano meilas viktorijakis@gmail.com
[/quote]

nežinau tiksliai prieš kiek, bet vieni mano pažįstami planuoja vestuves kitų metų liepą, o patys gyvena ne Lietuvoje - tai grįžę šį mėn. tarėsi dėl kitų metų. Girdėjau, kad tikslias kainas pasakys ir susiderins meniu (kainas) tik po Naujų, bus brangiau sad.gif kaip ir visur kainos tik aukštyn ir aukštyn
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitaite: 25 rugpjūčio 2008 - 20:16
uztat ir sugalvojom vestuves daryt siais metais.. nes dar pora meteliu palaukus kazin kas desis blink.gif
Papildyta:
kai nuvaziavome i kaimo kleti, tai pasake, kad jau 2 ar tai 3 savaitgaliai uzsakyti liepos menesiui kitiems metams.. sake liepos 4 ir gale.. tai vidurys laisvas buvo blush2.gif

jau pagal tai galima sprest, kad ner ko laukt jei norit - tai ir uzsakinekit blush2.gif

nes bus kaip mums, kad is po noses nugvelbe doh.gif
Atsakyti
labas,gal gali man,prasau,atsiusti Arijaus kordinates tel ar emaila,bandysiu suzinot ar jis gali ka pravesti in english.
o del audruvio,gal kas sventet ten savo vestuves ir galetumet pasidalinti ispudziais???,nes MB ten labiausiai patinka,na cia tik pagal interneto puslapius..grisim lapkriti i Lietuva reiks gyvai nuvaziuot paziuret..o mane kazkodel traukia Uzvencio malunas dar jei iseitu susituokt Tytuvenu vynuolyne..
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 08 25, 08:18)
gal dar kas naujas patalpas zinot? as bent jau bevazinedama nesusiduriau daugiau  blush2.gif
atsiliepimų matyti, kad jie eina be cenzūros t.y. neatrenka tik teigiamai pasisakančių žmonių atsiliepimus.
o šiaip ten erdvu, manau turėtų būti visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaMbiZe @ 2008 08 22, 20:56)
Tikrai verta nuvžiuoti tenais  thumbup.gif  Aš gaila, jau nebegavau vietų sad.gif Bet šeimininkės tenais tikrai fainos ir skaniai daro smile.gif nu tiksliai pasakysiu po poros savaičių  thumbup.gif

na va ka tik snekejau su uzvencio maluno seimininke,ispudi paliko ne koki,gal tik tel,bet kai paprasiau papasakoti ka jie siulo,ji man neturejo ka atsakyti.kainuoja-5000 uz sale ir nakvyne.sejle,tu buvai teisi maisto jie nedaro,o tik gali rekomenduoti imones kurios uzsiima maisto gamyba,kai paklausiau kiek tai kainuoja,gal zino ji atsake kad ji tuo nesidomi.tokios tokeles...
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2008 08 26, 17:42)
na va ka tik snekejau su uzvencio maluno seimininke,ispudi paliko ne koki,gal tik tel,bet kai paprasiau papasakoti ka jie siulo,ji man neturejo ka atsakyti.kainuoja-5000 uz sale ir nakvyne.sejle,tu buvai teisi maisto jie nedaro,o tik gali rekomenduoti imones kurios uzsiima maisto gamyba,kai paklausiau kiek tai kainuoja,gal zino ji atsake kad ji tuo nesidomi.tokios tokeles...

praeitais metais buvo 1000 siais jau 5000 ?! blink.gif gerai kainos kyla... ar ten skirtingos sales yra? unsure.gif

AXTA, o kada jus planuojat? blush2.gif
Atsakyti
dar tiksliai nez,bet manau,geguzes viduri.man pirmiausia reikia baznycia suderint,jei tai imanoma,nes mb ne katalikas,net nekrikstytas,ir net ne lietuvis,todel realiai mes nei baznycioj negalim tuoktis,nei kursu lankyti.bet manau turi but kazkokia iseitis,reikia pasiskambint i siauliu katedra,bet as kazkodel nedristu ir vis atidelioju...salia katedros uzaugus ten visus sakramentus gavus,ten ir noreciau susituokt,bet jei neleis,reiks bandyti kitur,kur paprasciau..
Atsakyti
tame dideles problemos nera (jei jis noretu juo tapti.. ) tai praeis baznycioj visus kursus.. pakrikstys, 1 komunija ir leis ax.gif
na jei nenori sunkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 08 26, 19:46)
tame dideles problemos nera (jei jis noretu juo tapti.. ) tai praeis baznycioj visus kursus.. pakrikstys, 1 komunija ir leis  ax.gif
na jei nenori sunkiau smile.gif

ne nenori,na jei ta butu vienintele iseitis,gal del manes ir padarytu,bet juk tai butu netikra,nors kiek is tiesu musu netikru krikscioniu aplinkui...matysim,gal kaip nors
Atsakyti