vakar maxima bazej buvau tai lb daug baltukiu po25litus labai aukstos ir grazios. O siaip ar gali buti maximoj mini mark??? nes kazkokios lb idomios dvi buvo ziedeliai kokiu 3cm plocio ir juodi su baltom demelem, bet nepirkau, nes tik po tris pumpuriukus ir po 1 ziedeli... pagailejau piniu , bet prastai del to miegojau nakti... . Ir dar ejau ten pro sandeli tai maciau visa stelaza baltu orchiu, bet visos suvytusios suglebusios, idomu kur jie jas des????bet ju ten kokiu 100 vazoniuku buvo nesveikai daug
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 20, 12:01)
Nekantruolės, aišku, kad duotų, tiksliau padovanotų, čia jokių problemų. Bet pirmiausiai aš turiu tas gėles gauti, mano sesuo ne Lietuvoj gyvena. Taigi pirmiausiai aš siuntinio sulaukiu, o tada jau jums rašysiu Tinka?
P.S. Jei viskas pagal planą, gėlytės šiandien link Lietuvos pajudės
P.S. Jei viskas pagal planą, gėlytės šiandien link Lietuvos pajudės
o jetau, tai mes cia gal tada nepretenduojam , deze geliu gi neatsius ???
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 20, 12:05)
ne Lietuvoj girdi, naujute? Gal mes palauksim tada, kol tau atkeliaus, matysi, ar viskas tvarkoje, o tuo tarpu ir orai kiek atsils tai mes jau uzsisakom
joa, as isivaizdavau kad cia Kaune kur nors
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 20, 12:21)
Kad tik viskas gerai būtų, nes dar nėra labai šilta Ir tikuosi, kad daugiau įdės, žiūrint kiek tas žmogus apsiims vežti....
naujute, mikuotuke - viena bendraamžė, kita bendravardė
naujute, mikuotuke - viena bendraamžė, kita bendravardė
dar gal ir bendru augaliuku turim ?
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 20, 12:52)
tikrai ne Vilniui
kybartuose
bet siuncia i kitus miestus, greitai labai (esu is jos pirkusi)
QUOTE(naujute @ 2009 03 20, 12:54)
o jetau, tai mes cia gal tada nepretenduojam , deze geliu gi neatsius ???
as vistiek labai noreciau ka cia tos pasto/atvezino islaidos jei tik butu galimybe na, jei neves, tai nieko tokio
bet as jau net vieta ka tik paruosiau busimai gyventojai
o as paziurejau simmonnetes profili, gi tik nesenai gimtadieni atsvente, tai su juo tada tave, kaip sakoma geriau veliau negu niekada
o nezinote, zalioje stoteleje prie kalvariju turgaus vilniuje, nera kiminu pirkti? zinociau, kad tikrai yra tai nuvaziuociau, nes jei nera tai su mazu vaiku tampytis be reikalo nenoriu
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 20, 12:57)
as vistiek labai noreciau ka cia tos pasto/atvezino islaidos jei tik butu galimybe na, jei neves, tai nieko tokio
dar reiskia nera taip blogai, jeigu vietos randi
QUOTE(naujute @ 2009 03 20, 13:16)
dar reiskia nera taip blogai, jeigu vietos randi
zinok, randu is skm laukiu siuntinio jau taaaip nekantriai, tai esu paruosusi vietele tai sedirejai, dar matau, kas vasara keliaus pas mane i lauka (is kitu geliu), o rudeni bus dovanotos pazistamiems, taigi, kad vietos, kaip bebuti keista, randu
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 20, 13:21)
zinok, randu is skm laukiu siuntinio jau taaaip nekantriai, tai esu paruosusi vietele tai sedirejai, dar matau, kas vasara keliaus pas mane i lauka (is kitu geliu), o rudeni bus dovanotos pazistamiems, taigi, kad vietos, kaip bebuti keista, randu
tai jeigu nuosavas namai tai taip, bet va bite tai nera taip lengva sukisti viska mano tai visos orches vasara keliaus i balkona
QUOTE(naujute @ 2009 03 20, 13:23)
tai jeigu nuosavas namai tai taip, bet va bite tai nera taip lengva sukisti viska mano tai visos orches vasara keliaus i balkona
zinai, bet palanges ne gumines pas mane irgi taip, taip, vasara savasias jauciu visas tremsiu i lauka, ypac nezydincius "siurprizus" noretusi ziedu sulaukti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 20, 13:26)
zinai, bet palanges ne gumines pas mane irgi taip, taip, vasara savasias jauciu visas tremsiu i lauka, ypac nezydincius "siurprizus" noretusi ziedu sulaukti
ir cimbidzius, jie gi gali iki pirmu salnu lauke buti