mikuotuke, aciu turiu jums mergaites,pasakyti,kad prie mano ryzto ir labai padidejusio noro isigyti cimbidi prisidejo mikuotuke su naujute jos mane vis drasino, drasino ir as nuvykau jo ieskoti...tiesa netikejau,kad pirkinys bus toks didziulis ir uzims tiek vietos...galvojau parsinesiu koki maziuka ir pasistatysiu kur ant stalo ar lentynos, o dabar gerokai virs metro na tikiuosi,kad tokio pirmo savo pirkinio nenumarinsiu, ir sekmingai prazydinsiu
Lietuva, aciu pirkau vilijampoles bazeje kaune, mokejau 74 lt tiesa, siandien galvojau,kur tu dingusi,kad nebeateini pas mus i tema ir zadejau tau rasyti i az pamenu tu buvai minejusi, kad konspektuojiesi apie cimbidzius gal galetumei pasidalinti savo konspektu su pradedancia augintoja jei nenori - tikrai ne beda
Lietuva, konspektu ar bent kokiu ziniu cimbidziu augintojos tikrai labai lauktu, jei tu neiko pries
Axara, zinok, kai savo zydinti cimba maciau, dabar net jo lapai man grazus tikiuosi, ir tau taip pat bus
Axara, zinok, kai savo zydinti cimba maciau, dabar net jo lapai man grazus tikiuosi, ir tau taip pat bus
QUOTE(naujute @ 2009 03 19, 15:55)
estetikos vardan galima ir nupjauti, nupjauta vieta apibarstykit cinamonu
aciu uz atsakyma
QUOTE(axara @ 2009 03 19, 18:44)
mikuotuke, aciu turiu jums mergaites,pasakyti,kad prie mano ryzto ir labai padidejusio noro isigyti cimbidi prisidejo mikuotuke su naujute
na na kam tie nuopelnai? gi smagiau dalintis ispudziais ir auginimo subtilybem kai visos po cimba turim o be to as jauciau kad tu jo nori tik bijai prisipazinti mano cimbas man grazus is visu pusiu, net ir vazonas na idealus auginukas ir issipildziusi svajone sekmes auginime axara
QUOTE(axara @ 2009 03 19, 19:44)
mikuotuke, aciu turiu jums mergaites,pasakyti,kad prie mano ryzto ir labai padidejusio noro isigyti cimbidi prisidejo mikuotuke su naujute jos mane vis drasino, drasino ir as nuvykau jo ieskoti...tiesa netikejau,kad pirkinys bus toks didziulis ir uzims tiek vietos...galvojau parsinesiu koki maziuka ir pasistatysiu kur ant stalo ar lentynos, o dabar gerokai virs metro na tikiuosi,kad tokio pirmo savo pirkinio nenumarinsiu, ir sekmingai prazydinsiu
Lietuva, aciu pirkau vilijampoles bazeje kaune, mokejau 74 lt tiesa, siandien galvojau,kur tu dingusi,kad nebeateini pas mus i tema ir zadejau tau rasyti i az pamenu tu buvai minejusi, kad konspektuojiesi apie cimbidzius gal galetumei pasidalinti savo konspektu su pradedancia augintoja jei nenori - tikrai ne beda
Oi, ką jūs mergytės, neturiu aš konspektų tiesiog kur iš rojaus sodų kažkas įmetė bendrą aprašymą kaip ten su jais elgtis, tą atsispausdinau ir įsisegiau prie visų kitų gėlių aprašymų. Ir viskas. Ir labiausiai ten skaitinėjau rojaus sodų forume.
Nu bet axara, negaliu pamiršti tavo gražuolio. Ta kaina visai nedidelė kaip už tokį gigantą ir gražuolį.
P.S. Va tie "konspektai"
http://www.rojaussod...e877fbf60624b73
QUOTE(simmonnete @ 2009 03 19, 17:15)
Sakai tik 5??
Aš tik 3
Noriu daugiau Bet nenoriu bet kokių, susidariau sąrašą, kurį pildysiu
Aš tik 3
Noriu daugiau Bet nenoriu bet kokių, susidariau sąrašą, kurį pildysiu
As irgi daug noriu, siandien pasiziurejau Miltonijos visai grazios, bet bijociau auginti, pradziai man ir phaliukai labai gerai. Noretusi visokiu spalvu tureti O kas pas tave sarase?
Na bet ir tempai jūsų merginos Jaučiu ir vėl aš kuriam laikui dingtu, nes jūsų pašnekesiai apie parduotuvines naujienas man nelabai aktualūs, rimtų klausimų dėl orchidėjų priežiūros kaip matau neiškyla, o su paprastomis problemomis labai šauniai susitvarkote Nes vistiek nespėju viskoperskaityti,o ir ne itin įdomu
Taigi susimatysime susitikime kurios ten atvyks
QUOTE(Ciocė @ 2009 03 19, 20:00)
Na bet ir tempai jūsų merginos Jaučiu ir vėl aš kuriam laikui dingtu, nes jūsų pašnekesiai apie parduotuvines naujienas man nelabai aktualūs, rimtų klausimų dėl orchidėjų priežiūros kaip matau neiškyla, o su paprastomis problemomis labai šauniai susitvarkote Nes vistiek nespėju viskoperskaityti,o ir ne itin įdomu
kol kas nebuvo rimtu ir neiveikiamu klausimu tik eilini karta apie falenopsius - ar gerai auginami, ar serga, kas nutiko (su foto pavyzdziais)
Nezinau, ar vietoje pasiteirausiu, bet - gal dar kas turite ar matete literaturos apie orchidejas lietuviu kalba? Turiu tik serijos "mano namai" knygele, ji tikrai nebloga, taciau noretusi ko nors rimciau savisvietai
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 19, 19:19)
kol kas nebuvo rimtu ir neiveikiamu klausimu tik eilini karta apie falenopsius - ar gerai auginami, ar serga, kas nutiko (su foto pavyzdziais)
Nezinau, ar vietoje pasiteirausiu, bet - gal dar kas turite ar matete literaturos apie orchidejas lietuviu kalba? Turiu tik serijos "mano namai" knygele, ji tikrai nebloga, taciau noretusi ko nors rimciau savisvietai
as irgi vakar apie tai pagalvojau, bet be sitos knygos daugiau lietuviu kalba nera, yra tik kai kuriose kambariniu geliu knygose atskirti mazi skyreliai..na orchidejos pas mus nesenai ispopuliarejo, tai dar turbut nespejo knygu prileisti
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 03 19, 18:35)
Oi, ką jūs mergytės, neturiu aš konspektų tiesiog kur iš rojaus sodų kažkas įmetė bendrą aprašymą kaip ten su jais elgtis, tą atsispausdinau ir įsisegiau prie visų kitų gėlių aprašymų. Ir viskas. Ir labiausiai ten skaitinėjau rojaus sodų forume.
Nu bet axara, negaliu pamiršti tavo gražuolio. Ta kaina visai nedidelė kaip už tokį gigantą ir gražuolį.
P.S. Va tie "konspektai"
P.S. Va tie "konspektai"
viskas aisku na dar karteli dekui uz info ir uz pagyras o Lietuva, ir tu dar karteli imesk savo cimbidzio foto, jei netyngi
butu nuostabu, jei ta diiiiidele knyga anglu kalba kas nors isberstu i lietuviu kalba..... bent jau del idomumo! iskart pirkciau
QUOTE(Ciocė @ 2009 03 19, 20:00)
jus jau savo atpliurpet, o mums dar vis idomu sneketi vis apie ta pati cia turbut iki tam tikro lygio buna smagu, kol viena diena supranti kad jau viskas nnn kartu sneketa, man asmeniskai sita tema labai smagi, atsisedus vakare ir su panom pasnekam ir smagiai pasijuokiam
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 19, 19:19)
Lietuvių kalba ta knygelė yra pati rimčiausia literatūra apskritai Visose gėlių knygose info per daug apibendrinta ir gerokai banali bei ribota. Yra knyga apie Lietuvos gegužraibinius, bet kambarinėms kultūroms praktiškai nieko iš jos nepritaikysi. Enciklopediniame žinyne Augalai yra skiltis orchidėjoms, bet info irgi gerokai ribota ir mažokai praktiška, paskaityti gal ir verta, bet knygos kaina 169 Lt (akcijos metu pirkau už 75 Knygų klube, visa ta serija žinynų nebloga šiaip) ir jei pirkti tik dėl orchidėjų, tai kaži kaži ar verta Visa rimčiausia informacija lietuviškai yra rojaus soduose, pasirodo Ir toje minėtoje knygutėje iš Mano namų serijos...