axara cimbidzio grozis nerealus
QUOTE(axara @ 2009 03 19, 12:51)
na stai...
axara didziausi sveikinimai, vistik nusipirkai kur pirkai kiek mokejai? labai grazutis cimbiukas
va, sudėsiu foto, gal kas aiškiau bus
pirmoji labiausiai kelianti nerimą, praeitą vasarą labai gražiai pas mane žydėjo, bet pasikeitė ir vieta, ir kaip minėjau, skersvėjo, šalčio gavo. persodinau praeitais metais, todėl sunku pasakyti kokios ten šaknys. prieš kelias dienas nukirpau visai pajuodusį lapą. galvoju, gal nukirpti i tą paskutinį ir dėti į reanimatorių? nors pas mane šiuo metu ir dieną nėra labai šilta....
Papildyta:
kitos šiek tiek geresnės būklės... bet irgi prastai atrodo.
šis lapas tik pradėjo lysti ir iškart nudžiūvo. turbut jau ir nebeužaugs?
Papildyta:
dar viena...
pirmoji labiausiai kelianti nerimą, praeitą vasarą labai gražiai pas mane žydėjo, bet pasikeitė ir vieta, ir kaip minėjau, skersvėjo, šalčio gavo. persodinau praeitais metais, todėl sunku pasakyti kokios ten šaknys. prieš kelias dienas nukirpau visai pajuodusį lapą. galvoju, gal nukirpti i tą paskutinį ir dėti į reanimatorių? nors pas mane šiuo metu ir dieną nėra labai šilta....
Papildyta:
kitos šiek tiek geresnės būklės... bet irgi prastai atrodo.
šis lapas tik pradėjo lysti ir iškart nudžiūvo. turbut jau ir nebeužaugs?
Papildyta:
dar viena...
QUOTE(naujute @ 2009 03 19, 13:26)
axara didziausi sveikinimai, vistik nusipirkai kur pirkai kiek mokejai? labai grazutis cimbiukas
ojezau koks grozis
aciu mergaites, jums labai uz grazius zodzius mano cimbukui na jis ir man labai patinka, jau toks zavus o pirkau tai vilijampoles geliu bazeje, mokejau visus 74 litus na bet gal vertas jis tos kainos dabar teks rimtai gilintis i ju auginimo ir prieziuros subtilytes
Papildyta:
fussy, ar jos cia pas tave zemese ir moliniuose vazonuose pasodintos? ar man cia taip pasirode tik..
Papildyta:
fussy, ar jos cia pas tave zemese ir moliniuose vazonuose pasodintos? ar man cia taip pasirode tik..
Fussy, jau bukle visu gelyciu
Pirmosios idomu saknis vidines pamatyti butu.
Antrosios augimo centrui , nebent salia koki vaikuti uzaugintu
Treciosios Bukle geriausia, bet irgi neideali
O paskutine, lapai lyg saules nudeginti, padek toliau nuo saules
O gal jos visos kokia bakterija pasigavusios, nes pozymiai labai panasus
Pirmosios idomu saknis vidines pamatyti butu.
Antrosios augimo centrui , nebent salia koki vaikuti uzaugintu
Treciosios Bukle geriausia, bet irgi neideali
O paskutine, lapai lyg saules nudeginti, padek toliau nuo saules
O gal jos visos kokia bakterija pasigavusios, nes pozymiai labai panasus
QUOTE(rytine rasa @ 2009 03 19, 12:22)
Sveikos orchideju myletojos ateinu pasigirti kokia neziniuke prazydo pas mane pirkau ja nukankinta is senuku
geras siurpriziukas, uz tavo rupesti va kokiais ziedukais pradziugino
QUOTE(axara @ 2009 03 19, 12:51)
na stai...
VAU gerai, kad palaukei ir nepirkai bileko
Bet tai kaunietes nenervuokit, tiek visos tokiu groziu namo tik tempiat Man irgi reikia grazios orches, daug orchiu o cia pasiziuri tai taip pavydas suima
QUOTE(Melanija @ 2009 03 19, 14:18)
Bet tai kaunietes nenervuokit, tiek visos tokiu groziu namo tik tempiat Man irgi reikia grazios orches, daug orchiu o cia pasiziuri tai taip pavydas suima
kas cia yra tas 120 km??? kada bus proga Kaune apsilankyti
Fussy o ten vienoj nuotraukoj boruze, cia dirbtine?
Papildyta:
Tu zinok nejuokauk as jau kelinta diena vis pagalvoju apie tai kaip pakliuti i ta jusu Karmelita Jau ir vyrui juokais kol kas pasakiau, kad reiks i Kauna vaziuoti
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 03 19, 14:20)
kas cia yra tas 120 km??? kada bus proga Kaune apsilankyti
Tu zinok nejuokauk as jau kelinta diena vis pagalvoju apie tai kaip pakliuti i ta jusu Karmelita Jau ir vyrui juokais kol kas pasakiau, kad reiks i Kauna vaziuoti
rytine rasa, fantastika kokia gražuolė pas tave
axara, irgi super, o kiek žiedų, nerealu
axara, irgi super, o kiek žiedų, nerealu
QUOTE(Melanija @ 2009 03 19, 14:27)
Fussy o ten vienoj nuotraukoj boruze, cia dirbtine?
Papildyta:
Papildyta:
jeigu Kauna pazystat tai lengvai rasit, o jeigu nepazystat tai tektu anksciau atvaziuoti Kaune ne tik aleksoto baze yra, dar ir vilijampoles neblogai, bei prie onkologinio, tik didesne masiniuke pasiimkit