pabirze, neatsakei, ar nurodyta knygele turi apie orchidejas
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 17, 20:14)
dirba 6-13 val., o skambinsiu apie 9 val.
ne, buciau neskambinus, susilaikius, nes man pazadetas cimbukas....
bet paskambinsiu del informacijos tau ir naujutei, ir cia parasysiu
ne, buciau neskambinus, susilaikius, nes man pazadetas cimbukas....
bet paskambinsiu del informacijos tau ir naujutei, ir cia parasysiu
na tai tikrai labai aciu uz rupesti tai tau jau raudonasis pazadetas?
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 17, 20:05)
QUOTE(naujute @ 2009 03 17, 20:06)
perdziovinta mano akimis, jau jai aTa
QUOTE(Daluksa @ 2009 03 17, 20:07)
galima pabandyt reanimuot, juk nieks per galva neduos
QUOTE(mikuotuke @ 2009 03 17, 20:08)
na, kraustomes cia
tikiuosi, kad krissti parasys cia idomu paziureti gyvai i jos gele, gal iseitu atgaivinti? nors baisesnio vazdo nemaciau
tikiuosi, kad krissti parasys cia idomu paziureti gyvai i jos gele, gal iseitu atgaivinti? nors baisesnio vazdo nemaciau
oi mergaites man irgi del gelytes liudna,o kad per sausa jai buvo net nesumasciau nes laisciau pagal istrukcijas ir kodel nedaejo man anksciau i SM ateiti cia pas jus...., as ne kauniete zinokit man geda kad tokia orchideja jums teko parodyti
o kaip ja reanimuoti???
dar kelios zalios saknys yra tik idomu ar viduriukas nesugedes....
QUOTE(lotute @ 2009 03 17, 20:55)
mergaites nesupykit, bet labai daug plepejimo ne i tema
ateinu paskaityti kaip prižiūrėti orchidejas , o randu plepalu ne į temą
ateinu paskaityti kaip prižiūrėti orchidejas , o randu plepalu ne į temą
na kartais taip...info jau cia nebeieskau,geriau einu tiesiai i rojausodus nes kai kada ieskotis cia info neimanoma tiek pslp perverst neturiu laiko
na ka,sviezi namai...
QUOTE(Krissti_ @ 2009 03 17, 21:16)
oi mergaites man irgi del gelytes liudna,o kad per sausa jai buvo net nesumasciau nes laisciau pagal istrukcijas ir kodel nedaejo man anksciau i SM ateiti cia pas jus...., as ne kauniete zinokit man geda kad tokia orchideja jums teko parodyti
o kaip ja reanimuoti???
o kaip ja reanimuoti???
dabar eik i senaja tema, susirask sandritos nuoroda REANIMACIJA, paspausk ir labai atidziai skaityk ir foto paziurek
saknys viduje tai zalios, slapios, bet substratas labai blogas, durpinis, perkelk i kita ir kiminu isigyk - gal atgaivinsi?
QUOTE(lotute @ 2009 03 17, 21:12)
ai nieko nebrašysiu
nereikia pykti
QUOTE(Daluksa @ 2009 03 17, 21:15)
Jei ieškoma konkretaus atsakymo, galima tiesiog paklausti ir gauti atsakyma, net į elementarius klausimus atsakoma,nematau prasmės neturint laiko, noro ar pan.skaityt visko iš eilės, o bendra info yra pirmam psl. Kitaip galim iškart forumą uždaryt, nes maždaus visos situacijos yra besikartojančios, klausimai besikartojantys, dviračio iš naujo neišrasim.
pritariu 100 %
QUOTE(Krissti_ @ 2009 03 17, 21:16)
Reanimatorių orchidėjai pasidarysite taip:
- į permatomą celofaninį maišelį įdėkite nedidelę saujelę džiovintų šiek tiek drėgnų kiminų ir ant jų padėję reanimacijai paruoštą orchidėją užriškite maišelį,
- užrištą maišelį su gėle laikykite šiltoje šviesioje vietoje,
- kas kelias dienas maišelį atriškite ir pasižiūrėkite, kaip laikosi orchidėja, ar nedygsta naujos šaknys, galite ją nupurkšti, pavėdinti.
Visa info 1pslp.
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 03 17, 21:18)
na kartais taip...info jau cia nebeieskau,geriau einu tiesiai i rojausodus nes kai kada ieskotis cia info neimanoma tiek pslp perverst neturiu laiko
na ka,sviezi namai...
na ka,sviezi namai...
kai nebuvo forume mikuotukes, axaros, manes ir kitu plepsiu , tai forumas mires buvo visiskai... kazin ar mirusios temos kam reiktu, daug tokiu yra jau nnn metu nenaudojamu...
gi visada atsakom i visus klausimus, kokios cia pretenzijos gali buti???
QUOTE(naujute @ 2009 03 17, 20:22)
kai nebuvo forume mikuotukes, axaros, manes ir kitu plepsiu , tai forumas mires buvo visiskai... kazin ar mirusios temos kam reiktu, daug tokiu yra jau nnn metu nenaudojamu...
kartais per savo plepesius net ir klausimų nematot o ši tema ne apie plepesius o apie orches
ir už teisybę pykti visai nereikia
QUOTE(naujute @ 2009 03 17, 21:22)
jokiu pretenziju,ar as jas reiskiu? tai tik pastebejimas,nes temos oj kaip greit dasibaigia,o tada kazkas kazko klause,neatsake,kazkur nusimete,paieska kartais gryba pjauna...zodziu Niekas nesako kad blogai rasyti,dalintis yspudziais,bet kartais rasoma visiski paistalai Tik tiek
QUOTE(lotute @ 2009 03 17, 21:24)
kartais per savo plepesius net ir klausimų nematot o ši tema ne apie plepesius o apie orches
niekas ir nepyksta, bet mes cia nesnekam apie globalini atsilima, politika, ziurkenu auginima ar pan, viskas eina apie orches
QUOTE(naujute @ 2009 03 17, 20:28)
niekas ir nepyksta, bet mes cia nesnekam apie globalini atsilima, politika, ziurkenu auginima ar pan, viskas eina apie orches
postai sako patys už save
Sandrita, labai aiškiai viską parašė