Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

Žinok , kaip kada , va paskutinį kartą ir man gavosi sausokas unsure.gif , nors viską dariau taip pat ...bet kokia čia problema , jau kaip pilstelėjau vyšnių likeriuko doh.gif , tai net varvėjo iš to biskvito lotuliukas.gif ...bet labai skanus buvo , niam ....kaip norėčiau gabaliuko tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 22, 14:10)
Man kilo vienas itarimas  g.gif kai kurios merginos sako, kad gaunasi JUodo misko biskvitas toks sausokas. Na as visad sulieju neperdaugiausiai,bet jis pagal atsiliepimus sake buna minkstut minkstutelis. Gal sakau,sudedat kai kurios visus 150 g miltu  g.gif nes ten parasyta, gali buti ir maziau, as ziuriu pagal teslos konsistencija, dazniausiai 100 g miltu sudedu ant vieno biskvito  g.gif ir siaip iskepusi, kai atvesta, tai ir sutepu. Siandien kaip tik viena padariau smile.gif

Man sausas nesigauna schmoll.gif Aš darau giretinės tirštumo tešlą.o sausokas gaunasi,kad nedaug sulaisto biskvitus.Aš tokius "šlapiai-drėgnus" darau.
Atsakyti
blink.gif blink.gif ....ką tu padariai rugiagėle ?????.....vėl tortą blink.gif , oi nugriūsiu , konvejeris..... mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 22, 14:14)
Man sausas nesigauna schmoll.gif Aš darau giretinės tirštumo tešlą.o sausokas gaunasi,kad nedaug sulaisto biskvitus.Aš tokius "šlapiai-drėgnus" darau.

Ir beje, as tuos kupoliukus - na biskvito virsunele graziai nupjaunu, kad nebutu kieta. O sulaistau, na ant vieno biskvito kokius 6 gal saukstus sirupo. Jei neklystu. Na nesisunkia skystis, bet toks kai papsaudi, tai jauciasi toks cepsejimas lotuliukas.gif nu nemoku pasakyt biggrin.gif Stengiuosi, kad biskvitas nebutu per storas. Ir dedu visad tris, kad nebutu bulka, kaip mano vyras sako biggrin.gif

Atsakyti
CIPCIUK norėjau paklaust o ar nieko tokio jei į citrininį Jūsų keksą dėsiu ne sviesta o kepinių margarina? g.gif nes svieto neturiu tik margarino
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 22, 14:18)
blink.gif  blink.gif ....ką tu padariai rugiagėle ?????.....vėl tortą  blink.gif , oi nugriūsiu , konvejeris.....  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif

Padariau maza torciuka, bet nedesiu, kadangi jis panasus i jau kazkada ideta mano. Jis ne man. Man paciai jau tortu nesinori.. dabar tik mesos ir cepelinu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 22, 14:18)
blink.gif  blink.gif ....ką tu padariai rugiagėle ?????.....vėl tortą  blink.gif , oi nugriūsiu , konvejeris.....  mega_shok.gif  mega_shok.gif  mega_shok.gif

tai kas čia šneka.... lotuliukas.gif kas irgi kažką vakare parodys lotuliukas.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 03 22, 14:19)
Ir beje, as tuos kupoliukus - na biskvito virsunele graziai nupjaunu, kad nebutu kieta. O sulaistau, na ant vieno biskvito kokius 6 gal saukstus sirupo. Jei neklystu. Na nesisunkia skystis, bet toks kai papsaudi, tai jauciasi toks cepsejimas  lotuliukas.gif nu nemoku pasakyt biggrin.gif Stengiuosi, kad biskvitas nebutu per storas. Ir dedu visad tris, kad nebutu bulka, kaip mano vyras sako biggrin.gif

supratau. biggrin.gif man taip pat gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 22, 03:10)
Oi mergaitės .....kokią zarazą į namus ( tiksliau į virtuvę ) užnešiau  doh.gif ....nugi va šitas spurgas .....iškepiau bijodama , kad gal neskanios bus iš pusės normos , ir ką sau manot , vos spėjom užsiplikyti kavą , o spurgų baba  blink.gif ....iš pusės normos 15 štukų išėjo , nu liko man 2  blush2.gif .....kitos kažkur dingo , nė nespėjau mirktelt ....... blink.gif
Žinokit , kažkada atradau " Pliuškas " , Mišelės napoleoną , o dabar tas spurgytes .....nu tirpsta burnoj , purios , minkštos  niam niam niam ......tikros zarazos  doh.gif ....tiesa , jos visai neprisigiare aliejaus  schmoll.gif

Šiandien jas kepiau du kartus .....lėkštelė tuščia  unsure.gif , spėkite , kas mane laukia rytoj...????? lotuliukas.gif [/color]

user posted image

Nu nesigavo man tos spurgikes angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif

o taip as ju nerejau.... verysad.gif verysad.gif

viska dariau pagal recepta, ant mazos ugnies sudejau, apkepiau is apieju pusiu, apskrudo, issiemiau paragauti riebalu kruba ir puszalis vidus blink.gif
dar pakepaiu, jau laaabbbai rudos - vidus vien aliejus.... ir jokio purumo verysad.gif

sudejau visas likusias i orkaite.... verysad.gif

PS. miltai 550 D... cai turbut viska ir padare... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Juodasis miškas gavosi liuksinis, pjūvį net į pagyras nunešiau su visais komentarais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 03 22, 17:12)
Nu nesigavo man tos spurgikes  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif  angel_sadangel.gif

o taip as ju nerejau.... verysad.gif  verysad.gif

viska dariau pagal recepta, ant mazos ugnies sudejau, apkepiau is apieju pusiu, apskrudo, issiemiau paragauti riebalu kruba ir puszalis vidus  blink.gif
dar pakepaiu, jau laaabbbai rudos - vidus vien aliejus.... ir jokio purumo  verysad.gif

sudejau visas likusias i orkaite....  verysad.gif
PS. miltai 550 D... cai turbut viska ir padare...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mielines spurgas reikia kepti labai karštame aliejuje, beto daug nevartyti - viena pusę 2min, kitą 2min ir greit imti smile.gif Miltai nesudaro daug reikšmės, čia pagrindinė klaida turbūt būtų. Kai įdedi spurgą, aliejus turi iškart pradėti burbuliuoti, o spurga iškilti į paviršių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 22 kovo 2009 - 16:43
Man pavz gavosi tokia tešlytė,kad net miltų neprireikė, nei aliejaus ,kai kočiojau tas spurgytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 03 22, 14:47)
Iškepiau ir aš spurgų.Tiesiog pasaka...... wub.gif

nu jau ir greitumas thumbup.gif thumbup.gif as ir bandysiu jas kada issikepti, nes jau labai viliojancios wub.gif
Atsakyti