Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

Oi mergaitės .....kokią zarazą į namus ( tiksliau į virtuvę ) užnešiau doh.gif ....nugi va šitas spurgas .....iškepiau bijodama , kad gal neskanios bus iš pusės normos , ir ką sau manot , vos spėjom užsiplikyti kavą , o spurgų baba blink.gif ....iš pusės normos 15 štukų išėjo , nu liko man 2 blush2.gif .....kitos kažkur dingo , nė nespėjau mirktelt ....... blink.gif

MIELINĖS SPURGOS " ŽIEDELIAI "

Jums prireiks :

500 g. miltų ( 405 D )

50 g. cukraus

0,5 ( puse) arbatinio šaukštelio druskos

40 g. margarino

2 kiaušinio tryniai

125 ml. drugno pieno

125 ml. drugno vandens

20 g. šviežių mielių .

Mieles pakildiname piene ir vandenį ( sumaišytame kartu ) su 2 arb. šaukšteliais cukraus .
Miltus sumaišote su cukrumi ir druska .
Idedame trynius ir ištirpintą margariną .
Supilame pakildintas mieles .
Užminkote tešlą ( minkome apie 5 min.)

Tešle lipni , ir turi būti minkštoka .
Dedame ją į dubenėlį , pridengiame švariu rankšluostuku ir kildiname virtuvėje
apie 30 min. ( ji pakyla gan smarkiai ) .
Stalą pasibarstome miltais ( truputi ) , iškočiojame iš tešlos lakštą 1 cm. storio .
Su norimo dydžio stikline ( puoduku ) išspaudžiame apskritimus , jų vidurį su dar mažesniu apskritimu išspaudžiame ( aš išspaudžiau su antgaliu kremui spausti ) .
Baronkikes padedame ant miltais pabarstytos lentos , ir pakildiname , apie 15 min.

Į gilesnę keptuvę ipilame aliejaus ir ikaitiname , metame baronkikes ( jos laaaaaabai greitai apkepa ) ir apverdame iš abiejų pusiu , ( patarsiu ugnį primažinti ) .
Apvoliojame cukruje ......

Žinokit , kažkada atradau " Pliuškas " , Mišelės napoleoną , o dabar tas spurgytes .....nu tirpsta burnoj , purios , minkštos niam niam niam ......tikros zarazos doh.gif ....tiesa , jos visai neprisigiare aliejaus schmoll.gif

Šiandien jas kepiau du kartus .....lėkštelė tuščia unsure.gif , spėkite , kas mane laukia rytoj...????? lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 22, 02:10)
Oi mergaitės .....kokią zarazą į namus ( tiksliau į virtuvę )
MIELINĖS SPURGOS " ŽIEDELIAI "

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif jau vien iš fotkės matosi, kad superinės "zarazos" bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif O pliuškom jau ir aš užsikrėčiau mirksiukas.gif

arnaaa, ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 22 kovo 2009 - 02:29
čia galioti pradeda sena gera tiesa, kuo gilyn į mišką, tuo daugiau medžių - taigi, kuo gražesni ir gausesni kepiniai, tuo daugiau naktį nemiegančių lotuliukas.gif šaunios spurgytės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 03 21, 12:51)
Cipciuk, turbū šimtasis klausimas dėl bezė blush2.gif ar morengiukai gaminami iš bezė blush2.gif pasidarom bezė, tada sudedam į skardą morengiukus ir kepam t.y. džiovinam ilgai ir nuobodžiai orkaitėj?

Taip davija , viskas teisingai .....ilgai ir nobodžiai .....nors žinai , man kartais per 1h.30min. išdžiūvo unsure.gif ....tai griekas būtų taip sakyti ax.gif

----------------------------------------------------------------------------------------------

Mergaitės , ten tikrai ne tas pokiukas ant torto viršaus schmoll.gif ...nebent jis maišytas su karamele ( neaišku kaip g.gif ) aš ragavus , ten yra karamelės skonio.
Atsakyti
Oj, kokį nesėkmingai neskanų tortą išsikepiau... Atėjau paskanauti cipciuko spurgytėmis - šiek tiek numalšinsiu nesėkmės kartėlį essen.gif Labai skaniai atrodo-mėgstu spurgas smile.gif
Atsakyti
nu ką cipsiukai...reikės tą zarazą ir man namuos užveist hihihi.gif
Atsakyti
ot zarazos,jau rasau receptuka ,kokiu produktu begti i maxima doh.gif
zinokti liga cia tas forumas,ir ne kitaip,dar net nespeju paragauti torto ar skanus ,jau noriu daryti kita,tai ar cia ne liga jus man sakykit doh.gif
o tiesa noriu paklausti siandien planuoja daryti velykinius papuosimus is cukrines mases,tik galvoju kaip manpvz visciukui priklijuotu sparnus,nes pamenu kad suslapinti tai man nelipo g.gif gal dar kokiu yra gudrybiu smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif Labai laiku jus cia su tom spurgom biggrin.gif Pas mane jau uzminkytos. Vaikinas paprase mieliniu blynu, tai Ziedeliai bus pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 22, 02:10)
Oi mergaitės .....kokią zarazą į namus ( tiksliau į virtuvę ) užnešiau  doh.gif ....nugi va šitas spurgas .....iškepiau bijodama , kad gal neskanios bus iš pusės normos , ir ką sau manot , vos spėjom užsiplikyti kavą , o spurgų baba  blink.gif ....iš pusės normos 15 štukų išėjo , nu liko man 2  blush2.gif .....kitos kažkur dingo , nė nespėjau mirktelt ....... blink.gif

[user posted image

ui Cipciuk, na ir spurgytės thumbup.gif tokios apetitnos bigsmile.gif ir kaipvisada geltonos, tikriausiai vėl žento kiaušiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninkasi: 22 kovo 2009 - 13:40
Iškepiau ir aš spurgų.Tiesiog pasaka...... wub.gif

Bet dėjau aš karališkų miltų(kitokių neturėjau),ir maišiau tešlą kaip bandelėm.Gavosi,puuuuuuuuuuurios,skaaaaaaaaanios ir be gaaaaalo skanios.Ačiū cipsiukui už dar vieną receptėlį.Didysis sūnelis,jau rytdienai užsiprašė jų biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(padima @ 2009 03 22, 10:05)
ot zarazos,jau rasau receptuka ,kokiu produktu begti i maxima doh.gif
zinokti liga cia tas forumas,ir ne kitaip,dar net nespeju paragauti torto ar skanus ,jau noriu daryti kita,tai ar cia ne liga jus man sakykit doh.gif
o tiesa noriu paklausti siandien planuoja daryti velykinius papuosimus is cukrines mases,tik galvoju kaip manpvz visciukui priklijuotu sparnus,nes pamenu kad suslapinti tai man nelipo g.gif gal dar kokiu yra gudrybiu smile.gif

Ooooooo , vanduo nelaikys schmoll.gif , reikia aisingo ..... smile.gif dar moterys sulipina su dėgtine , bet aš nebandžiau schmoll.gif

------------------------------------------------------------------------------------

Ninkasi , nu tikrai žento kiaušiniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....dar du padėklus turiu doh.gif , tai viskas geltonuos nuo jų , tikros Velykos biggrin.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

O ką aš sakiau zebra , tikros zarazos lotuliukas.gif .....liuks tavo
spurgiukės thumbup.gif

Vakare kai kas bus tongue.gif , nu man atrodo kavos mėgėjoms , dar vienas skanėstas lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kilo vienas itarimas g.gif kai kurios merginos sako, kad gaunasi JUodo misko biskvitas toks sausokas. Na as visad sulieju neperdaugiausiai,bet jis pagal atsiliepimus sake buna minkstut minkstutelis. Gal sakau,sudedat kai kurios visus 150 g miltu g.gif nes ten parasyta, gali buti ir maziau, as ziuriu pagal teslos konsistencija, dazniausiai 100 g miltu sudedu ant vieno biskvito g.gif ir siaip iskepusi, kai atvesta, tai ir sutepu. Siandien kaip tik viena padariau smile.gif
Atsakyti