labas rytas suraitytas visoms
taigi prapjoviau savo juodaji miska,kuri vakar sutepiau,ir galiu pasakyti kad rezultatas manes netenkina visai,nu pirmas kartas ,kita syk darysiu kitaip pvz.sulaistysiu kaip reikiant lakstus,nes laisciau nedaug ,kadangi jis man pasirode labai minkstas tai bijojau perlaistyt kad nepasileistu visai ir deciau daugiau grietineles,nes mazokoka jos man pasirode nors emiau pusei normos 250go visai normai reikia raso 450,beja grietinele buvo 35 ,nes 36 deficitas jau pastebejau ,zodziu gavosi daugia bulkos nei kremo ,ir dar viduje sokolada tepama,tirpinciau su grietinele o ne su pienu(ka dariau ant virsutinio sokolada sluoksnio)tai tada gautusi minkstas,nes su pienu man jis kietokas viduje,ar cia gal sokoladas koks kitoks
siaip labai skonis geras saldus kaip velnias,vyrui patiks ir vaikui,as labiau linkus prie rugstesniu
na ka geros dienos visoms ,o as i paskaitas begu,geru kepiniu
QUOTE(padima @ 2009 03 21, 07:23)
labas rytas suraitytas visoms
taigi prapjoviau savo juodaji miska,kuri vakar sutepiau,ir galiu pasakyti kad rezultatas manes netenkina visai,nu pirmas kartas ,kita syk darysiu kitaip pvz.sulaistysiu kaip reikiant lakstus,nes laisciau nedaug ,kadangi jis man pasirode labai minkstas tai bijojau perlaistyt kad nepasileistu visai ir deciau daugiau grietineles,nes mazokoka jos man pasirode nors emiau pusei normos 250go visai normai reikia raso 450,beja grietinele buvo 35 ,nes 36 deficitas jau pastebejau ,zodziu gavosi daugia bulkos nei kremo ,ir dar viduje sokolada tepama,tirpinciau su grietinele o ne su pienu(ka dariau ant virsutinio sokolada sluoksnio)tai tada gautusi minkstas,nes su pienu man jis kietokas viduje,ar cia gal sokoladas koks kitoks
taigi prapjoviau savo juodaji miska,kuri vakar sutepiau,ir galiu pasakyti kad rezultatas manes netenkina visai,nu pirmas kartas ,kita syk darysiu kitaip pvz.sulaistysiu kaip reikiant lakstus,nes laisciau nedaug ,kadangi jis man pasirode labai minkstas tai bijojau perlaistyt kad nepasileistu visai ir deciau daugiau grietineles,nes mazokoka jos man pasirode nors emiau pusei normos 250go visai normai reikia raso 450,beja grietinele buvo 35 ,nes 36 deficitas jau pastebejau ,zodziu gavosi daugia bulkos nei kremo ,ir dar viduje sokolada tepama,tirpinciau su grietinele o ne su pienu(ka dariau ant virsutinio sokolada sluoksnio)tai tada gautusi minkstas,nes su pienu man jis kietokas viduje,ar cia gal sokoladas koks kitoks
As visuomet tirpindama sokolada dar idedu sviestuko. Ir vel as cia kisu ta Oliveri bet dar pakartosiu kaip as darau pagal Oliveri:
200 g sokolado,
100 g sviesto,
pora saukstu pieno,
truputis cukraus.
As is puses normos darau, aisku kiek kam reikia
Labukas , Padima , turbūt tu vienintelė kuri nusivyle šiau tortu ....bet žinai ką daryti kitaip ir tikrai kitą kartą bus super torčiukas ....nes man tai jis tikrai skanus , gaivus ....o va sulieti jį reikia smarkiai , tą jau pastebėjau .
Sėkmės kitą kartą .... ....tiesa , aš iš vis nededu šokolado
Sėkmės kitą kartą .... ....tiesa , aš iš vis nededu šokolado
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 21, 11:06)
Labukas , Padima , turbūt tu vienintelė kuri nusivyle šiau tortu ....bet žinai ką daryti kitaip ir tikrai kitą kartą bus super torčiukas ....nes man tai jis tikrai skanus , gaivus ....o va sulieti jį reikia smarkiai , tą jau pastebėjau .
Sėkmės kitą kartą .... ....tiesa , aš iš vis nededu šokolado
Sėkmės kitą kartą .... ....tiesa , aš iš vis nededu šokolado
As irgi sokolado nedejau, nes man tik 3 biskvitai isejo, niekaip nesugebejau vieno perpjauti, o pirmaji irgi sudarkiau pjaudama. O sulaisciau tai gausiai
Man jis labai patiko Tikrai lengvai padaromas, ypac mums, pradedanciosioms
Cipciuk, turbū šimtasis klausimas dėl bezė ar morengiukai gaminami iš bezė pasidarom bezė, tada sudedam į skardą morengiukus ir kepam t.y. džiovinam ilgai ir nuobodžiai orkaitėj?
------------------------------------------------------------------------------------------
Rasixe , dadėti gal ir nereikia , bet čia jau bus ne NEGRO , o baltaodžio bučinys .....be to , gal pabandyk idėti tirpios kavos , gal gausis super skanus biskvitas
[/quote]
tikrai isbandyta, dejau tirpios kavos, tik spalva tokia falsyva gavosi, o vaikai iskart suprato, kad kazkas netaip
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 21, 12:06)
Labukas , Padima , turbūt tu vienintelė kuri nusivyle šiau tortu ....bet žinai ką daryti kitaip ir tikrai kitą kartą bus super torčiukas ....nes man tai jis tikrai skanus , gaivus ....o va sulieti jį reikia smarkiai , tą jau pastebėjau .
Sėkmės kitą kartą .... ....tiesa , aš iš vis nededu šokolado
Sėkmės kitą kartą .... ....tiesa , aš iš vis nededu šokolado
ne tai kad nusivyliau,skonsi jo labai geras,tik pilnai neisreikstas ,kadangi suliejau per mazai,ir nesuprantu kodel man buvo mazai grietineles 250 gr 35 proc cia viena biskvitui
laba nakti, atbegu pas cipciuka su klausimeliu, gal ir kitos kepejeles zinos
ant parduotuviniu tortu virsaus buna uzlieta tokia mase, ji tokia klampi, prie peilio limpanti, blizgi buna, tikiuosi supratot apie ka as kaip ja pasigaminti gal kas zinot
va cia turbut ta mase uzlieta, ji buna visokiu spalvu
ant parduotuviniu tortu virsaus buna uzlieta tokia mase, ji tokia klampi, prie peilio limpanti, blizgi buna, tikiuosi supratot apie ka as kaip ja pasigaminti gal kas zinot
va cia turbut ta mase uzlieta, ji buna visokiu spalvu
QUOTE(RiMami @ 2009 03 21, 01:14)
Labai skaniai keksas atrodo jau toooooks naminis, geltonas geltonas
Gražuolis tavo "povas" gal gali pasidalinti įspūdžiais kaip skonis šito kekso ar dėjai "zuko" kaip recepte duota ar galbūt keitei maistiniais dažais Papasakok truputėlį plačiau
Gražuolis tavo "povas" gal gali pasidalinti įspūdžiais kaip skonis šito kekso ar dėjai "zuko" kaip recepte duota ar galbūt keitei maistiniais dažais Papasakok truputėlį plačiau
Labai skanus,zuko nedejau daziau maistiniais dazais,neturejau kakavos tai imaisiau tokio sokoladinio gerimo miltelius kad rudas gautusi,o dieve jie man viska bande sugadinti,viskas iskepe tik ruda spalva ne,susinervinau jau zadejau i siuksline trenk bet paskui paemiau iskraciau is formos i skarda ir pabaigiau kept Skonis sakau tikrai puikus Mano mazylis isrankus mano kepiniam,bet sita valge,patiko,kad nei uogu,nei kremo nera
QUOTE(dute_a @ 2009 03 21, 23:59)
laba nakti, atbegu pas cipciuka su klausimeliu, gal ir kitos kepejeles zinos
ant parduotuviniu tortu virsaus buna uzlieta tokia mase, ji tokia klampi, prie peilio limpanti, blizgi buna, tikiuosi supratot apie ka as kaip ja pasigaminti gal kas zinot
va cia turbut ta mase uzlieta, ji buna visokiu spalvu
ant parduotuviniu tortu virsaus buna uzlieta tokia mase, ji tokia klampi, prie peilio limpanti, blizgi buna, tikiuosi supratot apie ka as kaip ja pasigaminti gal kas zinot
va cia turbut ta mase uzlieta, ji buna visokiu spalvu
Aš Maximoj esu pirkusi Dr.Oetker Tortenguss (ją gali daryti su vandeniu, sultim ir pan., nuo ko keistųsi spalva). Gaunasi tokia kaip ir žele, klampi, blizgi. Kiek teko išbandyti - labiausiai panaši į parduotuvinius užpilus. Atrodo štai taip:
QUOTE(G.Jurgita @ 2009 03 22, 00:06)
Aš Maximoj esu pirkusi Dr.Oetker Tortenguss (ją gali daryti su vandeniu, sultim ir pan., nuo ko keistųsi spalva). Gaunasi tokia kaip ir žele, klampi, blizgi. Kiek teko išbandyti - labiausiai panaši į parduotuvinius užpilus. Atrodo štai taip:
zinau as sia, bet man atrodo kad ten kazkas kito buna nes sita is pakelio tai gaunasi kaip zele, o vat ant parduotuviniu ji buna kitokia skystesne ech nemoku as paaiskinti
QUOTE(dute_a @ 2009 03 22, 00:20)
zinau as sia, bet man atrodo kad ten kazkas kito buna nes sita is pakelio tai gaunasi kaip zele, o vat ant parduotuviniu ji buna kitokia skystesne ech nemoku as paaiskinti
Matyt aš ne pilnai pagal instrukcijas ją gaminau, kad man labai panaši į parduotuvinę gavosi, kaip koks labai tirštas kisielius
Ekspertės gal ką nors gudresnio pasiūlys