arba 1 ir 1/2, t.y. 1,5 arbatinio šaukštelio
[quote=padima,2009 03 20, 16:06]
Papildyta:
Tik orkaitė , tu turi prie jos priprasti , man irgi iš pradžių apdegdavo , kol nusistačiau kokia temperatūra man tinka , o be to prideng folija viršų , tai nedegs ....o dedu aš ant vidurinės pakopos ( pas mane jos 7 yra ) , be jokio ventiliatoriaus ....tu sumažink iki 175 C ....pasižiūrėsi kas bus .
[/quote]
ta prasme ant 7? tai yra prie pat tu virbu kaitinimo?
[/quote]
7 , TAI VIDURINĖ TADA BUS KELINTA ...... 3 apačioj ir trys viršui , o va tarp jų ir kepu
KISULE , taip dar šiltą sirupa , ant viso kekso .
Merginos 1 - 1/2 tai bus vienas pilnas ir dar puse kito ....nu vis ką nors medadarau , dabar brūkšnį neuždėjau
Papildyta:
Tik orkaitė , tu turi prie jos priprasti , man irgi iš pradžių apdegdavo , kol nusistačiau kokia temperatūra man tinka , o be to prideng folija viršų , tai nedegs ....o dedu aš ant vidurinės pakopos ( pas mane jos 7 yra ) , be jokio ventiliatoriaus ....tu sumažink iki 175 C ....pasižiūrėsi kas bus .
[/quote]
ta prasme ant 7? tai yra prie pat tu virbu kaitinimo?
[/quote]
7 , TAI VIDURINĖ TADA BUS KELINTA ...... 3 apačioj ir trys viršui , o va tarp jų ir kepu
KISULE , taip dar šiltą sirupa , ant viso kekso .
Merginos 1 - 1/2 tai bus vienas pilnas ir dar puse kito ....nu vis ką nors medadarau , dabar brūkšnį neuždėjau
Cipciuk, aš Jumis šventai pasitikiu pasakykit nuo dūšios koks Napoleono receptukas pats pačiausias? Kaip supratau, kad tešla pagal p.Kavarskienę, o kremą tai ne tą lyg darėt, kur 2 litrų pieno reikia, ar jau primaišiau kažko noriu pabandyti aš kepti jį
reikia pagalbos: susiruosiau kept negro bucini, ir ziuriu neturiu kakavos O jei as jos nedeciau, tai gal reikia dadet miltu, tiek kiek reikejo kakavos????
QUOTE(Olesta @ 2009 03 20, 20:21)
Cipciuk, aš Jumis šventai pasitikiu pasakykit nuo dūšios koks Napoleono receptukas pats pačiausias? Kaip supratau, kad tešla pagal p.Kavarskienę, o kremą tai ne tą lyg darėt, kur 2 litrų pieno reikia, ar jau primaišiau kažko noriu pabandyti aš kepti jį
Olesta , pasakysiu iš dušios ....valgiau skanesnių , jis skanus , bet kaip čia pavadinus ..." tingiai valgosi " ...nu kaip tinginys , burnoj jis netirpsta o virsta tokia mase , bet skonis jo tikrai labai geras , jis drėgnas , tai jei tau tokio tipo tinka , daryk , o skaniausais man MIŠELĖS ...NORS IŠ JO NAPOLEONAS , kaip iš mane balerina
------------------------------------------------------------------------------------------
Rasixe , dadėti gal ir nereikia , bet čia jau bus ne NEGRO , o baltaodžio bučinys .....be to , gal pabandyk idėti tirpios kavos , gal gausis super skanus biskvitas
aciu Cipciukai, bet va neturiu ir tirpios kavos Kepsiu baltaodzio bucki Aciu dar karteli
QUOTE(rasixe @ 2009 03 20, 20:56)
aciu Cipciukai, bet va neturiu ir tirpios kavos Kepsiu baltaodzio bucki Aciu dar karteli
Lauksiu atsiliepimo
Matot Cipciuk, bėda ta, kad aš gyvenime nesu nei trupinėlio jo ragavusi, o dabar jau antra mergaitė nori Napoleono, o aš net nežinau, kuris jis tikresnis. Turiu knygą, sau ir svečiams, tai ten parašyta, kad iškočioti 3-5 lakštus, o čia forume ir pas rusaites, rašoma kuo daugiau ir ploniau. Viskas, rytoj einu į parduotuvę ieškoti Napoleono, kitaip matyt nebus, kai žinosiu kokios skonio turi būti, tai tada žinosiu kaip kepti. O man šiandien prašančioji minėjo, kad reikia sluoksniuoti tarpais rūgščios uogienės. Tai va, kad apie kokio tipo tai aš pati nežinau pas rusaites jis iš vis su alumi daromas
Kepu mulata Turejau gera sauksta kakavos, tai sudejau, kas bus tas.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 20, 13:46)
Nu jau geltonumas!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 20, 13:46)
Labai skaniai keksas atrodo jau toooooks naminis, geltonas geltonas
QUOTE(arnaaa @ 2009 03 20, 16:50)
Keksas "Povas" pagal Cipciuko recepta
Gražuolis tavo "povas" gal gali pasidalinti įspūdžiais kaip skonis šito kekso ar dėjai "zuko" kaip recepte duota ar galbūt keitei maistiniais dažais Papasakok truputėlį plačiau
labas rytas suraitytas visoms
taigi prapjoviau savo juodaji miska,kuri vakar sutepiau,ir galiu pasakyti kad rezultatas manes netenkina visai,nu pirmas kartas ,kita syk darysiu kitaip pvz.sulaistysiu kaip reikiant lakstus,nes laisciau nedaug ,kadangi jis man pasirode labai minkstas tai bijojau perlaistyt kad nepasileistu visai ir deciau daugiau grietineles,nes mazokoka jos man pasirode nors emiau pusei normos 250go visai normai reikia raso 450,beja grietinele buvo 35 ,nes 36 deficitas jau pastebejau ,zodziu gavosi daugia bulkos nei kremo ,ir dar viduje sokolada tepama,tirpinciau su grietinele o ne su pienu(ka dariau ant virsutinio sokolada sluoksnio)tai tada gautusi minkstas,nes su pienu man jis kietokas viduje,ar cia gal sokoladas koks kitoks
taigi prapjoviau savo juodaji miska,kuri vakar sutepiau,ir galiu pasakyti kad rezultatas manes netenkina visai,nu pirmas kartas ,kita syk darysiu kitaip pvz.sulaistysiu kaip reikiant lakstus,nes laisciau nedaug ,kadangi jis man pasirode labai minkstas tai bijojau perlaistyt kad nepasileistu visai ir deciau daugiau grietineles,nes mazokoka jos man pasirode nors emiau pusei normos 250go visai normai reikia raso 450,beja grietinele buvo 35 ,nes 36 deficitas jau pastebejau ,zodziu gavosi daugia bulkos nei kremo ,ir dar viduje sokolada tepama,tirpinciau su grietinele o ne su pienu(ka dariau ant virsutinio sokolada sluoksnio)tai tada gautusi minkstas,nes su pienu man jis kietokas viduje,ar cia gal sokoladas koks kitoks