QUOTE(laurindre @ 2009 03 20, 14:19)
O jau grozis Tik man klausimas iskilo, kodel jis toks geltonas
Žento kiaušai geltoni ( oi ne žento , o jo kaimiškų vištų ) , tryniai oranžiniai , sakau " kiba jus joms karotino prilesinat " ..... ....aš dar su tais 3 kiaušiniais imečiau ir 3 trynius , buvo nuo beze like , tai va kad sužydėjo geltonai
Papildyta:
QUOTE(padima @ 2009 03 20, 14:42)
cipciuk faina labai jauciu tirpsta burnoje
noriu paklsuti man kazkaip vat nesiseka su tais biskvitais,ar cia mano orkaite su pricindalais,kai raso pvz kepti 200 laipsniu,man visada virsus apdega o viduje zalia,kame cia biznis jus man pasakykit,ar as ne ant tos padeties dar nustatau nes ten ju yra aibe ,tai kepimas virsus apacia su vintiliatorium tai be jo,tai ziedinis kaistuvas su ventiliatoriuym tai be jo,nezinau ant kurio geriau kepti
noriu paklsuti man kazkaip vat nesiseka su tais biskvitais,ar cia mano orkaite su pricindalais,kai raso pvz kepti 200 laipsniu,man visada virsus apdega o viduje zalia,kame cia biznis jus man pasakykit,ar as ne ant tos padeties dar nustatau nes ten ju yra aibe ,tai kepimas virsus apacia su vintiliatorium tai be jo,tai ziedinis kaistuvas su ventiliatoriuym tai be jo,nezinau ant kurio geriau kepti
Tik orkaitė , tu turi prie jos priprasti , man irgi iš pradžių apdegdavo , kol nusistačiau kokia temperatūra man tinka , o be to prideng folija viršų , tai nedegs ....o dedu aš ant vidurinės pakopos ( pas mane jos 7 yra ) , be jokio ventiliatoriaus ....tu sumažink iki 175 C ....pasižiūrėsi kas bus .