cypsiuk,labai skaniai atrodo
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 05 03, 21:13)
cypsiuk,labai skaniai atrodo
net seiletis pradejau Kai tik raskiu sezonas prasides bus isbandyta
labai toks tortas braskiu sezonui tinka kai norisi liesesnio, tai vietoj grietineles jogurtas Ot einamas tortukas buna
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 21:30)
Na kagi , atnešu jums mergaitės savo " MARGARITĄ " .
Produktai paskaičiuoti 20 cm. formai
Sutriname su blendą trečią dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .
Jeigu jūsu biskvitas yra sausesnis , suliekite sirupu ar tiesiog virintu vandeniu ( aš neliejau ).
Dedame šaltai , lai stingsta ir bręsta .
Puoškite pagal poreikį .
Tortas " MARGARITA "
Jums reikės...
Bet kokio šviesaus biskvito ( pas mane " ANANASINIO " torto ).
Didelio indelio grietinėlės 450 g. , 36 proc.
Braškių ( tik šviežių ) , pagal pareikį , pas mane 0,5 kg.
Cukraus ir citrinos rūgštelės , pagal savo skonį
Želatinos 1 didelis šaukštas .
Produktai paskaičiuoti 20 cm. formai
Sutriname su blendą trečią dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .
Jeigu jūsu biskvitas yra sausesnis , suliekite sirupu ar tiesiog virintu vandeniu ( aš neliejau ).
Dedame šaltai , lai stingsta ir bręsta .
Puoškite pagal poreikį .
Atrodo kerianciai
Ačiū mergaitės , jis tikrai labai gaivus , visai nesijaučia tos grietinėlės , tame kur braškių piure , atrodo , kad jogurtas būtų išplaktas braškinis , o ir kitame tos braškės ir citrinos rūgštelė priduoda gaivumą .
Aš tokį buvau sūnaus vestuvėms BIJOLOJE užsakius , sėdėjau , krapštinėjau , studijavau , kaip jis padarytas .....paskui pabandžiau , tai man net skanesnis gavosi nei BIJOLOS , matyt , kad sintetikos nėra
Aš tokį buvau sūnaus vestuvėms BIJOLOJE užsakius , sėdėjau , krapštinėjau , studijavau , kaip jis padarytas .....paskui pabandžiau , tai man net skanesnis gavosi nei BIJOLOS , matyt , kad sintetikos nėra
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 23:23)
Ačiū mergaitės , jis tikrai labai gaivus , visai nesijaučia tos grietinėlės , tame kur braškių piure , atrodo , kad jogurtas būtų išplaktas braškinis , o ir kitame tos braškės ir citrinos rūgštelė priduoda gaivumą .
Aš tokį buvau sūnaus vestuvėms BIJOLOJE užsakius , sėdėjau , krapštinėjau , studijavau , kaip jis padarytas .....paskui pabandžiau , tai man net skanesnis gavosi nei BIJOLOS , matyt , kad sintetikos nėra
Aš tokį buvau sūnaus vestuvėms BIJOLOJE užsakius , sėdėjau , krapštinėjau , studijavau , kaip jis padarytas .....paskui pabandžiau , tai man net skanesnis gavosi nei BIJOLOS , matyt , kad sintetikos nėra
dariau ir aš tokį mamadieniui.
tikrai nerealiai vasariskai skanus tortas... ir patarimas ji daryti diiiidelį tikrai pasitvirtino. suniamniojo mygom... bus trecias is geriausiu: snikeris, maskarponinis-bananinis ir sitas. aciu cipciukui
Labas rytas,
atejau pas Cypciuka pagalbos, nes saldumynu temoj nieks man neatsake, o laikas bega, torta kept reikia
Jei darysiu dviauksti torta "Juodas miskas" ar nesusmegs jis man? Abu aukstus noriu daryt vienodus, bet bijau, kad antras aukstas gali sulyst i pirmaji Pasakykit, kad taip nebus
atejau pas Cypciuka pagalbos, nes saldumynu temoj nieks man neatsake, o laikas bega, torta kept reikia
Jei darysiu dviauksti torta "Juodas miskas" ar nesusmegs jis man? Abu aukstus noriu daryt vienodus, bet bijau, kad antras aukstas gali sulyst i pirmaji Pasakykit, kad taip nebus
QUOTE(Fregata @ 2009 05 04, 08:16)
Labas rytas,
atejau pas Cypciuka pagalbos, nes saldumynu temoj nieks man neatsake, o laikas bega, torta kept reikia
Jei darysiu dviauksti torta "Juodas miskas" ar nesusmegs jis man? Abu aukstus noriu daryt vienodus, bet bijau, kad antras aukstas gali sulyst i pirmaji Pasakykit, kad taip nebus
atejau pas Cypciuka pagalbos, nes saldumynu temoj nieks man neatsake, o laikas bega, torta kept reikia
Jei darysiu dviauksti torta "Juodas miskas" ar nesusmegs jis man? Abu aukstus noriu daryt vienodus, bet bijau, kad antras aukstas gali sulyst i pirmaji Pasakykit, kad taip nebus
.....negaliu taip pasakyti , taip nebus , jei apatinio aukšto biskvitą nesuliesi - arba suliesi labai nestipriai .....šitas tortas be galo minkštas , o be to jį reikia laaaaaabai sulieti ....tai va , apatinis bus sausokas , reiškiasi ne toks skanus ....tada atlaikys , tavo teisė rinktis ......nors žinai ...aš gal ir rizikuočiau jį daryti , sutepčiau atskirai aukštus , papuoščiau , o tik prieš pat nešant į stalą , uždėčiau vieną ant kito .....va toks varijantas - tinka ....aišku jei tu jo niekur neveži , ir naudosi savo namuose
MAMICY ....malonu , kad tortas nenuvylė
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 04, 11:36)
.....negaliu taip pasakyti , taip nebus , jei apatinio aukšto biskvitą nesuliesi - arba suliesi labai nestipriai .....šitas tortas be galo minkštas , o be to jį reikia laaaaaabai sulieti ....tai va , apatinis bus sausokas , reiškiasi ne toks skanus ....tada atlaikys , tavo teisė rinktis ......nors žinai ...aš gal ir rizikuočiau jį daryti , sutepčiau atskirai aukštus , papuoščiau , o tik prieš pat nešant į stalą , uždėčiau vieną ant kito .....va toks varijantas - tinka ....aišku jei tu jo niekur neveži , ir naudosi savo namuose
Aciu Jauciu bandysiu Torta valgysim tai patys, bet bus matomas viesoje vietoje Tai nesinoretu, kad butu susmeges Galvoju, gal antra auksta toki tik simbolini, maziuka uzkelti
Ir dar, ar man vaidenasi, ar kazkas buvo rodes kaip is cukrines mases padaryti gulbes?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 03, 21:30)
[i]Na kagi , atnešu jums mergaitės savo " MARGARITĄ "
labai paprastas, bus išmeginta, tik su papuošimu man bus
QUOTE(Fregata @ 2009 05 04, 11:18)
Aciu Jauciu bandysiu Torta valgysim tai patys, bet bus matomas viesoje vietoje Tai nesinoretu, kad butu susmeges Galvoju, gal antra auksta toki tik simbolini, maziuka uzkelti
Ir dar, ar man vaidenasi, ar kazkas buvo rodes kaip is cukrines mases padaryti gulbes?
Ir dar, ar man vaidenasi, ar kazkas buvo rodes kaip is cukrines mases padaryti gulbes?
Va dirstelk , tik pilvą turi pasidaryti iš beze , tos tačios masės arba sviestinio kremo , tada ikiši kakliuką ir iš šonų prilipini sparnelius