QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 05 02, 11:12)
Vakar kepiau torta "Snikers" ir negraziai kalbant gavosi s...
Nezinau ka netaip padariau, jis man visas pasileidau, labiausiai tas vidurinis sluksnis su riesutais ir kond. pienu.gal permazai suvirinau, ar perpigu ji nusipirkau(naudojau sodziasu). Klausimas as nelabai susigaudau kiekiais kai yra parasyta 2/3 pavyzdziui, tai kiek cia skaitos? nu vienu zodziu siaip jauciu butu buves l. skanus.
Nezinau ka netaip padariau, jis man visas pasileidau, labiausiai tas vidurinis sluksnis su riesutais ir kond. pienu.gal permazai suvirinau, ar perpigu ji nusipirkau(naudojau sodziasu). Klausimas as nelabai susigaudau kiekiais kai yra parasyta 2/3 pavyzdziui, tai kiek cia skaitos? nu vienu zodziu siaip jauciu butu buves l. skanus.
Man kai skystas tas kremas gaudavosi, tai as neplakdavau sviesto, uztai jis begantis gaudavosi. Kai tik pradejau plakti sviesta, ir po truputi imaisyti Rududu, tada viskas gerai gaunasi. O 2/3 = tai yra padalinus skardine i tris dalis, imti 2 dalis. Bet as dedu visa dezute visada. Tikiuosi neismetei torto? Juk jis vistiek bus valgomas, tik palaikyk saldytuve.