Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(Naujakurė @ 2009 04 27, 15:43)
Merginos,reikia pagalbos.Kas tas 175 g. ??????

Tprtas " NEVĖŽIS "

18 cm. skersmens .

Lakšteliams :

333 g. miltų ( bet kokių 450D, 550 D )
175 g. ( aš dėjau saulutę )
166 g. grietinės ( 30 %).
1 nubrauktas arbatinis šaukštelis druskos ( aš dėjau puse ).

Dekoju  4u.gif  4u.gif

Įtariu,kad sviestas mirksiukas.gif
Atsakyti

Tprtas " NEVĖŽIS "

18 cm. skersmens .

Lakšteliams :

Dekoju  4u.gif  4u.gif

spėju kad tai sviestas 4u.gif
Atsakyti

Tprtas " NEVĖŽIS "

18 cm. skersmens .

Lakšteliams :

Dekoju  4u.gif  4u.gif

Kaip suprantu sviestas ax.gif
Atsakyti
Lotute , parašiau , paskui persigalvojau , atsikrapštau labai blush2.gif blush2.gif blush2.gif ...SORYYYYYYYYYYYYYY....

doh.gif doh.gif ....ir vėl , persiprašau , 175 g. sviesto " Saulutė " .... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 27, 16:17)
Lotute , parašiau , paskui persigalvojau , atsikrapštau labai  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif ...SORYYYYYYYYYYYYYY....
doh.gif  doh.gif ....ir vėl , persiprašau , 175 g. sviesto " Saulutė " .... blush2.gif

a ko atsiprasinejat g.gif tai gerai kad paraset, ten galit kelti savo receptus mirksiukas.gif gi ten jūsų tema mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu,taip ir galvojau,bet sakau gal koks slaptas ingredientas hihihi.gif
Atsakyti
Tai taip , galiu kelti , bet su kiekvienu receptu bus vis žinutė unsure.gif .....o kaip ikelti į tą tavo ?...turbūt jau nemažna . ane ...? g.gif

Aš ikėliau MARKIZOS receptą , paskui parašiau BEA ir paprašiau , kad į tavo ikeltų , tai ji moteriškė viską ir sutvarkė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 27 balandžio 2009 - 15:48
Sakykit Cipciuk koks skonis to jusu zeliuko kur su vaisiaism ir metu sirupu, ar nesipjauna skoniai, na metu ir vaisiu, nera labai jua metinis, nes labai jau knieti padaryti, tik bijua, kad nebutu labai jau metinis?
Atsakyti
Tai,kad ten atskiri torciukai wink.gif Vienas su vaisiais,o kitas su metu sirupu cool.gif Skanumelis!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naujakurė: 27 balandžio 2009 - 16:25
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 22:27)
Tas susistovėtų - tai dėl to , kad lengviau pjautusi , bet yra tokių receptų , kad gali ir savaitę laikyti - nė velnio tu jo neperpjausi lygiai , trupa nors tu ką  schmoll.gif ....o yra tokių , kuriuos tik atvėsusius gali pjauti , ir jie būna lygut lygutėliai  biggrin.gif .

aciu mirksiukas.gif zinosiu ,ruosiuosi kepti Juodaji miska
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 04 27, 16:52)
Sakykit Cipciuk koks skonis to jusu zeliuko kur su vaisiaism ir metu sirupu, ar nesipjauna skoniai, na metu ir vaisiu, nera labai jua metinis, nes labai jau knieti padaryti, tik bijua, kad nebutu labai jau metinis?

Žinok nenusakomas skonis to žalio su mėtom bigsmile.gif , marti niekaip nesuprato , koks schmoll.gif .....jis kai susimaišė su jogurtu , tai atrodo , kad kažkoks vaisius - nenusakomas lotuliukas.gif , o ta kur tamsi žalia - vien mėtų , tai aišku jaučiasi , bet viskas savo notmoj , aš daug nepyliau , tai nėra smarkus , o be to aš dievinu viską kas su jomis ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Bandysiu padaryti torta salduka, kepa buskvitai jau valanda, viduje susidares toks kaip zefyras g.gif cia normalu?ar man nebeiseis tie baltyminiai biskvitai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Saulutė*20: 27 balandžio 2009 - 20:56