Lexx,labai grazus torciukas,SAUNUOLE
QUOTE(ruta88 @ 2009 04 25, 14:02)
reikia pagalbos kadangi cia tokios saunios kepejeles turiu dideliu vilciu niekaip nesiseka rasti medaus biskvito recepto, ne to kur kociojasi bet minksto biskvitinio
Užmesk akį gal medaus-grietininis tortas tau tiks - čia medaus biskvitinis tortas, kepiau jį ne vieną kartą tikrai skanus gaunas Tik ko nors rūgštelėjančio į pertepimą įmesk bus liux
Va ką šiandien primaklinau ....vienas , su vaisias važiuos pas sūnų į gimtadienį , kitas man.. .....jis mėtinis .....
Vaisinį visada darau tokį , mes mėgstame cielas uogas , aišku jis skurdokas , nes dabar ne vasara ir nėra mano dedamė 9 - 10 rūšių uogų , bet vistiek bus gaivus .
O žaliukas toks : permatomą žele dariau pati ( vandenukas plius mėtų sirupas ) , o tas neskaidrus , šviesus ananasų jogurtas ir ipilta mėtų sirupo , maniau skoniai pjausis - visai ne , toks idomus , nenusakomo vaisiaus skonis gavosi ...žodžiu tikrai vykias bandymas .
Kas dėl formos , darydama pirmą pamiršau patepti aliejum , matote , kad prastai išsiėmė , nors ir kišau į karštą vandenį , o kitą jau neeeeeeeeeeee...ištepiau , tai jis man pats pupt ir iškrito
Vaisinį visada darau tokį , mes mėgstame cielas uogas , aišku jis skurdokas , nes dabar ne vasara ir nėra mano dedamė 9 - 10 rūšių uogų , bet vistiek bus gaivus .
O žaliukas toks : permatomą žele dariau pati ( vandenukas plius mėtų sirupas ) , o tas neskaidrus , šviesus ananasų jogurtas ir ipilta mėtų sirupo , maniau skoniai pjausis - visai ne , toks idomus , nenusakomo vaisiaus skonis gavosi ...žodžiu tikrai vykias bandymas .
Kas dėl formos , darydama pirmą pamiršau patepti aliejum , matote , kad prastai išsiėmė , nors ir kišau į karštą vandenį , o kitą jau neeeeeeeeeeee...ištepiau , tai jis man pats pupt ir iškrito
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 00:12)
Va ką šiandien primaklinau ....vienas , su vaisias važiuos pas sūnų į gimtadienį , kitas man.. .....jis mėtinis .....
Cipciuk, nu ir pavarėt šiandien visose temose šokiruojat Laaabai gražuuuu ir gaivu
zeliukus sukirsciau ne negalvodama
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 26, 11:29)
aš ir pirmojo neatsisakyčiau
QUOTE(lexx @ 2009 04 24, 19:09)
sveikos, merginos skaitinėdama Jūsų temą naudojausi Jūsų receptais ir patarimais. tik Jūsų ir šios temos dėka iškepiau pirmą savo tortą. Todėl norėčiau pasidalinti su jumis savo džiaugsmu ir prisijungti prie Jūsų talentingos kompanijos . jeigu galima
esu jums skolinga daugybę patarimų, todėl pažadu nuo šiol dalintis savo patirtimi.
čia viršuje mano tortas, kuris iškeptas pagal daividijos šampano torto receptą
http://www.supermama...;#entry18829751
ačiū
http://public.fotki....s/p1010393.html
Labai sudomino sis tortas su sampanu.
Bet iskilo diiiiiiiiiiiiidelis klausimas.
O kur gauti to pudingo milteliu, kurio nereikai virti ???