taip jie issipucia gerokai,pamatysi viskas bus gerai
o gal as juos per karstai kepu,nes man virsus lyg trukinet nori.pas mane orkaite faringeitais,one c
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 23, 11:09)
Nieko baisaus , kartais truputi itrūksta , jie per staigiai pas tave iškilo ....pagal viską per karštai kepi
aisku,sekanti syki bandysiu ant mazesnes temp.t.y sestadieni.nes cia buvo bandomasis.
dar klausimelis:pas mane ju apacia labai plona,tik bakst ir kiauras,nezinau kaip as cia to kremo prileisiu.o kremas turi buti atsales?
atsiprasau uz tokia gausybe klausimu,tik noriu viska issiaiskinti.
Sveikos. Susiruošiau kepti "juodąjį mišką", nusipirkau likerio ir atsiminiau, kad bus vienas vaikas, kurio tėvai biškį pačiuožę ir vargšeliui nei pauostyi torto neduos jei žinos, kad ten likerio yra.Jau nebeturiu laiko varyt pirkti sirupo. Ar likeris labai jausis? Ir dar neteko daryti torto, kur reikėtų sulaistyti. Kaip tai daroma? Tiesiog iš butelio, šaukštu, ar dar kaip nors? Ir kiek jį laistyti? Kad permirkęs būtų, ar tik vos drėgnas?
QUOTE(Natha @ 2009 04 24, 17:32)
Sveikos. Susiruošiau kepti "juodąjį mišką", nusipirkau likerio ir atsiminiau, kad bus vienas vaikas, kurio tėvai biškį pačiuožę ir vargšeliui nei pauostyi torto neduos jei žinos, kad ten likerio yra.Jau nebeturiu laiko varyt pirkti sirupo. Ar likeris labai jausis? Ir dar neteko daryti torto, kur reikėtų sulaistyti. Kap tai daroma? Tiesiog iš butelio, šaukštu, ar dar kaip nors? Ir kiek jį laistyti? Kad permirkęs būtų, ar tik vos drėgnas?
Pilk likerio 3-4 šaukštus į stiklinę kavos. Nemanau, jog kažkas jausis. Aš tiesiog imu teptuką, merkių į skystį ir tepu ant biskvito. Matysi kada jau bus gana, manau
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 24, 16:35)
Pilk likerio 3-4 šaukštus į stiklinę kavos. Nemanau, jog kažkas jausis. Aš tiesiog imu teptuką, merkių į skystį ir tepu ant biskvito. Matysi kada jau bus gana, manau
Cia tai operatyvumas ačiū
sveikos, merginos skaitinėdama Jūsų temą naudojausi Jūsų receptais ir patarimais. tik Jūsų ir šios temos dėka iškepiau pirmą savo tortą. Todėl norėčiau pasidalinti su jumis savo džiaugsmu ir prisijungti prie Jūsų talentingos kompanijos . jeigu galima
esu jums skolinga daugybę patarimų, todėl pažadu nuo šiol dalintis savo patirtimi.
čia viršuje mano tortas, kuris iškeptas pagal daividijos šampano torto receptą
http://www.supermama...;#entry18829751
ačiū
http://public.fotki....s/p1010393.html
oi,koks fainas torciukas,mielai pasivaisinciau
kodėl nerodo poveiksliūkų ?
Papildyta:
cia gal mano?
Papildyta:
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 04 24, 19:14)
oi,koks fainas torciukas,mielai pasivaisinciau
cia gal mano?
Jav .....apačia būna labai plona , kai idursi antgalį ir spausi kremą , delne eklerą laikyk aukštyn kojom , kitaip trūksta apačia , .....kremas turėtų buti atšales
Lexx ....tortas labai skaniai atrodo , o fotkes per kitą nuorodą pažiūrėjau ...šaunuolė
Natha .....tikrai tu jo neskiesk , kai tortas sumirksta , alhogolio beveik nesijaučia , nežinau kodėl taip atsitinka , aš pilu tiesiai ant biskvito su dideliu šaukštu , aišku ne į vieną vietą , o visur , ir šitą tortą reikia gausiai sulieti , paspaudus biskvitą , turi išsispausti suliejimas
Lexx ....tortas labai skaniai atrodo , o fotkes per kitą nuorodą pažiūrėjau ...šaunuolė
Natha .....tikrai tu jo neskiesk , kai tortas sumirksta , alhogolio beveik nesijaučia , nežinau kodėl taip atsitinka , aš pilu tiesiai ant biskvito su dideliu šaukštu , aišku ne į vieną vietą , o visur , ir šitą tortą reikia gausiai sulieti , paspaudus biskvitą , turi išsispausti suliejimas
QUOTE(lexx @ 2009 04 24, 17:18)
tavo,tavo