Markizas, markizas, markizas karabasas
Graziai atrodo markizas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 22, 15:29)
Na pirmiausia mane tiesiog biesina šitas fonas ...aš net į forumą nenoriu eiti
Tai va , po ilgos pauzėz atnešu savo tvarinį , tortuką kuris tiks riebesnių , sotesnių tortų mėgėjom
Tai va , po ilgos pauzėz atnešu savo tvarinį , tortuką kuris tiks riebesnių , sotesnių tortų mėgėjom
51 totas sarase neuzteks gyvenimo,bet atrodo skaniai
QUOTE(daividija @ 2009 04 22, 19:46)
51 totas sarase neuzteks gyvenimo,bet atrodo skaniai
prajuokinai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 22, 18:21)
TAIP , TAI AŠKU GALIMA , TADA DIDESNIS BUS .....aš matai kai nežinau recepto , visada darau iš pusės normos , kartais net iš trečdalio ....mano visi čia idęti tortai mažiukai ....o iš visos tai turėtų buti gigantas
O čia nurodyti produktai visam tortukui ar pusei normos?
Mergaites sorry kad as cia isiterpu bet gal galit pasakyt kiek cia yra1/4 st. ?nu kvaila nezinau
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 04 22, 18:59)
Mergaites sorry kad as cia isiterpu bet gal galit pasakyt kiek cia yra1/4 st. ?nu kvaila nezinau
Stikline padalink i 4 dalis ir imk viena jos dali
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 22, 19:21)
Markizas, markizas, markizas karabasas
.....čia moteriška giminė
Vaiiva ....daviau visos normos , man iš pusės išėjo 2 po 6 blynukus ( 12 cm . ) ...bet kremo dėl papuošimo pritrūkau , tai tik 5 pertepiau
Daividuk , viskam savo laikas ....ir šitam ateis
Aguonėle ...vos pažinau tave , tokią romantišką su vabaliuku ...
Kai nebūnat tai nebūnat, kai ateinat, tai kol atsitokiu vėl pasigendu, šaunus darbelis
oho, koks markizas uzsirasau kaip ir daividija i eile kepimui
gal ir ne į tą temą lendu, bet tikiuosi greičiausiai atsakymo sulaukt atsimenu kad ir cipciukas darė JUODAJĮ MIŠKĄ, tai gal patarsit ar tiktų biskvitus su brenžiu sulaistyt arba sulaistyt sirupu o vyšnias išmirkyt brendyje ( nes nieko daugiau bariuke neturiu ) kadangi tortas bus tik suaugusiem tai stiprumo kuo daugiau tuo geriau
Na jei suaugusiems tai varyk ....suliek ir dar išmirkyk , man patinka torte alhogolis ( na su saiku aišku ) ....žinok jis kai sumirksta , tai tas alhogolis labai susilpnėja ...aš pilu savo gamybos vyšnių trauktine ar likeris ten velnias žino .....kai taip išgeri , taip nuo 50 g. galva sukasi , o torte ...šnipštas ....kaži kur jis dingsta