Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

Markizas, markizas, markizas karabasas lotuliukas.gif
Atsakyti
Graziai atrodo markizas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 22, 15:29)
Na pirmiausia mane tiesiog biesina šitas fonas mad.gif ...aš net į forumą nenoriu eiti  verysad.gif

Tai va , po ilgos pauzėz atnešu savo tvarinį , tortuką kuris tiks riebesnių , sotesnių tortų mėgėjom  mirksiukas.gif

karsta.gif 51 totas sarase karsta.gif neuzteks gyvenimo,bet atrodo skaniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 22, 19:46)
karsta.gif 51 totas sarase karsta.gif neuzteks gyvenimo,bet atrodo skaniai thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 22, 18:21)
TAIP , TAI AŠKU GALIMA , TADA DIDESNIS BUS .....aš matai kai nežinau recepto , visada darau iš pusės normos , kartais net  iš trečdalio ....mano visi čia idęti tortai mažiukai  biggrin.gif ....o iš visos tai turėtų buti gigantas  blink.gif

O čia nurodyti produktai visam tortukui ar pusei normos? ax.gif
Atsakyti
Mergaites sorry kad as cia isiterpu bet gal galit pasakyt kiek cia yra1/4 st. ?nu kvaila nezinau
Atsakyti
QUOTE(SAULYTE5 @ 2009 04 22, 18:59)
Mergaites sorry kad as cia isiterpu bet gal galit pasakyt kiek cia yra1/4 st. ?nu kvaila nezinau

Stikline padalink i 4 dalis ir imk viena jos dali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 22, 19:21)
Markizas, markizas, markizas karabasas  lotuliukas.gif

bebe.gif bebe.gif bebe.gif .....čia moteriška giminė tongue.gif

Vaiiva ....daviau visos normos , man iš pusės išėjo 2 po 6 blynukus ( 12 cm . ) ...bet kremo dėl papuošimo pritrūkau , tai tik 5 pertepiau rolleyes.gif

Daividuk , viskam savo laikas ....ir šitam ateis laugh.gif

Aguonėle ...vos pažinau tave bigsmile.gif , tokią romantišką su vabaliuku ... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 22 balandžio 2009 - 20:03
Kai nebūnat tai nebūnat, kai ateinat, tai kol atsitokiu vėl pasigendu, šaunus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
oho, koks markizas blink.gif wub.gif uzsirasau kaip ir daividija i eile kepimui lotuliukas.gif
Atsakyti
gal ir ne į tą temą lendu, bet tikiuosi greičiausiai atsakymo sulaukt mirksiukas.gif atsimenu kad ir cipciukas darė JUODAJĮ MIŠKĄ, tai gal patarsit ar tiktų biskvitus su brenžiu sulaistyt g.gif arba sulaistyt sirupu o vyšnias išmirkyt brendyje ( nes nieko daugiau bariuke neturiu lotuliukas.gif ) kadangi tortas bus tik suaugusiem tai stiprumo kuo daugiau tuo geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
Na jei suaugusiems tai varyk lotuliukas.gif ....suliek ir dar išmirkyk , man patinka torte alhogolis thumbup.gif ( na su saiku aišku blush2.gif ) ....žinok jis kai sumirksta , tai tas alhogolis labai susilpnėja unsure.gif ...aš pilu savo gamybos vyšnių trauktine ar likeris ten velnias žino lotuliukas.gif .....kai taip išgeri , taip nuo 50 g. galva sukasi , o torte ...šnipštas ....kaži kur jis dingsta g.gif
Atsakyti