Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(apple tree @ 2009 04 22, 12:17)
sveiki,noreciau paklausti cipciuko kaip paruosti tuos pusfabrikacio kremus,ilgai ju ieskojau,ir stai ju radau lenku parduotuveje,nes gyvenu UK,o gamyba lenku kalba  doh.gif kurios nesuprantu,ten kazkur rasete kad pienuko reikia maziau,ir isviso ta pienuka reikia sildyti,jai nesunku gal galit parasyti eiga,buciau dekinga...laukiu ir cipciuko ir visu kas yra dariusios siuos kremus  smile.gif

Sildyt pieno nereikia. As pilu mazdaug 200 ml pieno, supilu miltukus, ismaisau, isplaku, tada jei matau, kad labai tirsta, ipilu dar pieno. Tada idedu minksta sviesta, na kokiu 200 g, gal maziau. Ziurint kokio standumo man reikia kremo. Tiesiog is akies... nelabai ziuriu instrukcijos..
Atsakyti
pagaliau prisiruosiau tortui "Nevezis".
user posted image
user posted image
ka galiu pasakyt...man labai skanu,tik mazokas lotuliukas.gif Iskepiau vakar,vakare nesulaukus jau prapjoviau,MB su vaikais susoko saukstais kabint lotuliukas.gif
dejau dziovinyu vysniu ir sviesiu razinu,kepintu lazdyno riesutu,ir dar viena sluoksni pertepiau spanguoliu dzemu...tai laaabai skanu!!
Aciu uz recepta!!!kepciau dar,tik eileje laukia gal koks 50 neismegintu,nezinau kaip viska suspet g.gif
Atsakyti
daividija
LAbai gražus ir labai skanus.
Man jis irgi labai patiko smile.gif Tiesa, tau gavosi labai gražus ir toks teisingas wub.gif
Atsakyti
oi kaip jums aciu smile.gif ,tai galesiu siandien isbandyti,issikepiau vakar dvieju rusiu biskvitus,nes norejau isbandyti kas cia per kremai,nusipirkau 4 rusiu braskini,vanilini,citrinini,sokoladini...noreciau deti dvieju skirtingu gazin kurie labiau tiktu(biskvitas sokoladinis ir baltas) g.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 04 22, 12:51)
oi kaip jums aciu  smile.gif ,tai galesiu siandien isbandyti,issikepiau vakar dvieju rusiu biskvitus,nes norejau isbandyti kas cia per kremai,nusipirkau 4 rusiu braskini,vanilini,citrinini,sokoladini...noreciau deti dvieju skirtingu gazin kurie labiau tiktu(biskvitas sokoladinis ir baltas)  g.gif

braškinis ir šokoladinis man smile.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif jau pradejau gaminti braskini..ziuresim kas cia gausis,turbut tortukas MANO FANTAZIJA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 04 22, 09:32)
daividija
LAbai gražus ir labai skanus.
Man jis irgi labai patiko smile.gif Tiesa, tau gavosi labai gražus ir toks teisingas wub.gif

lotuliukas.gif teisingas blush2.gif
Aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 04 22, 12:26)
Aš ne Cypciukas, bet ...bandau tau atsakyti smile.gif
Jie 2 rušių, o gal ir dar daugiau. Pieno skiriasi kiekis, bet skaičiai juk suprantami.
Jei nori pertepti tai aš pieno pilu kiek nurodyta suberiu miltukus ir palaku apie 3-5 min, tuomet sudedu kampario temperatūros svietą nuo kremo priklauso 100-200 gramų. ir dar kartą perplaku iki vientisos masės:)
Jei papuošimu reikia kad tvirtesnis butų ,tuomet pieno maždaug pusė nurodyto kiekio, o sviestuko padvigubini smile.gif
Šiaip pienoa š neatvirinu, o perku ta pakuotėse UT,kur apdorotas aukštoje temperatūroje. GAlima atvirinti ir ataušinti tam kad nerugtų taip greitai . mirksiukas.gif

As jau 4 kartus dariau pusfabrikacio krema. Galiu pasakyti tiek, kad visus 4 kartus buvo sviesto gabaliukai verysad.gif
paskutiniji karta kai dariau, tai sviesta laikiau para laiko kambary, ir sviestinis RUDUDU kremas gavosi puikiai. o pusfabrikatis su gabaliukais verysad.gif
kita karta pusfabrikati darysiu taip: atskirai pienas su milteliais, atskirai svistas iki purumo ir tada abu sujungsiu

cai mano nuomone. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 22, 12:30)

kaip skaniai atrodo bigsmile.gif
ar labai sunku jį daryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 04 22, 12:30)

Eina sau koks SKANUS ir GRAŽUS tortas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Kaip norėčiau dabar su kava gabaliuko wub.gif wub.gif
Atsakyti
zinokit dariau pirma karta,ir viskas liuks thumbup.gif ,gal tu sviestuka sudejai visa is karto,as dejau palaipsniui,ir sukau is leto sudejus viska i savo mikseri ax.gif gavosi puiki vientisa mase,ir greit ir skonis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 04 22, 10:17)
kaip skaniai atrodo  bigsmile.gif
ar labai sunku jį daryti? blush2.gif

Kad ne,kazkaip greitai gavosi,greit iskepa tie blyneliai,tik as juos apipjausciau pries kepdama,o tuos likucius salia iskepiau,buvo trupiniams.

QUOTE(RiMami @ 2009 04 22, 10:44)
Eina sau koks SKANUS ir GRAŽUS tortas  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif Kaip norėčiau dabar su kava gabaliuko wub.gif  wub.gif

vaisinu,dar liko,tikrai labai skanus. mirksiukas.gif
Atsakyti