QUOTE(apple tree @ 2009 04 20, 20:49)
QUOTE(apple tree @ 2009 04 20, 19:49)
zinokit nezinau kas gausis,su vienos forumietes pagalba bandau ideti JAUNYSTES tortuka,stai jis
Nu kokia zavi tavo jaunyste Cia tau,kad pirmoji isbandei ir dar,kad pavyko,tuoj atsiras pasekeju
Laba diena
Pirmiausia,tai noriu pasakyti,kad esu suzaveta ir abstulbusi Cipciuko talentu Jusu grozius jau antra diena skaitau ir negaliu atsitraukti savaitgali bandysiu gaminti medaus torta. Atrodo,llengvai pagaminamas,o jau visu komentarai apie skoni.... taip ir norisi paragauti
Dar labai sudomino "LABAI SMARKIAI SOKOLADINIS VYNIOTINIS". Mano MB tiesiog dievina vyniotinius,o cia dar toks... Tik va,kvailoka klausyma turiu...Kas tas sokoladinio kremo pusfabrikatis ir kaip jis atrodo Kaip suprantu cia milteliai...? Pati gyevnu UK,tai net nezinau ko cia ieskoti...
Pirmiausia,tai noriu pasakyti,kad esu suzaveta ir abstulbusi Cipciuko talentu Jusu grozius jau antra diena skaitau ir negaliu atsitraukti savaitgali bandysiu gaminti medaus torta. Atrodo,llengvai pagaminamas,o jau visu komentarai apie skoni.... taip ir norisi paragauti
Dar labai sudomino "LABAI SMARKIAI SOKOLADINIS VYNIOTINIS". Mano MB tiesiog dievina vyniotinius,o cia dar toks... Tik va,kvailoka klausyma turiu...Kas tas sokoladinio kremo pusfabrikatis ir kaip jis atrodo Kaip suprantu cia milteliai...? Pati gyevnu UK,tai net nezinau ko cia ieskoti...
sveikutes,gera ideja man davei RiMami o kodel neisbandzius DAINAVOS tortuko,tik as jo niekaip negaliu rasti,jai uztiktum,imesk prasau tikrai pabandysiu,man patinka pabandyt kazka nauja,o gal geriau tiktu sena,gi sie tortai tarybiniu laiku topai...
QUOTE(apple tree @ 2009 04 21, 12:34)
sveikutes,gera ideja man davei RiMami o kodel neisbandzius DAINAVOS tortuko,tik as jo niekaip negaliu rasti,jai uztiktum,imesk prasau tikrai pabandysiu,man patinka pabandyt kazka nauja,o gal geriau tiktu sena,gi sie tortai tarybiniu laiku topai...
Matau tau patinka iššūkiai taigi bandyk Tortas "Dainava" (recepto autorė ta pati, kaip ir Jaunystės, taigi receptas tikrai patikimas ) Sėkmės Jei darysi - lauksim rezultatų Tik gal reikėtų bendroj "Tortų" temoj rodyti arba papuošimuose (tavo juk gražiai išpuoštas tortas ) - nes čia Cipciuko receptai, nelabai gal gerai
aciu uz receptuka,tikrai bandysiu o del nuotraukytes,atsiprasau,net nezinau kur deti,sitoj temoj gavau ko norejau - sicia parodziau rezultata
,as dar nelabai susigaudau kur kas,bet as nuotrauku cia maciau ir daugiau...
,as dar nelabai susigaudau kur kas,bet as nuotrauku cia maciau ir daugiau...
na man vis kiekviena diena iskyla klausimeliu .tortuko sonus as noriu papuosti beze.jus daugiau cia su praktika-tai pasakykit man,ar is vieno baltymo as papuosiu?
Papildyta:
nu va ziopla ne viska paklausiau. as torta tepsiu su grietinele.tai man sonus taip pat aptepti ir ant jos puosti su beze.ir dar ar reikia laukti kol sustings grietinele ar iskart galima puosti.
Papildyta:
nu va ziopla ne viska paklausiau. as torta tepsiu su grietinele.tai man sonus taip pat aptepti ir ant jos puosti su beze.ir dar ar reikia laukti kol sustings grietinele ar iskart galima puosti.
QUOTE(jav @ 2009 04 21, 16:54)
na man vis kiekviena diena iskyla klausimeliu .tortuko sonus as noriu papuosti beze.jus daugiau cia su praktika-tai pasakykit man,ar is vieno baltymo as papuosiu?
Papildyta:
nu va ziopla ne viska paklausiau. as torta tepsiu su grietinele.tai man sonus taip pat aptepti ir ant jos puosti su beze.ir dar ar reikia laukti kol sustings grietinele ar iskart galima puosti.
Papildyta:
nu va ziopla ne viska paklausiau. as torta tepsiu su grietinele.tai man sonus taip pat aptepti ir ant jos puosti su beze.ir dar ar reikia laukti kol sustings grietinele ar iskart galima puosti.
jei tortukas mažiukas, užteksi, jei didesnis reikia bent dviejų baltymų, o jei puoši beze, nedatepk grietinėle torto kraštų ir netepk viršaus, kitaip ašarosi kitoje žinutėje, kad nučiuožė viskas nuo torto
QUOTE(apple tree @ 2009 04 20, 22:49)
zinokit nezinau kas gausis,su vienos forumietes pagalba bandau ideti JAUNYSTES tortuka,stai jis
Na man sis tortas atrodo taip skaniai, kad mielai gabaleli atsiriekciau...
sveiki,noreciau paklausti cipciuko kaip paruosti tuos pusfabrikacio kremus,ilgai ju ieskojau,ir stai ju radau lenku parduotuveje,nes gyvenu UK,o gamyba lenku kalba kurios nesuprantu,ten kazkur rasete kad pienuko reikia maziau,ir isviso ta pienuka reikia sildyti,jai nesunku gal galit parasyti eiga,buciau dekinga...laukiu ir cipciuko ir visu kas yra dariusios siuos kremus
QUOTE(apple tree @ 2009 04 22, 12:17)
sveiki,noreciau paklausti cipciuko kaip paruosti tuos pusfabrikacio kremus,ilgai ju ieskojau,ir stai ju radau lenku parduotuveje,nes gyvenu UK,o gamyba lenku kalba kurios nesuprantu,ten kazkur rasete kad pienuko reikia maziau,ir isviso ta pienuka reikia sildyti,jai nesunku gal galit parasyti eiga,buciau dekinga...laukiu ir cipciuko ir visu kas yra dariusios siuos kremus
Aš ne Cypciukas, bet ...bandau tau atsakyti
Jie 2 rušių, o gal ir dar daugiau. Pieno skiriasi kiekis, bet skaičiai juk suprantami.
Jei nori pertepti tai aš pieno pilu kiek nurodyta suberiu miltukus ir palaku apie 3-5 min, tuomet sudedu kampario temperatūros svietą nuo kremo priklauso 100-200 gramų. ir dar kartą perplaku iki vientisos masės:)
Jei papuošimu reikia kad tvirtesnis butų ,tuomet pieno maždaug pusė nurodyto kiekio, o sviestuko padvigubini
Šiaip pienoa š neatvirinu, o perku ta pakuotėse UT,kur apdorotas aukštoje temperatūroje. GAlima atvirinti ir ataušinti tam kad nerugtų taip greitai .