Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

aš tai atradau pieno žvaigždžių svietą visada liuksiškai išsiplaka "Venta" vadinasi ar "Žvaigždutė" g.gif bet jis jau šaldytuve būna minkštas ir riebumas berods 69 proc. o dabar apart ūkininkų niekus negausi tikro sviestos (kalbu apie pardes)
Atsakyti
oi aciu 4u.gif , mergaites, bent zinosiu priezasti del ko galejo buti, seip gavosi tikrai laaabai skanus, tik neisvazdus, butent del nevykusio kremo. smile.gif
Atsakyti
as naudojau 72 riebumo,ir kavos pyliau.issiplake gerai,nieko nesutrauke.
Papildyta:
dar i ta krema dejau skrudintu zemes riesutu,laaaaaabai skanus kremas gavosi.
Atsakyti
sveikutes,stai ir vel pas jus su klausymeliu,reiketu kokio lengvo skanaus pertepimo,kazka panasaus i pauksciu piena,noriu pasigaminti tortuka su vaisiais is balto biskvito..labai laukiu jusu pasiulymu,aciu is anksto,ir dar noriu pasakyti JAUNYSTES tortukas gavosi fantastiskas,aciu RiMami uz si receptuka,bandykite labai skanus,tik beze dariau pagal cipciuka,gaila kad negaliu ideti nuotraukytes,nes nemoku,ir skaiciau kad reikia turet 100zinuciu,reiks daug rasyti.... smile.gif
Atsakyti
susiduriau su tokia problemele,turiu nusipirkusi dideli inda Santa Maria zelatinos,bet pavarcius receptus daug kur raso pakeliais,kiek mazdaug man imti gramais,ar saukstais gal kas galite pasakyti,nes bijau padauginti g.gif
Atsakyti
zinokit nezinau kas gausis,su vienos forumietes pagalba bandau ideti JAUNYSTES tortuka,stai jis user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 20 balandžio 2009 - 21:52
QUOTE(apple tree @ 2009 04 20, 21:12)
sveikutes,stai ir vel pas jus su klausymeliu,reiketu kokio lengvo skanaus pertepimo,kazka panasaus i pauksciu piena,noriu pasigaminti tortuka su vaisiais is balto biskvito..labai laukiu jusu pasiulymu,aciu is anksto,ir dar noriu pasakyti JAUNYSTES tortukas gavosi fantastiskas,aciu RiMami uz si receptuka,bandykite labai skanus,tik beze dariau pagal cipciuka,gaila kad negaliu ideti nuotraukytes,nes nemoku,ir skaiciau kad reikia turet 100zinuciu,reiks daug rasyti.... smile.gif

bigsmile.gif Na labai nuostabi tavo Jaunystė wub.gif Šauniai padirbėjai thumbup.gif Ir, jei neklystu, tai man regis tu pirmoji, kuri iš vis SM-oje Jaunystę kepė (bent jau aš nemačiau ax.gif ) taigi sveikinimai thumbup.gif Dar tiesa, forume mačiau "Dainavos" torto receptą, kurio irgi nieks nepasiryžo išmėginti ax.gif

Dėl lengvo pertepimo - tai man labai patiko jogurtinio torto kremas - sakiau, vasarą darysiu jį su visokiom šviežiom uogom ax.gif, o jei nori grynai paukščių pieno kremo - tai aš išmėginau šitą - laaabai skanu gavosi wub.gif Gal dar kas nors ką pasiūlys ax.gif
Atsakyti
Aciu labai uz pagyrimus ax.gif ,labai malonu,tik neturejau prapjauto tortuko nuotraukos,nes kaip sakiau ji dariau vienai moterytei,taciau ji labai isgyre ir sake toki valge skanu gal pries 15m.tad bandykit,ir jums pavyks thumbup.gif

Papildyta:
Perziurejau tavo duotus receptukus, thumbup.gif liuks manau kad pats tas,ko ir ieskojau...kaip gerai kad jus esat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 04 20, 21:12)
JAUNYSTES tortukas gavosi fantastiskas,aciu RiMami uz si receptuka,bandykite labai skanus

gal galima nuoroda Jaunystes torto 4u.gif
Atsakyti
nuorodos nemoku imesti,bet yra sioje temoje ar tai 25psl.kazkur tai,paieskok..atsiprasau mirksiukas.gif
Atsakyti
tikslinu 27psl.sioje temoje,RiMami davusi nuoroda jaunystes tortukui,sekmes ieskant biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apple tree: 20 balandžio 2009 - 23:41
QUOTE(apple tree @ 2009 04 20, 20:49)
zinokit nezinau kas gausis,su vienos forumietes pagalba bandau ideti JAUNYSTES tortuka,stai jis  user posted image

saunuole,tortas nuostabus,tikrai buvo vera vargti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti