Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

va mano gelytes, na aisku ne tokios grazios kaip Cipciuko blush2.gif http://public.fotki....ziu/papuosimas/
Atsakyti
Cipciuk, norejua jusu paklausti, jei as siandien padarysiu gelytes is cukrines jusu mases, tai ar spes jos man isdziuti iki rytojaus vakaro, ir kuom man jas priklijuoti prie sakocio, nusipirkau paprasta sakoti, tai noriu papuosti 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 04 10, 17:07)
Cipciuk, norejua jusu paklausti, jei as siandien padarysiu gelytes  is cukrines jusu mases, tai ar spes jos man isdziuti iki rytojaus vakaro, ir kuom man jas priklijuoti prie sakocio, nusipirkau paprasta sakoti, tai noriu papuosti  4u.gif  blush2.gif

as ne cipciukas, bet galiu atsakyti,
man per valanda gelyes isdziuvo
o kad prilipdyti, tai reiktu issitirpinti sokolado, imerkti truputi ju gala ir i sakocio spyglius ikisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 04 10, 16:20)
as ne cipciukas, bet galiu atsakyti,
man per valanda gelyes isdziuvo
o kad prilipdyti, tai reiktu issitirpinti sokolado, imerkti truputi ju gala ir i sakocio spyglius ikisti ax.gif

aciu uz atsakyma, einu gelyciu daryti.
Atsakyti
Labas, Cipciuk, ir Cipciuko receptų gerbėjos smile.gif

Noriu paprašyti Jūsų patarimo.

Situacija tokia: ryt dekoruosiu margučius, pradūrusi adata ir išpūtusi kiaušinių turinį (noriu, kad jie būtų ilgaamžiškesni nei pilnaviduriai).

Taigi, turėsiu dauuug išpūstos kiaušinių masės. Kokį galėtumėte rekomenduoti skanaus ir saldaus patiekalo receptą, kuriam reikėtų pakankamai daug kiaušinių?

Būsiu dėkinga už pasiūlymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krishtole @ 2009 04 10, 22:15)

Situacija tokia: ryt dekoruosiu margučius, pradūrusi adata ir išpūtusi kiaušinių turinį (noriu, kad jie būtų ilgaamžiškesni nei pilnaviduriai).

Taigi, turėsiu dauuug išpūstos kiaušinių masės. Kokį galėtumėte rekomenduoti skanaus ir saldaus patiekalo receptą, kuriam reikėtų pakankamai daug kiaušinių?

as vis audziu minti pabandyti, bet vis kiausiniu gaila buna biggrin.gif nes sako kad reiktu bent jau is dvigubos normos kepti...
baumkuchenas
Atsakyti

as vis audziu minti pabandyti, bet vis kiausiniu gaila buna biggrin.gif nes sako kad reiktu bent jau is dvigubos normos kepti...
baumkuchenas
Atsakyti

baumkuchenas
Atsakyti
[quote=MAMICY,2009 04 11, 07:24]
aš kepiau iš 1,5normos,tortinė 23cm. į vidų įstačiau tuščią metalinį indelį nuo žirnelių,tai gavosi pilna iki viršaus.Skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulutė*20 @ 2009 04 10, 16:23)
isbandziau siandiena cipciuko gelyciu recepta, mano ant tiek karstos rankos kad vos galejau su ja dirbti lotuliukas.gif einu fotkinti ziuresim kas gausis blush2.gif
turiu klausima, o padarius kur galima laikyti tas gelytes, kad nesusentu? g.gif

Jos bet kur stovi ir laaaaaabai ilgai , sudėk į dėžutę ir padėk bet kut , kur nesimaišytų smile.gif

Nu labai dailios tavo gėlytės bigsmile.gif

-------------------------------------------------------------------------------------

Galvoju , kur tuos Krishtolei kiaušus sunaudoti , g.gif ...idomu kie jų ten yra .....bet čia tik šakotį galima kepti , na į biskvitą jei reikia didesnio 8 - 12 kiaušinių reikia ....tiesiog nesumislinu taip ant greitųjų .... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 11 balandžio 2009 - 10:54
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 11, 10:48)
Galvoju , kur tuos Krishtolei  kiaušus sunaudoti ,  g.gif ...idomu kie jų ten yra .....bet čia tik šakotį galima kepti , na į biskvitą jei reikia didesnio 8 - 12 kiaušinių reikia ....tiesiog nesumislinu taip ant greitųjų .... unsure.gif

Ačiū už patarimus, Cipciuk. MAMICY, Tau taip pat ačiūsmile.gif

Ko gero, kepsiu biskvitinį vyniotinį.

Turiu visoms klausimą: kurioje Vilniaus parduotuvėje galima rasti kukurūzų krakmolo? Bulvių krakmolo yra visur, kukurūzų - niekur nerandu blink.gif
Atsakyti
Siaip visur yra tik padetas jis prie visokiu zele ir vaniliniu cukru 4u.gif
Atsakyti