Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(Vikucce @ 2009 04 10, 00:46)
Šiandien išbandžiau beze rolleyes.gif šiaip kaip ir nieko, patiko, nuo jaunystės neragavus buvau, darysiu vėl wub.gif bet man sirupas biškutį į cukraus kristakliukus sušoko unsure.gif

Ar čia vadinas sirupą perviriau, ar nedaplakiau kažkur? g.gif

Man tai paskutini karta taip buvo.Labai mazai vandens ipyliau ir kaitinau ant pakankamai stiprios ugnies. Tai tie kristaliukai, tai cukrus, kuris nespejo istirpt.
Bet pastebejau tik tada, kai jau sirupa i baltymus pyliau. Bet viskas buvo ok. Tiek kristaliukai taip ir liko puode ant sieneliu. Bet uz tai ta kart beze buvo kaip zefyras, superinis.
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 04 10, 00:46)
Šiandien išbandžiau beze rolleyes.gif šiaip kaip ir nieko, patiko, nuo jaunystės neragavus buvau, darysiu vėl wub.gif bet man sirupas biškutį į cukraus kristakliukus sušoko unsure.gif

Ar čia vadinas sirupą perviriau, ar nedaplakiau kažkur? g.gif

Man tai paskutini karta taip buvo.Labai mazai vandens ipyliau ir kaitinau ant pakankamai stiprios ugnies. Tai tie kristaliukai, tai cukrus, kuris nespejo istirpt.
Bet pastebejau tik tada, kai jau sirupa i baltymus pyliau. Bet viskas buvo ok. Tiek kristaliukai taip ir liko puode ant sieneliu. Bet uz tai ta kart beze buvo kaip zefyras, superinis.

Atsakyti
labas rytas 4u.gif
velykom planuoju daryt meduti ir iskilo sioks toks klausimelis.Jei as ji siandien vakare padarysiu ar nebus per anksti? g.gif gal geriau ryt daryt?
Atsakyti
Tikrai nebus , bus dar skanesnis ....čia toks tortas , kuo ilgiau stovi - tuo skanesnis , geriau imirksta smile.gif
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif tai gaminsiu siandien biggrin.gif
Atsakyti

Cipciuk, noreciau jusu pasiklausti kokiu slapiu nesaldziu pertepimu galeciau pertepti biskvitus.
Na biskvitai tai nepavykusios cukrines braskes. verysad.gif Vakar norejau pridaryti cukriniu braskiu , ir tuo nustebinti vaikus . Pirma , kada dukra pamate ta kalna mases is cukraus pudros, plaukai piestu pasistojo , niekada nieko tokio saldaus nebuvo valgiusi blink.gif Mase gavosi tokia sakyciau nebloga , bandziau dazyti ,pirma tai kad man ji gerai nenusidaze , turiu skystus dazus ir ju nedaug indelyje yra ( gal kelios braskes ir butu nusidaze ), atskiedziau vandeniu , o paskui jau nebesidaze niekas. doh.gif Ismesti gaila blush2.gif , tiek pudros sudeta g.gif , tai dejau ka turejau saldytuve , kad iseitu pyragas . Naturalaus jogurto, margarino, na ,dar truputi aliejaus ipyliau, kiausiniai, gesinta soda,supyliau dar tuos atskiestus dazus , miltai. zodziu isejo 3 ruzavi biskvitai , juos dar per puse perpjoviau. Tokie nieko sakyciau biskvitai , tik nuo per didelio kiekio cukraus truputi apziuve.bet ir saldus blink.gif Normaliai pagalvojus du tortai iseitu, o vat kuom pertepti neisivaizduoju g.gif ar grietinele pakankamai suslapins , ar dar kuom ir sulaistyti reikia, g.gif Pas mus siandien svente , tai nei viena parduotuve nedirba. gal galetumet ka patarti , na zodziu bandau rasti iseiti is susidariusios padeties
Atsakyti
QUOTE(amorosa @ 2009 04 10, 12:08)
Cipciuk, noreciau jusu pasiklausti kokiu slapiu nesaldziu pertepimu galeciau pertepti biskvitus.
Na biskvitai tai nepavykusios cukrines braskes. verysad.gif Vakar norejau pridaryti cukriniu braskiu , ir tuo nustebinti vaikus . Pirma , kada dukra pamate ta kalna mases is cukraus pudros, plaukai piestu pasistojo , niekada nieko tokio saldaus nebuvo valgiusi blink.gif Mase gavosi tokia sakyciau nebloga , bandziau dazyti ,pirma tai kad man ji gerai nenusidaze , turiu skystus dazus ir ju nedaug indelyje yra ( gal kelios braskes ir butu nusidaze ), atskiedziau vandeniu , o paskui jau nebesidaze niekas.  doh.gif Ismesti gaila blush2.gif  , tiek pudros sudeta g.gif , tai dejau ka turejau saldytuve , kad iseitu pyragas . Naturalaus jogurto, margarino, na ,dar truputi aliejaus ipyliau, kiausiniai, gesinta soda,supyliau dar tuos atskiestus dazus , miltai. zodziu isejo 3 ruzavi biskvitai , juos dar per puse perpjoviau. Tokie nieko sakyciau biskvitai , tik nuo per didelio kiekio cukraus truputi apziuve.bet ir saldus  blink.gif  Normaliai pagalvojus du tortai iseitu, o vat kuom pertepti neisivaizduoju g.gif ar grietinele pakankamai suslapins , ar dar kuom ir sulaistyti reikia, g.gif Pas mus siandien svente , tai nei viena parduotuve nedirba. gal galetumet ka patarti , na zodziu bandau rasti iseiti is susidariusios padeties

as ne cipciuaks bet parasysiu kaip darau. imu grietine, idedu cukraus pagal skoni, citrinos sulciu, smulkintu graikisku riesutu(manu galima ir kitu) viska su mixeriu isplaku ir teplioju biskvitus. Labai tinka namine grietine. ja ilgiau paplakus gaunasi tokia standi mase-kremas.
meduti lygiai taip pat pertepineju, todel biskvitai visada permirke ir tortas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2009 04 10, 10:43)
as ne cipciuaks bet parasysiu kaip darau. imu grietine, idedu cukraus pagal skoni, citrinos sulciu, smulkintu graikisku riesutu(manu galima ir kitu) viska su mixeriu isplaku  ir teplioju biskvitus. Labai tinka namine grietine. ja ilgiau paplakus gaunasi tokia standi mase-kremas.
meduti lygiai taip pat pertepineju, todel biskvitai visada permirke ir tortas thumbup.gif

beda ta,kad grietines neturiu, tik grietinele, o pardes nedirba , o cia su riesutais tai gera ideja
gal ta biskvita reiks truputi sulaistyti g.gif
Atsakyti
Na biskvitas pas tave saldokas , tai laistyk tik virintu šaltu vandenuku , cukraus nedėk , o kremas puikus gausis iš grietinėlės , tir tu ją parūgštink kuom nori ( citrina , citrinos rūgštele ) o va riešutai prie rūgštelės tai ... wink.gif ....aš nedėčiau schmoll.gif , tada geriau ipjauk alelsino gabaliukų ar taip kokių uogų smile.gif
Atsakyti
Amorosa, tai grietinele yra puikus dalykas mirksiukas.gif As asmeniskai biskvitu nelaistyciau, nes tokie cukriniai labai permirkti turetu, tad grietinele puikiai ta darba atliks. Ir cukraus sakyciau nebent labai mazai i grietinele, ir rugsteles daugiau truputi, uogu ar vaisiu kokiu, ir bus liuks. O jei su riesutais darysi, tai del rugsteles nezinau ar tiks jinai, nesu bandziusi blush2.gif

Uj, Cipciukas jau anksciau parase, kol as cia bludinejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 10 balandžio 2009 - 12:00
isbandziau siandiena cipciuko gelyciu recepta, mano ant tiek karstos rankos kad vos galejau su ja dirbti lotuliukas.gif einu fotkinti ziuresim kas gausis blush2.gif
turiu klausima, o padarius kur galima laikyti tas gelytes, kad nesusentu? g.gif
Atsakyti
velykoms kepsim meduti tikiuosi iseis ax.gif nes cia tiek visos gyriate ji kad ir as neatsilaikiau doh.gif
Atsakyti