Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

QUOTE(ruta88 @ 2009 04 09, 18:47)
vel klausimas del beze ar papuosus juo torta galima deti nakciai i saldytuva  rolleyes.gif

Taip, galima smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif galima tai galima bet ar nesusileis
Atsakyti
QUOTE(ruta88 @ 2009 04 09, 18:54)
lotuliukas.gif galima tai galima bet ar nesusileis

Na ne, o kodėl turėtų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 04 09, 16:38)
Cipciuk, prasau pagalbos 4u.gif
Noriu kepti du mazus 17 cm juodus miskiukus lotuliukas.gif ar uztektu vieno biskvito porcijos visam tortukui, ar reiketu didinti produktu skaiciu g.gif
Aciu uz atsakyma ax.gif

as siandien dariau 20 cm skersmens is 4 kiausiniu 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos, noriu šiokios tokios konsultacijos... mano brangusis vyrelis buvo lenkijoj ir aš jo užsiprašiau, kad parvežtų miltų, prašiau būtent tortam 405D ar kažko panašaus, bet jis man parvilko 20kg. 480 ir be jokios raidės, atceit universalūs, kepiau biskvitą tačiau jis man taaaip sukrito cry.gif nors iš pradžių pakilo gal tris kartus, virš formos, dar į pabaigą kepimo smego, smego ir susmego... ar čia tikrai dėl miltų? nu blyn, ryt vėl reik kept biskvitą tačiau taip bijau... bet sakau, gal dar kartą bandyt?... nu taaaip gaila, kur tuos miltus kišt reiktės... nei blynų, nei miltinių patiekalų nevalgom verysad.gif o gal kokį ale biskvito receptuką, gal kur daugiau miltu dedas? na patarkit ka nors netokio rizikingo cry.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 04 09, 22:37)
sveikos merginos, noriu šiokios tokios konsultacijos... mano brangusis vyrelis buvo lenkijoj ir aš jo užsiprašiau, kad parvežtų miltų, prašiau būtent tortam 405D ar kažko panašaus, bet jis man parvilko 20kg. 480 ir be jokios raidės, atceit universalūs, kepiau biskvitą tačiau jis man taaaip sukrito  cry.gif nors iš pradžių pakilo gal tris kartus, virš formos, dar į pabaigą kepimo smego, smego ir susmego... ar čia tikrai dėl miltų? nu blyn, ryt vėl reik kept biskvitą tačiau taip bijau... bet sakau, gal dar kartą bandyt?... nu taaaip gaila, kur tuos miltus kišt reiktės... nei blynų, nei miltinių patiekalų nevalgom  verysad.gif o gal kokį ale biskvito receptuką, gal kur daugiau miltu dedas? na patarkit ka nors netokio rizikingo cry.gif help.gif

Kaip suprantu miltai geri, jegiu biskvitas iskilo. Čia jau pačio kepimo klaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 04 09, 23:01)
Kaip suprantu miltai geri, jegiu biskvitas iskilo. Čia jau pačio kepimo klaida smile.gif

nuraminot ax.gif bet kur galėjau padaryt klaidą? kelis kartus kepiau pagal tokį patį receptą, viską dariau taip pat tačiau puikiai išėjo... g.gif dabar galvoju pabandyt kokį nors kitą biskvito receptą, tačiau neapsisprendžiu ir nepasirenku kokį, kad būtų paprastas ir neįmantrus g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulioke @ 2009 04 09, 15:16)
Sveikos. Noreciau suzinoti- keliu procentu grietine geriausei susiplaka tortu pertepimui?  4u.gif  Cia yra pirkti tik 30 procentu ar ji tiks?

Neziurek taip butinai i procentus. Imk double cream, ir dar ant sono buna uzrasyta, kam tinkamas - tai butinai ziurek, kad butu varnele uzdeta prie whipping mirksiukas.gif As sitoki visada naudodavau ir labai gera grietinele. Jei bijai netinkama nusipirkti, imk maza indeli ir bandyk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rembiene @ 2009 04 09, 23:12)
nuraminot ax.gif bet kur galėjau padaryt klaidą? kelis kartus kepiau pagal tokį patį receptą, viską dariau taip pat tačiau puikiai išėjo... g.gif dabar galvoju pabandyt kokį nors kitą biskvito receptą, tačiau neapsisprendžiu ir nepasirenku kokį, kad būtų paprastas ir neįmantrus  g.gif

Gal kepimo temperatūra netinkama, kiaušiniai nepakankamai išplakti buvo ar pan. Na bet jeigu sakai, kad pagal tą receptą ne kartą jau buvai kepus tai tada neįsivaizduoju kas čia atsitiko doh.gif
Atsakyti
na dar sakyčiau, kad gal pirmą biskvitą kai kepiau (kepu du po vieną ir perpjaunu) , kad temperatūrą biškį pareguliavau, sakykim, gal dėl to, gal nedakepė, bet iš kitos pusės, tai jis dar kepant susmigo... na bet kai antrą partiją kepiau, viską pagal taisykles dariau, ir aušt orkaitėj palikau, ir irgi šnipštas sad.gif va ką prisiminiau... dėjau vienu kiaušiniu mažiau, nei visada, nes labai jau dideli kiaušiniai buvo. na žodžiu X-failai...
Atsakyti
Šiandien išbandžiau beze rolleyes.gif šiaip kaip ir nieko, patiko, nuo jaunystės neragavus buvau, darysiu vėl wub.gif bet man sirupas biškutį į cukraus kristakliukus sušoko unsure.gif

Ar čia vadinas sirupą perviriau, ar nedaplakiau kažkur? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 04 10, 00:46)
Šiandien išbandžiau beze rolleyes.gif šiaip kaip ir nieko, patiko, nuo jaunystės neragavus buvau, darysiu vėl wub.gif bet man sirupas biškutį į cukraus kristakliukus sušoko unsure.gif

Ar čia vadinas sirupą perviriau, ar nedaplakiau kažkur? g.gif

Man tai paskutini karta taip buvo.Labai mazai vandens ipyliau ir kaitinau ant pakankamai stiprios ugnies. Tai tie kristaliukai, tai cukrus, kuris nespejo istirpt.
Bet pastebejau tik tada, kai jau sirupa i baltymus pyliau. Bet viskas buvo ok. Tiek kristaliukai taip ir liko puode ant sieneliu. Bet uz tai ta kart beze buvo kaip zefyras, superinis.
Atsakyti