ačiū, o aš manau avatarų nu kokių nors norėtųsi, o tai jau pabodę šitie
QUOTE(mazuliux @ 2009 04 09, 11:49)
Cia kas per daiktas Avis ar kaip
įtariu avataras
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 09, 12:55)
Šokoladui ir beze aš kremo netepu , jeigu trupinukai , dengimo masės - tepu
O aš višta Dariau jūsų šokoladinį su graikiniais riešutais, tik vietoj riešutų razinos brendyje išmirkytos. Jau nnn kartų dariau, tai MB negali atsivalgyti
Tai šį kartą jau pasidariau baltymų ir cukraus pudros plakinį - šiaip stovėjo gėlytės kaip kareivukai ir tai apsidžiaugiau, sakau sekantis etapas bezė. Kai pradėjau puošt tortą (jis gi apteptas grietinėle ) tie kareivukai (ypač viršutiniai) pradėjo tęžti Nu keikiausi susirietus. Jau visas temas išskaičiau, jau smegenys susisuks greitai, bet man žlibei tik dabar pasimatė, kad grietinėlė kaip ir želė yra bezė priešas
Nu bet dabar jau aiškiau nebebūna parašyta
Ačiū Cipciuk
Sveikos. Noreciau suzinoti- keliu procentu grietine geriausei susiplaka tortu pertepimui? Cia yra pirkti tik 30 procentu ar ji tiks?
Cipciuk, prasau pagalbos
Noriu kepti du mazus 17 cm juodus miskiukus ar uztektu vieno biskvito porcijos visam tortukui, ar reiketu didinti produktu skaiciu
Aciu uz atsakyma
Noriu kepti du mazus 17 cm juodus miskiukus ar uztektu vieno biskvito porcijos visam tortukui, ar reiketu didinti produktu skaiciu
Aciu uz atsakyma
QUOTE(burbulioke @ 2009 04 09, 17:16)
Sveikos. Noreciau suzinoti- keliu procentu grietine geriausei susiplaka tortu pertepimui? Cia yra pirkti tik 30 procentu ar ji tiks?
Ne, geriausia 36%, bet jeigu tokios nerasi tai teks dėti želatiną
grietinę 30-ies procentų esu plakusi ir per pusę maišiusi su grietinėle be jokių standiklių ir želė, nežinau per kokį stebuklą išsiplakė, bet pavyjko ir gaerai laikė formą, dabar nusipirkau grietinę 40 %, pažiūrėsiu, kas gausis, bet irgi maišysiu per pusę su grietinėle