Įkraunama...
Įkraunama...

Cipciuko receptai

ačiū, o aš manau avatarų g.gif smile.gif nu kokių nors norėtųsi, o tai jau pabodę šitie ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...avatarai ...kokių norite , kokia tema ....aš gi nežinau kas jums patinka ...imesiu į plepesius ...eikite ten , gal patiks kas mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif noriu pakausti ar kremas ant virsaus torto nededamas tik pilant šokoladini glaju ar visais atvejais ant virsaus dedama tik jau puosimo mase pavyzdziu beze rolleyes.gif
Atsakyti
Šokoladui ir beze aš kremo netepu , jeigu trupinukai , dengimo masės - tepu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 04 09, 11:49)
Cia kas per daiktas  g.gif Avis ar kaip  ax.gif

įtariu avataras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 04 09, 12:55)
Šokoladui ir beze aš kremo netepu , jeigu trupinukai , dengimo masės - tepu  smile.gif

O aš višta doh.gif Dariau jūsų šokoladinį su graikiniais riešutais, tik vietoj riešutų razinos brendyje išmirkytos. Jau nnn kartų dariau, tai MB negali atsivalgyti wub.gif
Tai šį kartą jau pasidariau baltymų ir cukraus pudros plakinį - šiaip stovėjo gėlytės kaip kareivukai thumbup.gif ir tai apsidžiaugiau, sakau sekantis etapas bezė. Kai pradėjau puošt tortą (jis gi apteptas grietinėle doh.gif ) tie kareivukai (ypač viršutiniai) pradėjo tęžti verysad.gif Nu keikiausi susirietus. Jau visas temas išskaičiau, jau smegenys susisuks greitai, bet man žlibei tik dabar pasimatė, kad grietinėlė kaip ir želė yra bezė priešas doh.gif
Nu bet dabar jau aiškiau nebebūna parašyta blink.gif
Ačiū Cipciuk 4u.gif
Atsakyti
console.gif .....užjaučiu dėl beze , isivaizduoju ją ištižusę , esu mačiusi tokį vaizdelį , ir pilna dėžutė doh.gif ......nieko , kitą kartą žinosi ir tikrai pasiseks
Atsakyti
Sveikos. Noreciau suzinoti- keliu procentu grietine geriausei susiplaka tortu pertepimui? 4u.gif Cia yra pirkti tik 30 procentu ar ji tiks?
Atsakyti
Cipciuk, prasau pagalbos 4u.gif
Noriu kepti du mazus 17 cm juodus miskiukus lotuliukas.gif ar uztektu vieno biskvito porcijos visam tortukui, ar reiketu didinti produktu skaiciu g.gif
Aciu uz atsakyma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulioke @ 2009 04 09, 17:16)
Sveikos. Noreciau suzinoti- keliu procentu grietine geriausei susiplaka tortu pertepimui?  4u.gif  Cia yra pirkti tik 30 procentu ar ji tiks?

Ne, geriausia 36%, bet jeigu tokios nerasi tai teks dėti želatiną smile.gif
Atsakyti
grietinę 30-ies procentų esu plakusi ir per pusę maišiusi su grietinėle be jokių standiklių ir želė, nežinau per kokį stebuklą išsiplakė, bet pavyjko ir gaerai laikė formą, dabar nusipirkau grietinę 40 %, pažiūrėsiu, kas gausis, bet irgi maišysiu per pusę su grietinėle ax.gif
Atsakyti
vel klausimas del beze ar papuosus juo torta galima deti nakciai i saldytuva rolleyes.gif
Atsakyti